torstai 2. huhtikuuta 2015

YIN & YANG


No niin, tässäpä ois nyt näitä kuvia tosta kivasta meikistä josta eilen jo puhuinkin ! Elikä tiistaina sain tosiaan taas pienimuotosen inspiraatiopuuskan, kun rupesin pohdiskelemaan päivän meikkiä. Alunperin mun oli tarkotus tehä joku sellanen meikki, missä käytän turkoosia eyelineriä jonkun youtube tilaajan pyynnöstä, mutta sit ihan yhtäkkiä muistin mitä edellisyönä olin ennen nukahtamista kaavaillu päässäni ja sitäpä olikin sit siinä hetkessä paljon jännempi alkaa toteuttamaan. Pakko muuten mainita, että tosi harvoin mun yöpohdiskelut toteutuu, sillä mä joko unohdan ne yön aikana kokonaan tai sit ne kuulostaa vaan ja ainoastaan sillon yöllä tosi hienoilta. Ihan törkeen usein tulee unisena hapuiltua se kännykkä kouraan ja sit kirjotettua niitä muka niin upeita ajatuksia ja meikki-idiksiä muistioon ja aamulla kun niitä kattoo, niin ensinnäkin kirjotuksesta ei saa mitään selvää ja toiseks ne ideat on jotain ihan absurdia. Tyyliin maalaa murmeli korvaan tai jotain.. (Wut?)

Anyways, tällä kertaa muistin ku muistinki mitä olin yöllä rakennellu päässäni ja sehän oli tosiaan tollanen yin & yang (tai suomennettuna jin ja jang) meikki. Eikun siis tuumasta toimeen, Cameleonin kasvo & kehomaalit, Sugarpillin luomivärit, Pinky Paradisen piilarit sekä muutamat muut ehosteet esiin ja taiteilemaan. Oon kyllä ihan varmasti joskus aiemminkin kelaillu mielessäni, että tollasen luomuksen vois toteuttaa, sillä ajatuksena tykkään yinistä ja yangista ihan älyttömästi. Siis just nimenomaan siitä ettei oo hyvää ilman pahaa taikka toisinpäin ja et loppujen lopuks kaikesta hyvästä kuitenkin löytää sitä pahaa, pahasta hyvää ja niin edelleen. Oli muuten pakko vielä googlata tää koko aihe, ja tässäpä ois wikipedian tarjoamia periaatteita yiniin ja yangiin liittyen.

Kaikki voidaan kuvata jinin ja jangin keskinäisen suhteen tuloksena:

 1. Jin ja jang ovat perusvoimia.
 2. Jin ja jang ovat vastakohtia. Auringon lämpö (jang) haihduttaa aamun sumun (jin), sadekuuro (jin) sammuttaa metsäpalon (jang), aamuaurinko (jang) syrjäyttää yön pimeyden (jin).
 3. Jin ja jang ovat toinen toisistaan riippuvaisia – toista ei ole ilman toista.
 4. Jiniä ja jangia ei voi erottaa toisistaan.
 5. Jin ja jang ylläpitävät toisiaan.
 6. Jin ja jang voivat muuttua toisikseen. Kuuma päivä (jang) vaihtuu sadekuuroksi (jin), vilunväreet ja nuha (jin) muuttuvat kuumeeksi ja kurkkukivuksi (jang), lapsi telmii (jang) kunnes nukahtaa (jin).
 7. Jin sisältää jangin siemenen, jang sisältää jinin siemenen. Kaikissa asioissa on sekä jiniä että jangia.
 8. Jin ja jang voidaan jakaa edelleen jiniksi ja jangiksi.
 9. Jin ja jang ovat suhteellisia käsitteitä kuten fysiikan negatiivinen ja positiivinen napa. Ne ovat myös moraalisia sekä henkisiä käsitteitä mm. "hyvä vs. paha", "mieli vs. ruumis", "kaunis vs. ruma".

Jin ja jang voivat myös olla itsessään suhteellisia: esimerkiksi metsäpalossa on enemmän jangia kuin nuotiossa.

