perjantai 21. elokuuta 2015

Urban Decay arvostelu

No niin, palataanpas jälleen Urban Decayn pariin. Tässä muutaman päivän sisällä oon tosiaan kokeillu läpi kaikki testikassissa saapuneet tuotteet ja fiilikset näin jälkikäteen on tosi positiiviset. Kuvat kaikista tuotteista löytyy muuten mun edellisestä postauksesta eli täältä.


Aloitin testaamisen tekemällä aika hillityn ja mun silmiin tosi neutraalin meikin. Ihan ensimmäisenä testasin siis Urban Decayn Primer Potionia, joka oli ihan yhtä laadukasta kuin aina ennenkin. Pakkaus on tosin vähän muuttunut sillä nykyään PP sisältää vaahtomuoviaplikaattorin, toisin kuin silloin ennen, kun pakkaus oli pelkkä tuubi mistä sitä itse tuotetta puristettiin ulos. Meikki pysy PP:n ansiosta aamusta iltaan paikoillaan, mutta siinähän ei ollu mulle mitään uutta taikka yllättävää.

Hillityn meikin väsäsin tietysti Urban Decayn Naked Basics -paletilla ja siitä käytin sävyjä "Venus", "Faint" ja "Crave". Värit näytti sekä paletissa, että luomella tosi kivoilta ja yllätyin oikeesti siitä, kuinka hyvin ne sai häivytettyä. Tietysti se, että yleensä mä käytän aika räikeitä sävyjä, jotka ei ihonväriä vasten häivyty niin smoothisti saattaa vaikuttaa mun mielipiteeseen näistä Naked Basicsin sävyistä.

Primer Potion ja Naked Basics ei ollu ainoot tuotteet mitä käytin mun nude-meikissä, sillä myös Urban Decayn Perversion ripsaria kokeilin samalla. Ensimmäisenä mieleen pälkähti, että Perversion tuntuu tosi, tosi kevyeltä ripsillä. En tiiä mistä se johtuu, mutta kaikkiin aiempiin ripsareihin verrattuna Perversion oli vaan tosi kevyt. Mitään sen kummempia ajatuksia ei kuitenkaan heränny eli aika basic ripsarilta se Perversion vaikutti.


Kaikkien edellämainittujen tuotteiden jälkeen mulle jäi vielä testattavaks huulipuna, luomiväri sekä kajaali, joten päätin yhdistää kaikki nää tuotteet samaan meikkiin ja kattoa mitä siitä tulee.

Ihan ensimmäisenä käytin siis "Mildew" sävystä kajaalia, jolla piirsin kulmat. Väri näytti mun mielestä kivalta ja kulmat onnistu sen avulla ihan normaaliin tapaan. Vedenkestävyys sen sijaan oli vähän kyseenalainen juttu, sillä yhdellä sormen pyyhkäyksellä koko kulma oli tipotiessään.. En tosin tiedä miten kyseinen kajaali käyttäytyisi esimerkiksi alaluomella, mutta ehkä sitäkin pitää vielä kokeilla jonain päivänä!

Kajaalin jälkeen kokeilin samansävyistä luomiväriä, joka oli siis tollanen kuikasen vihree. Luomella väri näytti hyvältä ja häivytettävyys oli Naked Basicsin kaltasesti tosi hyvää. Vähän jäi harmittamaan etten saanu mitään hyvää kuvaa missä näkyis se sellanen shimmer-efekti kunnolla, mutta kaiken kaikkiaan olin tosi tyytyväinen itse luomiväriin.

Vikana päätin vielä vähän rikkoa rajoja ja yhdistin myös räväkän pinkin huulipunan (sävyssä Anarchy) tohon meikkiin. Huulipunaa kuvailtiin sanoilla "Voidemainen, räväkkä sekä ylellinen" ja oikeestaan kaikki noi sanat piti paikkansa. Huulituntuma oli tosi kiva eli ei sellanen liian tahmee, kuiva taikka vetinen ja väri näytti huulilla ihan samalta kuin siellä puikossa, eli erittäin pigmenttiseltä. Rajasin huulet pinkillä eyelinerillä ja laitoin päälle vielä vähän vaaleanpunasta sekä valkosta shimmer-luomiväriä.


Kaiken kaikkiaan olin tosi tyytyväinen kaikkiin noihin tuotteisiin, jotka sain kokeiltavaks ja sellanen yhteinen kouluarvosana olis varmaanki 9+. Tällä hetkellä mua himottaa ihan älyttömästi se UD:n Electric-paletti ja ne sellaset suihkemaiset meikin kiinnittäjät, mutta ehkä mä joku päivä tuun vielä nekin hommaamaan. :) Ootteko te jo käyny Helsingin tai Tampereen sokoksilla ihastelemassa noita Urban Decayn tuotteita?

12 kommenttia

 1. Ois kiva, jos ottaisit kuvat tuotteistakin näihin tuotearvioihin :) t. Edelleen mykistynyt sun taidoista :"D

  VastaaPoista
 2. Kumoan edellisen, sulla olikin kuvat edellisessä postauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvä ku sanoit kuiteski! Linkkasin tän postauksen alkuu nyt sen edellisenki postauksen et kaikki näkee varmasti myös ite ne tuotteet :>

   Poista
 3. Tänään just kävin tampereella niitä ihasteleen. Ootan vaa et saa rahaa ja pääsee osteleen ja kokeileen jotain kivaa niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel you ! :D Sitä rahaa odotellessa..

   Poista
 4. Wau <3
  Muuten minkä ikäsenä aloit meikkaa?

  VastaaPoista
 5. Vähän myöhänen kommentti, mut olin kyllä aivan tohkeissani kun kuulin et jatkos sokokselta löytys näitäkin tuotteita. Piti sielä sitten käydä niitä ihastelemas. Ei se sit ihan siihen jäänykkää... Satanen uppos sitte sinne. Hups...
  Mutta aivan mahtavilta näyttää nuo tuotteet. Josko neki joskus sais ostettua. Rakastuin ite "Electric" nimiseen luomiväripalettiin ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa :') Ja joo uskon haha :'D Iteki haluisin tosi paljon sen Electricin, mut rahaa odotellessa :p

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)