tiistai 23. kesäkuuta 2015

Absence


Helou kaikille pitkästä, pitkästä aikaa! Monet varmaan huomas, ainakin tosta tippuvasta lukijämäärästä päätellen, että mun blogi on viettäny hiljaiseloa nyt jo parisen viikkoa. Mitään ihmeellistä syytä tähän passiivisuuteen ei tällä kertaa löydy, sillä en oo vaan yksinkertasesti jaksanu avata bloggeria ja alkaa kirjottamaan. Mun viikon mittainen reissu Turussa meni tosi kivoissa merkeissä, niinku viime postauksessa kerroinkin ja sen jälkeen palasin takas Järvenpäähän. Perjantaina 12.6 katottiin Veeran kanssa maratoonina Orange is the new blackin 3. kausi, jota onkin jo odotettu vuoden verran. Oli muuten aika bueno kausi, mutta ehkä hitusen tylsempi, kuin aiemmat mun makuun. Myös pari juonenkäännettä vähän surettaa, mutta ei niistä sen enempää etten spoilaa mitään. Oottekos te muuten kattonu kyseistä sarjaa?

Netflix maratoonin jälkeisenä päivänä lähdin Viffen ja Danin kanssa avaamaan terassikauden ja sen jälkeen ilta kulukin aika mukavissa merkeissä ympäri Järvenpäätä pyörien. En tiiä oliko kaikki tää sosiaalisuus yhteenlaskettuna sit liian uuvuttavaa, mikä mun kohalla vois hyvin pitää paikkansa, sillä sunnuntain ja maanantain vietinkin sitten sängyn pohjalla ilman minkäänlaista inspistä nousta ylös. Netflix pyöri jatkuvalla syötöllä ja siinäpä ne päivät sitten nopeasti vierähtikin. Tiistaina jaksoin taas ryhdistäytyä ja näinkin vielä illansuussa Jesseä ennen kuin ryhdyin valmistautumaan juhannukseen. Ärsyttää, kun kuvasin pari meikkiä videolle, juuri ennen porukoille lähtöä, mutta koska en ollut kumpaankaan tyytyväinen, niin poistin ne.. Nyt kun palasin taas eilen tänne Järvenpäähän, niin päätin, että ennen viikonloppua haluan päivittää blogia edes kerran ja tehdä edes sen yhden videon, koska alkaa jo vähän turhauttamaan tälläinen epäaktiivisuus.

Oikeestaan mulle kuuluu tällä hetkellä ihan hyvää. Inspiraatio on vähän laskussa ja sillon tällön masentaa, mutta muuten olotilat on viime aikoina pysyny tasasina. Paniikkihäiriö varjostaa tietty vieläkin elämää ja esimerkiks viime viikon torstai oli ihan hirvee siltä kantilta, että menin puolivahingossa pendolino junaan ja siellähän se paniikki alkokin sit taas vallata mieltä ja kehoa, joten istuin koko parin tunnin matkan eteiseskäytävän lattialla. Myös pian starttaavasta Provinssista oon hitusen katkera, sillä Die Antwoord tulee sinne, mutta enpä mä sille faktalle mitään voi, etten kykene lähtemään. Yritän vaan lohduttautua ajatuksella, että se tulis maksamaan ihan liikaa ja matkat & majotus olis hankala järjestää ja niin päin pois.

8 kommenttia

 1. Moi pietu :D hieno meikki taas jälleen kerran ja munki on pitäny alottaa se sarja jo pitkään, oon varmaa koko planeetan ainut joka ei oo viel kattonut kyseistä sarjaa :D itelki sama vika ton paniikkihäiriön kanssa kaverit käy weekendissä jne , mut mä istun kotona :D en vaan kykene minkäs sille voi :/ en tiä kiinostaako sua tehä , mut mua kiinostais esim sellaset päiväni kuvina postaukset :) , mutta joo hyvät yöt ja silleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tälleen super myöhään ja suosittelen kyl tosiaan sitä Oitnb:tä ^^ Harmi et sullaki on se paniikkihäiriö, mut nii minkäs sille voi :/ Pitää kattoo jos mä joku päivä tekisin taas päiväni kuvina! :>

   Poista
 2. Olis kiva kuulla enemmän tuosta valkoripsisestä meikistäsi. :3 Olen useasti miettinyt, että miten toteutan sellaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa "seuraavassa" postauksessa kerroinki jo et se on valkosta eyelineriä, jonka levitin vaan ripsiharjalla :>

   Poista
 3. Orange is the new black on kyllä loistava sarja :D paras hahmo on kyllä tähän mennessä ollut Pornstache

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä ! C: Mä en ees osaa valita lempparii :D

   Poista
 4. Oon katsonut vaan sun videoita ja ekaa kertaa löysin tieni tänne sun blogiin ! Jatka samaan malliin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kun eksyit tänne :> Mä jatkan !

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)