sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

☆ Sunday's special ☆ (GALAXY)


Viime torstaina mä lähin Turkuun viettämään Lauran läksiäisiä ja täällä mä vieläkin oleskelen. Keskiviikkoiltana mietiskelin, että olis tosi kiva kuvata jonkinlainen video ja samalla tehä joku meikki ennen reissuun lähtöä ja hetken pähkäiltyäni päätinkin kaivaa pitkästä aikaa Cameleonin kasvo & kehomaalit esiin ja alkaa maalailemaan. Jotkut teistä saattaa muistaa sen mun half galaxy meikin, jonka tein Helmikuun alkupäässä (löytyy täältä) ja koska kyseinen meikki oli tosiaan vain puolikas, niin tällä kertaa halusin laajentaa meikkiä ja teinkin galaksikuosin sekä naamalle, että ylävartaloon. Aika sopivasti mulla on muuten just nyt tällänen pieni rako tulla postaamaan, kun on tosiaan sen sunnuntain spesiaalin aika!

Anyways, mä henkilökohtasesti tykkään ihan hurjasti sellasista meikeistä, joissa esimerkiks se toinen puoli naamasta on ihan erilainen, kuin se toinen, mutta silti niitä tehdessä jää usein sellanen ajatus, että miltähän tää meikki ois näyttäny jos molemmat puolet ois ollukin samanlaisia. Helmikuussa tehty half galaxy meikki oli yks niistä meikeistä, joista halusin luoda vielä jonain päivänä myös kokonaisen lookin ja nyt mä sen sit vihdoin tein. Lopputuloksesta tuli mun mielestä tosi hienon näkönen ja mikä parasta sen luominen oli samalla ihan super hauskaa. Siinä vaan oikeesti on jotain tosi terapeuttista, kun saa käytännössä katsoen roiskia maalia ympäri naamaa ja kehoa ja koska kylmät sävyt on niiiiiin mun juttu, niin voitte vaan kuvitella kuinka mun silmät kiilu yhä enemmän ja enemmän ton meikin rakentuessa.

Niin ja kuten tossa alussa mainitsin, niin halusin ennen Turkuun lähtöä kuvata videon ja kyseinen video on tietysti tutoriaali tolle galaksi lookille ja sen löydätte tästä linkistä. Toivottavasti tykkäätte!

10 kommenttia

  1. omfg hienoin meikki kyllä minkä oot koskaan tehnnyt! että toiset osaa ja me toiset sitten ei :'D

    VastaaPoista
  2. Mielettömän upee! Oot hurjan taitava, jään tsekkailemaan lisää blogiasi! :) Fantasiameikkejä harrastan itsekin, täältä saan varmasti lisää hyvää inspiraatiota sinulta!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Oot ihan huikeen taitava! Ooh! Katoin tuon videon ja jumittanu youtuben ääressä nyt jo yli tunnin :D Oon monesti eksynyt blogiis mut ikinä en oo kommentoinu, saati oikeestaan saanut minkäänlaista kuvaa persoonastas.. Aina vaan ihastellu taitojas. Nyt kuitenkin kun katellut noita videoitasi niin tulin tosi hyvälle fiilikselle siitä kuin aito olet ja uskallat sanoa omat mielipitees. Ylipäätänsä vaikutat todella järkevältä ja kiltiltä :-) Osasin samaistua moniin ajatuksiisi. Pidä vaan rohkeasti tyylistäs kiinni ja jatka samaa rataa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää tosi kiva kuulla c:: ♥ Toi on kyl niin perus et löytää jonku uuden youtube kanavan ja jumittuu sinne moneks tunniks x) Mut hei kiitos super ihanasta kommentista jaja pidän + jatkan ihan varmasti ! :3

      Poista
  4. Nää siun maskit on kyllä aina niin superhienoja! Itellä tuo kärsivällisyys on vähän hakusessa, niin ei saa aikaseks oikein näin suuria ja näyttäviä maskeja :P Kattelitko tähän jotain mallikuvaa vai ihanko omasta päästä vaan heittelit noita värejä tuonne? Käytätkö sie yleensä mitään mallikuvia tehessäs?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan omasta päästä tällä kertaa :) Kyl mä välillä otan jostain mallia, mut sit välillä en ^^

      Poista
  5. On kyllä hieno!! <3

    VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)