sunnuntai 10. toukokuuta 2015

☆ Sunday's special ☆ (P!NK)

Vappu ja sitä seurannut viikon mittainen loma ovat molemmat nyt ohitse ja vaikka uus reissu starttaskin perjantaina käyntiin, (Tulin porukoille äitienpäivää viettämään) niin vihdoin mulla on oikeesti aikaa taas kirjoitella. Lähdin siis tosiaan reilu viikko sitten Senjan kyydittämänä Porvooseen kuten mulla on joka vappu tapana tehdä ja koska meillä ei tällä viikolla ollut koulua paitsi perjantaina, niin matka Porvoossa hiukan venähti. Palasin torstaina takaisin Järvenpäähän vain nukkuakseni yön yli, käydäkseni koulussa ja pakatakseni uutta matkaa varten. Anyways, vappu oli kuten aina, myös tänäkin vuonna ihan loistava ja mukana sitä viettämässä oli paljon ihania ihmisiä. Oltiin alkuilta ulkona maarissa, joka on siis puistoalue lähellä vanhaa Porvoota, mutta ilman viilentyessä siirryttiinkin sitten sisätiloihin jatkamaan juhlimista. En tiiä kuinka moni mun tovereista tän postauksen nyt näkee, mutta isot kiitokset kuluneesta viikosta Lauren, Miro, Joba, Viffe, Dani, Manninen, Senja sekä Tomi c:

Vapun jälkeiset päivät on sekottunu yheks hullumyllyks enkä millään muista mitä tapahtu minäkin päivänä taikka yönä, mutta mainittakoon nyt, että noiden edellämainittujen kanssa hengailun, muutaman ryyppyreissun, ympäri Porvoota ajelun ja shellillä kahvittelun lisäks otin yks päivä Joban vauvamasusta parit valokuvat ja pitkästä, pitkästä aikaa myös Jossun haudalle tuli laskettua muutama kukkanen ♥ Tää viikonloppu minkä oon nyt viettäny Joutsenossa on kulunu jälleen tosi nopeesti ja vaikka mulla ei ookkaan koulua seuraavaan pariin viikkoon, niin huomenna ois tarkotus lähteä takas Järvenpäähän, sillä mulla on terapia-aika. Harmittaa lähteä, mutta en millään kehtais peruuttaa jo toista aikaa peräkkäin. Jäipähän nyt ainakin hyvät fiilikset viikonlopusta ja varsinkin eilisestä, kun oltiin porukalla laavulla chillailemassa.---------------------------------------------------------------------☆---------------------------------------------------------------------

Mulla on nyt tän viikon, parin varrella kerääntyny aika paljon postattavaa ja varsinkin piilareitten kanssa pitäis pistää töpinäks. Oon nimittäin esitelly youtuben puolella jo viidet sponsoroituna saadut piilolinssit ja blogissa kunnolla vasta kahet.. Aattelinkin nyt siis tässä samassa postauksessa esitellä teille myös yhen uuden piilolinssi parin sekä peruukin, joka on myös sponssattu.


Okei, eli siis sain tossa jokin aika sitten Uniqsolta uudet piilolinssit, joiden nimi on I-Codi Colors Of The Wind No 1 Pink Lady. Noi on tosiaan tollaset pinkit linssit, muttei kuitenkaan ihan mitkään maailman räikeimmät pinkit. Oon kerran aiemminki saanu Uniqsolta linssit testattavaks eli mulla oli jälleen vähän kokemusta linssien laadusta, mutta toisin kuin ne mun edelliset siniset linssit, niin nää Pink Ladyt tuntu vähän epämukavilta silmissä. Jos pitäis pisteyttää nää jollain tavalla, niin mukavuudesta antaisin sellaset 4/5 pistettä, väristä myöskin sen 4/5 ja tosta kuviosta 5/5, koska mun mielestä noi kuitenkin sopii ihan kivasti mun omiin silmiin. (Btw se, etten oo nyt hetkeen käyttäny piilareita voi myös vaikuttaa siihen mukavuuteen). Pinkin meikin kanssa noi näyttää mun mielestä tosi hyviltä, eikä mua sinänsä edes haittaa ettei ne oo mistään räikeimmästä päästä, toisin ku melkein kaikki muut mun linssit. Pinkit piilarit oon kuitenki halunnu jo jonkin aikaa ja noi kyllä ajaa asiansa.

