keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

EOS Cosplay Spiral Black-White F15


Sain taas tossa pari päivää sitten muutamia piilareita Pinky Paradise:lta testattavaks ja vaikka ylimmässä kuvassa näkyykin kahdet eri linssit, niin tässä postauksessa aattelin esitellä vaan ton toisen parin elikäs EOS Cosplay Spiral Black-White F15 nimiset linssit. Sain siis ite valita tälläkin kertaa, niin kuin viimeksikin kahdet piilolinssit, jotka mulle sitten lähetettiin ilmaseks ja päädyin ottamaan yhet aika normaalit siniset linssit ja yhet aika erikoiset eli just noi mustavalkoset spiraalit.

Mukavuus ainakin noissa kuvissa esiintyvissä piilareissa on ihan yhtä loistavaa ku mitä Pinky Paradise:lla aina mun kohdalla on ollu ja tykkään noista ton kuvion vuoks kyllä ihan hurjasti! Mieleen pamahti heti vaikka kuuuuinka paljon meikki-ideoita, joita haluisin noiden kanssa toteuttaa, mutta aattelin silti ennen sitä esitellä myös ne siniset linssit. Ainoo juttu, joka noissa spiraalipiilareissa vähän hämää on se, että kaukaa noi näyttää oikeesti ihan harmailta tai ne värit jotenkin sotkeentuu toisiinsa ainakin mun silmissä. En tiedä johtuuko se vaan mun näöstä, jossa ei tosin oo mitään vikaa vai onko noi viivat sit vaan niin "ohuita" ettei niitä kaukaa erota kunnolla. No, anyways, lähikontaktissa noi näyttää ihan kreiseiltä ja positiivista/ihailevaa palautetta on myös kanssaihmisiltä tullu kuultua. Onhan noi varmaan aika halloween-kamaa joidenkin mielestä, mutta mun päivittäiseen elämään ei taida edes löytyä sellasia piilareita, joita en kehtaisi taikka haluaisi käyttää :')

Päätin eilen väsymyksestä huolimatta tehdä töitten jälkeen tollasen supernopeen, mutta silti suht näyttävän meikin ihan vaan siksi, että pääsen samalla esittelemään sitten noita piilareita ja lopputuloksesta tykkään kyllä jostain syystä yllättävänkin paljon. Ehkä ne on noi pisteet, joita niin rakastan, jotka tekee tosta meikistä mun silmään niin miellyttävän tai sit se on toi värimaailma yhdistettynä erilaisiin muotoihin ja kuvioihin. Tiedä häntä. Toivottavasti tekin kuitenkin tykkäätte tosta lookista ! (Ja tietty uusista piilareista.)

8 kommenttia

 1. Noi piilarit on aivan ihanat ♥ Joskus ittekki kattellu ton tyylisiä, mutta ei ne ollu ihan tollaset. Ja meikin kanssa näyttää kyllä ihan mahtavilta :)

  Eieieiei! Mitkään piilarit ei oo liian Halloween-kamaa. Ainakaa oikein sovitettuna. Ei vaan löydy piilareita joita ei viimeistään meikillä saisi hyvännäkösiks. Nopea ja hyvä keino näyttää aina vähä erilaiselta. Vaikka sitte niillä punasilla tms. linnsseillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyl tosi hauskat :') Ja jep, samaa mieltä !

   Poista
 2. Ootko ikin kokeillu jotai meikkii et luomiin tekisit 'silmät'.Et ku laitat silmät kii nii näyttäs et ne ois auki.Tässä meikis on vaan se huono puoli et niit ei nää tehä hyvin, mut toiselleppa.Hitsi sä oot muute tosi hyvä meikkaa:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasias oo ! Pitäis varmaa joku päivä yrittää :> Ja kiitokset

   Poista
 3. Aivan törkeän upea erityisesti toi viimeinen kuva! En voi ees tajuta miten saat ite itestäs noin hyviä (+ihan älyttömän tarkkoja) kuvia :o ja mitkä meikitkin vielä! Oot mahtava.

  VastaaPoista
 4. Oletko koskaan ajatellut vaihtavasi sukupuolta naiseksi?

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)