torstai 5. maaliskuuta 2015

Video time !Helou kaikille ! Sain ku sainki vihdoin tehtyä jatko-osaa tubessa tolle aiemmalle Q&A vastausvideolle ja päätin ny linkata molemmat videot teiänki katottavaks, jos ette oo niitä vielä käyny kurkkimassa ! Oon tosi tyytyväinen siihen, että sain vihdoinki aikaseks tehtyä uutta videomatskua ja eilen oli muuten ensimmäinen kerta mun elämässä kun sclerojen laittoon meni vajaa viis minuuttia eikä epämukavuuden tunteesta ollu tietoakaan :')

Oon huomenna lähössä jälleen porukoille, joten tarkotuksena ois kirjotella ja muokkailla nyt tän viikonlopun aikana ainaki se helmikuun suosikki-postaus ja ehkä muitakin luonnoksia jos aikaa löytyy, mutta suunnitelmat kun tunnetusti ainakin mun kohdalla kusahtaa usein, niin en lupaa mitään ettei kukaan joudu pettymään!

Fiilis on muuten tällä hetkellä mitä vakain, jos joku on sitä pohtinu ja parempaan päin ollaan näillä näkymin menossa. 47 tupakoimatonta päivää on nyt takana, inspiraatio jyllää vahvana ja viiltelyn taukoamisesta napsahtaa muistaakseni tän kuun paikkeilla tasan vuos. Damn this feels good !

Huippu hyvää viikonloppua kaikille ja palaillaan taas ♥

14 kommenttia

 1. Mahtavaa varsinki vika tekstipätkä! C: tosi ihanaa et pareempaa päi mennää, ja sit iha sikä cool toi viiltely juttu ja tupakka! Huh huh :'3 joku on ollu vahvana ❤

  VastaaPoista
 2. Amsterdam on kyllä hieno mesta, nimimerkillä kahdesti käyneenä :') siellä on tosi puhasta ja muutenki miellyttävä fiilis koko kaupungissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää oon kade :< Kuulostaa nii houkuttelevalta !

   Poista
 3. Kiva et sulla menee nyt paremmin :) onnittelut vielä tupakoinnin lopetuksesta. Saavutus sekin. Ei semmoiseen pysty jos ei yhtään oo selkärankaa :D ps. Nyt videon pariin!

  VastaaPoista
 4. Vitsi mikä huippu tyyppi! Tupakat ja viiltelyt ja sun muut pystyny lopettaa. Huh. Nostan hattuu sulle.

  VastaaPoista
 5. Awws, mä en ikinä pääse yli siitä, kuinka suloselta noi sclerat näyttää sulla. Ja onnee! Vuos on pitkä aika. Kunnioitusta herättävän pitkä, ku ottaa huomioon et se ei oo mikää maailman helpoin tehtävä. So happy for you! ♥

  VastaaPoista
 6. samaistun täysin LittleDevivilin kommaan :''33<3<3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)