tiistai 26. toukokuuta 2015

Mermaid creature


Kuten mä viime postauksessa totesin, niin sitä inspiraatiota on vaikka muille jakaa ja niimpä sitä täytyy myös hyödyntää. Halusin tossa yks päivä tehä pitkästä aikaa jotain vähän rajumpaa tai massiivisempaa meikkileikkiä ja yön pikkutunneilla saamani idea jonkin sorttisesta merenneito otuksesta pääsikin päivällä kokeiluun. Alunperin mun piti tehä jotain ihan muuta, tai se idea tosta meikistä mun päässä näytti ihan toiselta, mutta oon kyllä tosi tyytyväinen tohon lopputulokseen. Tuli jotenki sellanen itsensä ylittämis-fiilis!

Ihan ekana maalasin siis koko ylävartalon ja kasvot vaaleansinisellä Cameleonin kasvo & kehomaalilla. Sävy oli "Robin egg". Sen jälkeen vetäsin peruukkisukan kasvojen ympärille ja maalasin tummemmalla "Blue" sävyllä noi suomut. Tää oli itseasiassa kaikista hauskin vaihe koko meikissä, sillä en oo vielä koskaan ennen saanu aikaseks koittaa kyseistä suomutekniikkaa ja vasta peruukkisukan riisuttua pystyin näkemään valmiin lopputuloksen. Mun mielestä noista suomuista tuli tosi hienot ja ylipäätään hauska yksityiskohta koko lookkiin ja niimpä käytin peruukkisukkaa vielä solisluiden ja kämmenten alueilla. Seuraavana pistin silmiin mustat sclerat ja maalasin Cameleonin punasella "Red berry" sävyllä suun, kidukset, sekä silmien ympärykset. Peruukin valinta oli aika hankalaa, mutta päädyin lopulta tohon pitkään siniviolettiin tukkaan.

Käytännössä toi koko meikki koostuu siis niistä Cameleonin kasvo & kehomaaleista, jotka on kyllä ehdottomasti yks mun parhaista ostoksista liittyen koko tähän meikkaamiseen/maskeeraukseen. Niin moni meikki ois jääny ilman niitä tekemättä, joten en voi muuta ku olla tyytyväinen, että monien mutkien ja sattumien kautta päädyin noi ostamaan :') Sen tarinan voitte lukea täältä. Kertokaa muuten ihmeessä mielipiteitä tosta meikistä ja palaillaan taas pian ♥ !

16 kommenttia

 1. Tää on niin hieno! Vitsit, kun sä vaan kehityt ja kehityt.

  VastaaPoista
 2. Ihan järkyttävän hieno maskeeraus O___O ♥♥♥ Olis siistii nähdä videoo tarkemmin miten noi suomut tehdään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ! Pitää joku päivä tehä joku tutoriaali mis teen noit suomuja ^^

   Poista
 3. Ja nii se vaa vetää sanattomaksi :D sä Pietu aina osaat yllättää näillä meikeillä, loistavaa työtä!!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava meikki! Ja jei, uus esittely! :)

  VastaaPoista
 5. Aina vaan paranee♥♥ Susta vois tulla hyvä meikkaus "opettaja". Tai niiku osaat selittää ja näyttää niissä tutoriaaleissa tosi hyvin kyseisen meikin♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, no kiva on selkeitä nää mun jutut :> Kiitoksia !

   Poista
 6. En vaan voi käsittää miten voit olla noin taitava! Ihan uskomatonta! o.O

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)