tiistai 7. huhtikuuta 2015

TasapainotellenHeyo, tänään meni pitkästä aikaa ihan koko päivä päin helvettiä. Eksyin ja myöhästyin työharjottelun ensimmäisenä päivänä, unohdin psykoterapian ja lunastin samalla itelleni mukavan laskun ja kaiken lisäksi työpäivän jälkeen tulin kotiin vaan huomatakseni, että mokkula ei toimi eli kännykän hitaalla netillä mennään.. Sekään tosin ei toimi hirveen hyvin ja tän päivän tutoriaalin lataaminen youtubeen kesti sen vajaa 4 tuntia. Toivottavasti kuitenkin tykkäätte tosta vähän luonnollisemmasta meikistä.

Vaikka viikonloppu kuinka menikin mahtavissa merkeissä, niin eilen illalla se pieni ahdistus taas iski ja kun tänä aamuna videota kuvaillessa ajattelin, että kyllä tää olo tästä hyväksi ehtii vielä kääntyä, ennen kuin mikään suurempi alamäki alkaa, niin tää päivä ei kyllä kääntäny yhtikäs mitään muuta kuin sitä motivaatiovipua ja valitettavasti alaspäin. Tekee mieli röökiä. Tekee mieli viiltää.. 

16 kommenttia

 1. voi ei! toivottavasti kaikki kääntyy paremmin ja näet taas pian itsesi upeana ja ihanana. toivon sulle kaikkea hyvää!
  - helmi

  VastaaPoista
 2. Voih... Kyllä se menee taas ohi niinku aina ennenki. Valitettavasti tiedän tunteen liianki hyvin ja lähetän paljon positiivisia ajtuksia (ei kyllä auta paljo mitään se "yritä ajatella positiivisesti", tiedän, mutta silti on pakko yrittää!) Ja IIISON virtuaalihalin! Niitä selittämättömiä suoilmiöitä ku tuppaa elämään ilmestymään. Ei se kauan kestä. Voimia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhä se menee, vois vaa mennä jo :/ Mutmut kiitos paljoooon <3

   Poista
 3. Voi ei, tsemppiä sulle hirveesti <3 Sä kyllä selviät aivan, kuin ennenkin :) Oothan sä jo selviytyjä! ;)

  VastaaPoista
 4. ring ring ring (tää oli kello) olet saannut haasteen! :) ja kaikki muuttuu jossain vaiheessa hyväksi Pietu rakas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D Pitääpä mennä tutkimaan... Ja eiköhän <3

   Poista
 5. Voi siua.. :(((( Paljon voimii ja iso virtuaalihali sulle!! <3

  VastaaPoista
 6. Voih :( itelki oli aika surkee päivä eilen ja jos yhtää lohduttaa ni ainaki sun viddit o tosi hyvii (y) <3 ja millon teet sen höpöttely viddin siitä erilaisuudesta? :D tai varmaan kun kerkiit yms? :) hyvää loppu viikkoa toivottavasti menis paremmin ku sun alkuviikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos videot on hyviä ja nyt sain sen ladattua tubeen ! Olin niin nuhanen ton pari viikkoa, että siirsin sen tekoa :) Ps. Loppuviikko meni paljon paremmin ^^

   Poista
 7. Oot aivan uskomattoman taitava! :)

  VastaaPoista
 8. Olen seurannut youtube-videoitasi ja sanon ihan oikeesti että olet inspiraatio tämmöselle tylsälle meikäläiselle. Olet taitava ja erikoinen oma itsesi. Paskapäiviä sattuu mutta kyllä se siitä paremmaksi muuttuu.Tsemppiä!
  - Alex

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)