sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Mun mielipiteitä erilaisuudestaHelou kaikille "pitkästä" aikaa ! Oon nyt tainnu pari päivää olla jonkinsorttisella blogitauolla edes tajuamattani sitä, mutta eipä tässä nyt hirveesti mitään oo ehtiny tapahtua. Olo on taas paljon parempi kuin mitä sillon viime kerralla kun kirjottelin, vaikka koko alkuviikko menikin sellasen tosi ärsyttävän ahdistuksen kourissa. Ärsyttävällä tarkotan siis sitä, että muuten elin kyllä ihan normaalia elämää normaaline olotiloineen, mutta olin jollain tavalla koko ajan jännittyny, sisuskaluja puristi ja muutenkin olo oli kaikesta siitä normaaliudesta huolimatta todella tukala. Tietäjät kyllä tietää mistä puhun.

Anyways, loppuviikosta olotilat lähtikin sitten tasaiseen nousuun. Torstaina näin Hyvinkäällä paria vanhaa luokkakaveria, perjantain hengailin Viffen ja kumppaneiden kanssa täällä Järvenpäässä ja loput viikonlopusta pyhitinkin sitten puolivahingossa itselleni. Pesin muun muassa kaikki meikkisiveltimet jotka omistan, siivosin kämpän, kävin kaupassa, tiskasin, tein ruokaa, kasasin toimeentulotuki-hakemuksen kokoon, kattelin netflixiä, vastailin kommentteihin, nautin ben&jerry's:stä ja niin edelleen. Kaikenlaista tosi basic juttua siis.

Tänään sain myös vihdoin ja viimein kuvattua sen erilaisuudesta kertovan videopätkän, josta muutamaan otteeseen oonki jo puhunu. En saanu tota ihan sen mun "aikataulun" mukaan kuvattua, koska olin kipeänä ja flunssa jatku sen vajaat pari viikkoa. Meikkivideot meni vielä ihan kivuttomasti, mutta en sitten nuhasena halunnu mitään pidempää puhumispätkää alkaa kuvaamaan. Tossa toi kuitenkin nyt on, joten toivottavasti tykkäätte ! Paljon asiaa yritin mahduttaa yhdelle videolle, mutta paljon jäi toki myös pois. Niin kuin youtubessakin kuitenkin kirjoitin, niin pääpointtina oli se, että ollaan kaikki ylpeitä erilaisuudestamme ja annetaan muillekin se mahdollisuus :)

Peace & love ♥

6 kommenttia

 1. Kiva video ja hyviä pointteja olet ottanut esille!
  Ja toi tuskainen olo on tuttuu... Nyt on vaihdellut tuskaisuuden ja selkeän masennuksen välillä omat fiilikset.
  Se tosin saattaa johtua noista kaikista lääkärikäynneistä ja tulevasta kartoitusjaksossa nuorisopsykiatrisella..

  VastaaPoista
 2. Mahtava vidi! Asia puhetta taas joka sana. Jännä juttuhan tossa on se, että meikki (ja korkokengät) kehitettiin alunperin miehille. Nyt siitä sitte valitetaan jos miehet meikkaa XD. Ja hyvä, että oot taas terve. ♥

  Ja argh... On muuten vittumainen tunne. Onneks ei kuitenkaa kestäny kauempaa.
  Kumpa ittekki vois olla noin tuottelias yhdessä viikonlopussa. Mutta enhän mä saa mitään aikaseks. Teen yhen jutun ja sitte mietin niitä kaikkia muita, mitä pitäis tehä, mutta ei vaan jaksa/huvita. XD Laiska kun olen

  VastaaPoista
 3. Hyviä ajatuksia. Omasta mielestäni ihminen on silloin feikki, kun se yrittää olla jotain muuta kuin mitä se todella on. On kyse sitten pukeutumisesta, meikeistä, mielipiteistä tai vaikka käytöksestä.

  VastaaPoista
 4. Jee teit sen viddin :) jooh samaa mieltä ku muutenhan melkeenpä kaikki oltais feikkejä ja mun mielestä on just siistii et ihminen muokkaa itsestään just sen näkösen ku haluaa ennemmin joku kauneus leikkaus ois vähä niiku feikkii tai emt :D * lisää videoit odotellessa* meen jatkaa netflixii :) hyvää viikon alkua. niin ja nää oli vaa mun ajatuksii sit :)

  VastaaPoista
 5. Saako tuota sun videota/tätä postausta käyttää oman tekstin pohjana?

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)