perjantai 3. huhtikuuta 2015

New shoppings


Eli tosiaan, oltiin Viffen kanssa keskiviikkona vähän shoppailemassa Willassa ja tässä ois nyt kaikki tuotteet mitä mun matkaan tarttu mukaan. Ylimmän kuvan paidat on New yorkerista, Viva la Divan luomiväripaletti Kicksistä, ylemmät korut Glitteristä, alemmat korut New yorkerista ja kultanen huultenrajauskynä Emotionista. Oli kyllä ihan super kiva reissu, niin ku taisinki jo edellisessä postauksessa mainita ja varsinki tosta uudesta luomiväripaletista oon ihan innoissani.

Noi kaikki "Starlight Collection" paletin värit on tosiaan shimmereitä ja koska tykästyin tohon palettiin niin paljon, niin olihan ne kaikki lempparisävyt tai sellaset kierolla tavalla kiinnostavat värit pakko swatchata. Alapuolella näättekin siis ne mun 12 lempparia, joista muutamaa pääsinkin tänään jo testailemaan serkun naamalle. Iskeekö joku noista sävyistä muuten teihin? Ajattelin nimittäin ens viikolla kuvailla taas parit tutoriaalit ja Youtubessa kyselinkin jo tilaajilta, että mistä sävyistä niitä tutoriaaleja rupeisin väsäämään. Lyhyen videon pääsette kattomaan tästä, mutta myös tän postauksen kommenttikenttään ois kiva saada mielipiteitä ens viikon värimaailmasta ja väreistä, joita haluaisitte mun meikeissä nähdä ^^


Ps. Nyt on tosiaan se Indiedays blog awards 2015 alkanu tai niitä ehdokkaita sinne on alettu hakemaan ja aattelin nyt teillekin informoida, että jo pidätte tätä mun blogia millään tasolla inspiroivana tai sellasena, että tää kuuluis johonkin allaolevaan kategoriaan, niin ois kyllä aika mahtavaa, jos jaksaisitte käydä äänestämässä mut, tai nimenomaan mun blogin ehdolle ! Kategorioitahan on yhteensä 4 eli: 

Lumoavat kuvat

Bloggaaja, jonka kuvat pysäyttävät. Blogi, jonka kuvista välittyy persoonallisuus ja tunne.

Edelläkävijä

Vuoden tärkein blogiuudistaja. Blogi, joka erottuu massasta. Edelläkävijä, joka on luonut uutta.

Luonnollisen upea

Tässä blogissa on selittämätöntä vetovoimaa. Blogi hurmaa ainutlaatuisuudellaan ja koukuttaa lukijansa.

Viihdyttävin

Blogi, jonka avaat kun haluat rentoutua. Bloggaaja, joka herättää keskustelua ja saa sinut hymyilemään synkempinäkin päivinä.

Ja vielä kerran, jos teidän mielestä mun blogi kuuluu johonkin noista kategorioista, niin äänestämäänhän pääsette tästä linkistä. Huom, äänestys päättyy 6.4. Kiitos jo etukäteen niille, jotka äänestää ja hyvää pääsiäistä kaikille tasapuolisesti ♥ !

4 kommenttia

  1. Voi ei ku on taas kaikkee hienoo. Varsinki toi luomiväripaletti on rakkautta ♥ Jajaja.... Mitääh?! Pitäskö tää äänestää vaan yhteen noista kategorioista? Apua.... Seuraavat päivät meneeki sitte miettiessä sitä ;) Täältä nimittäin löytyy kaikkia noita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on kyl kirjaimellisesti rakkauspakkaus c: Ja awww :'D Ihana sinä <3

      Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)