perjantai 13. marraskuuta 2015

Beauty and the beast


Ylen haastattelu meni kuin menikin ihan nappiin, tai ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä! Valmista juttuahan mä en tietenkään oo vielä nähny, koska ei sitä nyt päivässä oo tehty, mutta hyvillä fiiliksillä jään sitä odottelemaan. Ilmotan sitten teillekin kun se ilmestyy nettiin. Mun haastattelija oli tosi mukava miekkonen, kysymykset oli fiksuja ja niihin oli helppoa sekä luontevaa vastata ja meikki jonka tein (ja joka siis kuvattiin videolle) onnistu ihan kivasti. Tein siis tosiaan jälleen yhden tollasen version half skull meikistä, mutta tällä kertaa toisen puolen kasvoista jätin ihan blankoksi. Jälkeenpäin, haastattelun ja kuvausten jo loputtua jatkoin vielä kyseistä meikkiä tekemällä vähän drag-tyylisen luomuksen tyhjälle puolelle kasvoja, mutta sitä ei siis tosiaan näy niissä Ylen materiaaleissa.

Vähäsen jäi jälkikäteen harmittamaan, ettei mulla sitä aikaa kuitenkaan ollu useita tunteja, jotta ois voinu hioa niitä meikin yksityiskohtia vielä täydellisemmäks, mutta mut tuntien se haastattelija ois ollu täällä ihan iltaan asti, enkä mä vielä silloinkaan ois välttämättä ollu lopputulokseen 100% tyytyväinen :D. Kaiken kaikkiaan eilinen meni kuitenkin tosi hyvin ja tällä hetkellä mulla on aika tyyni olo. Mitäpä te muuten tykkäätte tosta lookista? Inspiroiduin tosta lookista ainakin ite sen verran, että varmaan ihan tässä lähipäivinä tuun tekemään lisää jotain jännää dragmateriaalia!

10 kommenttia

 1. Ihan mahtava meikki!! Näytät tosi hyvälle! :3 Ja kiva kuulla et se haastattelu meni hyvin, sitä odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. en mää osaa muuta tähän ees sanoa, kun että ihan sairaan upee toi meikki/maskeeraus! :o <3

  VastaaPoista
 3. Hyvä että haastattelu meni hyvin!! Tsemppiä ❤

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että haastattelu meni hyvin. Meikki on uskomattoman hieno!

  VastaaPoista
 5. Ihana, että meni hyvin! Tosi hieno meikki! Ja nuo drag meikit muutenkin kiinnostaa itseäni paljon. Koska itse tykkään meikata ja oon huomannut, että monet drag meikit on ihan sairaan hienoja! Et vaikka ihan sellaset naamalla en kauppaan lähtis ni niistä on kiva katsoa pieniä vinkkejä ja yhdistää omaan tyyliin:) joten ehdottomasti olis kiva saada niitä enemmänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Ja joo mäki oon nyt tässä viimisen vuoden aikana innostunu dragmeikeistä ihan toden teolla! Ei niitä kaikista rajuimpia ehkä viitti ihan päivämeikkinä pitää, mutta omaan tyyliin on tosiaan kiva yhdistellä kaikkea pientä kivaa ^^ Ja pian tulee tänne blogin puolelle sitä dragimpaa lookkia c:

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)