Periaatteessahan koko Yin & Yang periaate toistuu ihan kaikkialla, on jumala ja saatana, taivas ja helvetti, mies ja nainen, valo ja pimeys, kylmä kuuma ja niin poispäin, joten eiköhän jo ollu aikakin toteuttaa kunnollinen meikki aiheesta. Mun mielestä tosta lopputuloksesta tuli kyllä ihan superkiva ja kuvasinpa muuten tosta tutoriaalinkin, johon olin kerrankin tyytyväinen ! Sitä pääsette tsekkailemaan tästä. Pakko vielä loppuun mainita, että ois ihan huikeeta tehä joskus koko kehon vartalomaalaus tota periaatetta noudattaen, mutta noh, ehkä sekin vielä joskus toteutuu :')

Kertokaahan mitä te ootte mieltä tosta meikistä?

16 kommenttia

 1. uojj kivan erilaista :'3!! Ja todellakin tyksin tosta meikistä aivan helvetisti <3 Instassa ensin rakastuin ja nyt on pakko kyllä tulla sanomaan että huh huh WOW!<3 :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähä vaihtelua taas elämään ^^ Ja ihana kuulla ! Kiitos paljon Dia <3

   Poista
 2. Ihan mahtava toteutus taas kerran :) Ja joo toi periaate taitaa olla se mitä ite oon aina ajatellu, ku en varsinaisesti niin uskonnollinen ihminen ole. Tosta luultavasti kuka tahansa löytää sen totuuden siemenen, edusti sitte mitä uskontokuntaa hyvänsä tai ei mitään (on ne itä-aasialaiset sitte fiksuja ;))

  Ja tää juttu on nyt ihan päälaellaan. Mites mää nykyään luen nää vasta seuraavana päivänä? Nimim. Edelleen järkyttynyt siitä, että nukun. XD (liikaakin. Mä kirjaimellisesti nukahtelen kouluun)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee kiitoksia ! Mul on ihan sama et en hirveen uskonnollinen oo, mut toi hyvä&paha periaate uppoo kyl ^^ Jaja en tiedä haha, voi johtuu siitäki et oon viime aikoin julkassu näit postauksia vast kahentoist pintaa :'D Koulussa nukkuminen on parasta <3

   Poista
  2. Enpä tiedä... Oon kyl lueskellu näitä kolmen aikaan yöllä, mutta ei voi nyt mittään XD Ja kyllä. Koulussa nukkuminen on parasta siihen asti ku heräät fysiikan tunnilla siihen et opettaja alkaa (kovaan ääneen) ihmetteleen miks videotykki ei toimi ja tuijottaa sua XD

   Poista
 3. "Maalaa murmeli korvaan." xD

  Ihan mieletön meikki! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDDD Hahah jep, mut hei kiitoksia ^__^ !

   Poista
 4. Katselin näitä yin ja yang meikkikuvia jo ihastellen istagramin puolella ♥_♥

  VastaaPoista
 5. oij, pietu tää on tosi upee! :O hihi, vielä hiukset niin että toinen puoli ois vaalea ja toinen musta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus c:: Ja joo arvaa vaa ärsyttääkö, ku ei oo mitää sellast mustavalkost peruukkia :< Ois tullu viel hienompi lookki sellasen kaa

   Poista
 6. ÄÄÄ! Tosi magee. Ja ihan sika hyvä idea kans. Toi koko varatalo jin jang juttu vois toimii tyylii just käyttämäl eri elementtei esim just aruinko ja kuu tai vesi ja tuli jne. Ett maalais eri kohtiin eri asioita jotka toimis tolla periaatteella. :P OOn kyl vähä kade sun taidosta meikata ja toteuttaa kaikkia ideoita.

  VastaaPoista
 7. Onko tossa valkosessa silmässä pinkyn mesh-valkoinen piilari? Kuinka kokovalkoiselta se näyttää livenä?

  Noissa kuvissa toi verkkoisuus tulee aika hyvin esiin, mutta voi kai johtua muokkauksestakin jos on haettu tota mustan ja valkoisen kontrastia enemmän...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mesh toi on ja läheltä se näyttää tosi verkkoselta, kauempaa valkoselta :) Et aika samanlaine ku tossa kuvassaki tai kuvissa vaik on muokattu

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)