sunnuntai 30. elokuuta 2015

☆ Sunday's special ☆ (Demon mini sclera)


Taas on yks viikko ehtiny vierähtää ja kaikenlaistahan tässä on tapahtunu. Oon ollu kaks viikonloppua putkeen porukoilla ja vaikka viime viikonloppuna nähty tulipalo oli aika jännittävä kokemus, niin kyllä tää lähinnä pelkkää lepäilyä sisältäny viikonloppukin oli aika jees. Koulussa meillä on saman tien lähteny tosi ripeä ja työntäyteinen vauhti käyntiin ja melkeinpä viikottain vaihtuu aina se aine, jota käydäänkin sitten koko se viikko intensiivisesti läpi. Tällä viikolla meillä oli pelkkää valokuvausta, mikä ton ihanan sään huomioon ottaen oli aika mahtavaa, sillä saatiin vaan kuljeskella päivät pitkät ympäri Jäkeä kuvailemassa, eikä tarvinnu istua siellä ankeessa luokassa. Huomenna taas alkaa maalaaminen, joten motivaatio on vielä näillä näkymin messissä. Aika normaalia rataa tää elämä nyt tuntuu tällä hetkellä oikeestaan kulkevan ja sehän kyllä passaa. Kaikkea pientä kivaa tuntuu tapahtuvan koko ajan ja paniikkia lukuunottamatta mitään sen kummempaa surettavaa ei oikein taida edes olla.

Ajattelin tänään jatkaa vähän samalla kaavalla, kuin silloin viime sunnuntaina, elikä uudet piilolinssit olis taas testauksessa. Mä en yhtään tiiä ootteko te jo kyllästyny kattomaan ja kuuntelemaan mun piilolinssihöpinöitä, mutta koska mä ite en oo ainakaan vielä kyllästyny puhumaan niistä, niin tässä sitä nyt taas ollaan. Ostin (ja siis nimenomaan ostin enkä saanu) tossa jokunen aika sitten uudet piilolinssit sellasesta mestasta kuin www.sclera-lenses.comNoiden piilolinssien nimi on Demon Mini Sclera Contact Lenses ja noi onkin siitä erikoiset piilarit, että noi on tosiaan mini sclerat. Mullahan on tällä hetkellä muutamia scleroja eli niitä koko silmän piilolinssejä, sekä sit ihan älytön määrä niitä normaaleja piilolinssejä, mutta noi on mun ihka ensimmäiset mini sclerat ja oon ihan rakastunu noihin.

Käytännössä noi on siis ihan normaalit piilarit, mutta siinä missä normit on about sen 14-15mm halkasijaltaan, niin noi mini sclerat on 17mm. Niin ja sclerat onkin sitten taas yleensä sellaiset 22mm. Tykkään noista sen takia ihan törkeesti, koska noita voi käyttää paljon pitempään, ku mitä scleroja, mutta silti noi näyttää paljon normaaleja linssejä vaikuttavammilta. Mukavuus noissa mini scleroissa scleroihin verrattuna on ihan täydellistä, mutta kyllä ne normilinssit silti vie voiton. Kaiken kaikkiaan pisteyttäisin noi mukavuudesta pistein 4/5, väristä & kuviosta 5/5 ja efektistä myöskin 5/5. Niin ja toimitusaikakin tais olla sellaset 5 päivää eli tälläselle malttamattomalle ketunpoikaselle se oli aika luksusta. Mulle on itseasiassa tulossa vielä kahet erilaiset mini sclerat tässä piakkoin, enkä millään malttais odottaa niiden saapumista.. Heheh.

2 kommenttia

  1. Silmiä ruokkiva lookki!! + I.H.A.N.A.T reidet. ugh <3 P':

    VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)