lauantai 30. toukokuuta 2015

Summer is here


Kesäloma on nyt virallisesti startannu käyntiin ja vaikka mulla olikin vaan se yks koulupäivä koko toukokuun aikana, niin onhan tää aito ja oikee kesä paljon siistimpi juttu. Ei tarvii enää stressata aamuheräämisten takia taikka miettiä muutenkaan mitään kouluun liittyvää pariin seuraavaan kuukauteen. Mulla ei tällä hetkellä oo vielä hirveesti mitään lukkoon lyötyjä suunnitelmia tälle kesälle, mutta ainakin kavereita aion nähä mahollisimman paljon ja kaikenlaisia meikkejä & maskeerauksia tuun tietysti tekemään. Tällä hetkellä Turkuun lähtö himottais ihan törkeesti, joten saattaapa olla, että ihan tässä lähi päivinä pakkaankin kimpsut ja kampsut ja suuntaan kohti Kupittaan asemaa. 

Anyways ajattelin nyt tähän väliin esitellä noi blogissa jo aiemmin vilahtaneet "Geo Animation SF-44" piilolinssit, sillä onhan siitä jo aikaa, kun noi mun postilaatikkoon tipahti. Sain siis tosiaan sponsorshipin Geo Coloured Lenses nimisen yhtiön kanssa ja noi kuvissa näkyvät piilarit on se pari, joita halusin ihan ensimmäisenä koittaa. En oo koskaan ennen käyttäny mitään edellämainitun firman tuotteita enkä oikeestaan tienny koko firmasta mitään, mutta tässä on kopsattuna mun sähköpostiin saapunutta informaatiota, jos jotakuta kiinnostaa :)

1. GEO Medical is a safe Korean circle contact lens brand. It is the only brand of circle lenses currently approved by the U S Food and Drug Administration (USFDA) and has also gained International Organization for Standardization (ISO) and Conformité Européenne (CE) certification. There are currently many circle contact lens brands in the market and customers should always purchase their circle lenses carefully to avoid fake or unreliable brands.

2. All our products are genuine. Each lens vial comes with a sticker with a hidden unique serial code and customers will be able to verify its authenticity on GEO Anti-fake website.

3. Most of our circle contact lenses are available with prescription.

4. Geocolouredlenses.com offers FREE international shipping and a FREE lens case for each pair of circle contact lenses purchased.

Kaiken kaikkiaan tosi luotettavan olonen firma siis ja piilaritkin oli ihan huippuluokkaa. Mukavuudesta antaisinkin sen 5/5 pistettä  ja kuviosta & väristä myöskin 5/5. Mä itseasiassa hämmennyin siitä, että noissa linsseissä on painotukset, eli ne pysyy silmissä just siinä tietyssä asennossa, eikä lähe pyörimään mitä etukäteen pelkäsin. Näyttäis nimittäin aika hölmöltä, jos toinen piilari ois x:n muodossa ja toinen +:n, mutta näissä piilareissa sitä pelkoa ei onneks oo.

En nyt tähän hätään muista, että oonko koskaan kertonu teille siitä, kun tilasin jostain jo unholaan painuneesta firmasta piilareita ja yhet niistä oli sellaset turkoosit kissansilmä piilarit. Niissähän ei sit sitä painotusta ollu ja koska ne pyöri mun silmissä ihan älyttömästi, niin käyttökerrat jäi aika vähiin. Kannattaakin aina linssejä tilatessa vähän miettiä, että miltä ne käytännössä näyttää, esimerkiks jos sitä painotusta ei satu olemaan. Eli käytännössä, jos jotkut piilolinssit saattais kääntyessä näyttää epäsymmetrisiltä, niin ilman painotusta ne myös tekee niin.

Superhyvää kesää kaikille ja palaillaan taas ♥ !

4 kommenttia

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)