sunnuntai 24. toukokuuta 2015

☆ Sunday's special ☆ (ILLUMIN∀TI)


Helou kaikille! Mun inspiraatio on enemmän ku vaan huipussaan ja uusia meikkejä tulee tehtyä melkeinpä päivittäin. Okei tai no eihän se nyt oo mitään uutta, mutta en tarkotakaan mitään sellasia vartissa hutastuja koulumeikkejä vaan maskeerauksia, joihin on oikeesti ollu aikaa panostaa. Ei sillä, etteikö monet kouluun tehdyt meikitkin oo ollu mun mielestä kivoja, mutta epäkäytännöllisyyden ja ajanpuutteen takia kaikkea ei näihin "koulumeikkeihin" tai ylipäätään arkimeikkeihin saa mahdutettua. Myös se on plussaa, että pystyy oikeesti kuvaamaan ne meikkiteokset talteen ajan kanssa. Pari päivää sitten sain idean koittaa tollasta vähän graafisempaa meikkiä tai idea on oikeastaan ollu jo päässä pidemmän aikaa, mutta vasta nyt oli aikaa toteuttaa se.

Alunperin mietin, että tekisin ton maskin käyttämällä paperia apuna, mutta totesin, että teippi on paljon kätevämpi työkalu ja niimpä lätkäisin teippiä naamaan ja aloin häivyttämään. Mulla on aika usein ongelmia värien ja nimenomaan värimaailman kanssa, sillä vaikka osaan tai ainakin oletan osaavani yhdistää värejä keskenään, niin niiden keksiminen on aina silloin tällöin tuskaa. Yks hyödyllinen keino, jota mä ainakin ite käytän niissä tilanteissa, kun värit ei heti ensimmäisenä iskeydy mieleen on se, että mä selaan omaa Instagram feediä ja katon mitä väriä en vähään aikaan oo käyttäny. Mun mielestä on ihan törkeen jees, kun on paljon erilaisia meikkejä sekä tarvikkeita, joita voi hyödyntää, mutta samalla myös se valinnan vaikeus kasvaa. Varsinkin värimaailman osalta.

Tosiaan, päädyin siis tällä kertaa käyttämään vihreitä sävyjä, koska niitä ei taas hetkeen ole tullut käytettyä ja kuten jo pari postausta sitten mainitsin, niin nää synkät lookit on tällä hetkellä kova sana Niimpä vihreän kanssa yhdistelinkin siis mustaa. Loppusilaukseksi pistin vielä mustat sclerat silmiin, pitkät tekoripset silmien alapuolelle ja päivän lookki oli valmis. Mitäs te tykkäätte? 

12 kommenttia

 1. Tosta vihreestä meikistä tulee jotenkin mystisellä tavalla mieleen revontulet :D Ihana <3

  VastaaPoista
 2. Toi meikki on todella hieno. Osaisinpa itekki tehä noin hyviä. Oon ihan Oikeesti kateellinen noille meikeille mitä Sä osaat tehdä😊 -henna-

  VastaaPoista
 3. mun mielestä toi meikki on iha vitun siisti c:

  VastaaPoista
 4. Wautsi wau! Tosi hieno :3 Oot tosi taitava ^^

  VastaaPoista
 5. Muistelisin et jossain vaiheessa täällä blogissa oli joku äänestys, missä lukija sai toivoa, mistä aiheesta haluais sun tekevän postauksen (esim. taide/kirjat) niin onko jossain vaiheessa tulossa sellasta postausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli se teemaviikko mut peruin sen :/ Sorry

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)