Okay, so some time ago I recieved these new contact lenses from Uniqso and they are called I-Codi Colors Of The Wind No. 1 Pink Lady. These lenses are pink as you can see, but not so striking pink. I once before got a pair of contacts from Uniqso to review so I had a little experience about the quality of the lenses this time. Unlike the previous blue lenses these Pink Ladies felt unfortunately little bit discomforting in my eyes. So if I have to score these some way I would give comfort 4/5 points, also the color of the lenses 4/5 points and to the pattern or design 5/5 points, because I think those lenses, however fits nicely in my own eyes. (Btw I haven't use contact lenses for about week so that can also affect their comfort or discomfort in this case). Anyway, with pink makeup those lenses looks really good in my opinion, and the fact that they aren't so striking pink doesn't even bother me at all. Almost every pair of contact lenses I own are quite striking or eyecatching in some other way so these are nice alternation. I have wanted pink contact lenses for some time already so these definetely drive the case.


Uniqson pakkaukset on aina yhtä positiivinen yllätys verrattuna monen muun yritykset paketointiin/pakkauksiin ja tällä kertaa noiden piilolinssien mukana tuli myös tollanen jännä pupukotelo. En aluks tienny yhtään mitä se sisältää, mutta hetken tutkailtuani sieltä löyty tollanen vara piilarikotelo, peili, pieni imukuppi, muovipullo sekä pinsetit. Ilmeisesti toi pieni imukuppihärveli on tarkotettu siihen, että sillä saa piilolinssin hyvin silmään ja pinseteillä sen linssin voi kätevästi nostaa kotelosta pois. Pieneen pulloon saa laitettua piilarinestettä, ettei sitä isoa pulloa tartte aina kantaa mukana ja tossa boksissa on myös pieni peili, jonka avulla näkee mitä duunailee. Kaiken kaikkiaan toi on siis maailman kätevin piilareitten kuljetusboksi ja vaikken mitään pinsettejä saati imukuppia itse tarvitse, niin niiden piilareitten ja nesteen kuljetukseen toi on kyllä kätevä.

Väsäsin noiden linssien ympärille pinkin meikin ja koska hain perjantaina postista pari uutta peruukkia, jotka mulle sponsoroi sellanen firma kuin abHair, niin päätin hyödyntää tilaisuuden ja pistin toisen niistä peruukeista päähän. Ps. Käyttämällä koodia PLY15 saa 15% alennusta abhairilta.

Uniqsos packaging is always a positive surprise compared to many other companies if we indeed speak about the packaging and with my lenses came this cool bunnybox. I didn't know what it contains, but after some exploring I found a spare contact case, a mirror, a small suction cup, plastic bottle and tweezers. Apparently you can put your contacts easier to your eyes with the suction cup and with tweezers you can easily raise them from the lens case. A small bottle is also quite useful because you can insert some contact lens solution in it and you don't have to carry large bottles always with you. Bunnybox also has a small mirror so you see what you are doing. Even though I don't really need the tweezers, let alone the suction cup, the solution bottle, spare case and mirror are super handy to me.

I made a pink makeup around those lenses and because I recieved couple of new wigs last friday sponsored by company called abHair I decided to take advantage of the opportunity and put the other wig in my head. Ps. Use code PLY15 to get 15% OFF sitewide at abhair.com.


Toivottavasti tykkäsitte tästä aika barbimaisesta lookista, piilolinsseistä sekä peruukista ! Jos haluutte nähä tosta tutoriaalin, niin sen löydätte täältä.

I hope you liked this barbie(ish) makeup, contact lenses and the wig ! If you want to see a tutorial of that look you can find it here.

14 kommenttia

 1. Siis mää en kestä, nää kuvat on niin upeita ja oot jotenkin niin siististi adrogyyni, voi että :) Oot ihan sikalahjakas! Ja näytät niiiiin kauniilta näissä kuvissa, tuntuu ite iha megarumalta ku poika saa ittestään kauniimman ku minä itestäni XD

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan raikas meikki ja asu! :) <3

  VastaaPoista
 3. Cool, oot kyllä kunnon taiteilija noitten meikkien ynm. suhteen! o/

  VastaaPoista
 4. tuo pinkki meikki!! nyt oikeesti. lievästi sanottuna mieletön! oot upee.

  VastaaPoista
 5. Hei Pietu! Olisiko mahdollista että tekisit Marilyn Manson meikki tutoriaalin? Minun pitäisi pukeutua häneksi ja kaipaisin apuja meikin suhteen. Kiitos hirmuisesti jo etukäteen! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin mä jossai kohtaa joo tehä ku on aikaa ! C:

   Poista
 6. OMG toi peruukki ;_____; oon ihan in love noihi piilarihinki ;---; <3<3 OOT tÄYDELLINEN<3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)