sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

☆ Sunday's special ☆ (If the whole world was blind how many people would you impress?)

Pari viikkoa sitten kävin läpi jokaisen piilolinssin suurkuluttajan painajaisen, eli toisin sanoen jouduin heittämään kaikki vanhaksi menneet piilarit roskikseen. Aiemmin mulla on ollu vaan se joku pari, kolme paria käytössä tai nimenomaan omistuksessa, mutta vielä kaksi viikkoa sitten 22 piilolinssi-paria sisältänyt kokoelma väheni nyt 12 normaaliin ja kahteen scleralinssi-pariin. Mikään kauneustuotehan ei tunnetusti tai ainakaan mukamas kestä ikuisesti ja nyt kun se vuosi (plus pari lisäkuukautta) piilareiden käyttöönotosta vihdoin pamahti täyteen, niin vanhoista linsseistä oli luovuttava.

Roskikseen lensi siis tällä kertaa yhdet punaiset linssit, yhdet turkoosit kissansilmä linssit, yhdet valkoiset linssit, yhdet mustat, kahdet violetit ja valitettavasti myös Uniqsolta syksyn taitteessa saadut siniset linssit, joita ehdin käyttää vain kaksi kertaa. Toinen piilari oli jostain syystä kuivunut koteloon ilmeisesti jonkun reissun aikana, enkä läpinäkyvästä kotelosta huolimatta ollut sitä huomannut. Sinänsä harmittaa se vähäiseksi jäänyt käyttökertojen määrä, mutta onneks ne nyt sentään oli ne ilmaset. Aina sillon tällön mulle iskee hätäännys, että kauan mitäkin linssejä nyt ehtii vielä käyttämään ja voin vaan kuvitella sitä ens syksyn tuskaa, kun kaikki 12 ihanaa linssiparia sekä tietty mun silmäterät eli sclerat menee vanhaks samaan aikaan.. Noh, onneks tässä on vielä runsaasti aikaa ennen syksyä ja koska oon nyt tietoisesti alkanu käyttämään linssejä melkein päivittäin, niin syksyllä voin sitten ainakin todeta, että jokainen piilolinssi oli rahansa arvoinen, jos ei muuta. 


Tänään puhdistin kaikki mun jäljelle jääneet piilolinssit jälleen kerran yksitellen ja siinä samalla rupesin pähkäilemään päivän lookkia. Mun ei ollu tosiaan tarkotus lähteä tänään mihinkään, mutta se nyt ei meikkaamista oo koskaan ennenkään estäny, sillä kuviahan ei kuitenkaan voi koskaan ottaa liikaa ja siinä missä joku muu saatto viettää tän päivän kaupungilla tai kavereiden seurassa, niin mä tuijottelin peiliin musan soidessa ja tein sitä minkä parhaiten osaa, eli meikkasin. Idea tän päivän meikkiin lähti tosiaan niistä piilolinsseistä, sillä päätin tehä meikin halloweeniä varten ostettujen "Princess Pinky Cosplay White Mesh" linssien ympärille. Noi linssit on tainnu näkyä täällä blogissa vaan kaks kertaa aiemmin ja syy siihen on se, että noi on sclerojen tavoin tosi epäkäytännölliset. Hienoltahan noi todellakin näyttää, mutta näkökyvystä lähtee ainakin se 70%, kun noi laittaa simmuihin, niin siitä se epäkäytännöllisyys. Noi ei siis oo ihan kokonaan valkoset noi linssit (sillä muuten ei näkis mitään), vaan noi on täynnä sellasta pienen pientä ruudukkoa, jos joku nyt sattu sitä ihmettelemään.

Tänään suurin haaste ei siis tosiaan ollu ite se meikki, vaan sen kuvaaminen, sillä en meinannu millään saadaa kameraa tarkennettua itteeni. Mun piti ennen jokaista kuvaa vetää sormella jompaa kumpaa linssiä vähän syrjään, ehtiä niin sanotusti asettumaan aloilleni, räpsäyttää silmää niin, että linssi vetäytyy paikoilleen ja tietty poseerata kameralle :'D Kauheeta säätöä se kuvaus siis oli, mutta loppujen lopuks muutama kuva onnistu ja oon tosi tyytyväinen lopputulokseen! Meikki itsessään oli oikeesti ihan supersimppeli, käytin pelkästään Sugarpill:in mustaa ja punasta luomiväriä noiden "verisuonten" ja silmämeikin tekoon ja huulilla on vähän Viva la Divan punasta huulipunaa sävyssä "Love affair". Saa muuten nähä millasen meikin sitä huomenna tekis kouluun, kun nyt jäi kyllä halloween vibat totaalisesti päälle..


Toivottavasti tykkäätte!

23 kommenttia

 1. uuuuhh kuinka cool <3 jesse like like

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava meikki taas kerran!:D Näytät tosi pelottavalle ja söpölle samaan aikaan...:)

  VastaaPoista
 3. Vau mikä meikki! Sä vaan osaat! ♥

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä toi meikki on jotenkin kauheen sympaattisen näköinen ^_^
  Johtuu varmaan noista piilareista, verisuonista ja hiuspidennyksistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah aijaa :'D No kiva jos on sympaattinen :3

   Poista
 5. Todellakin tykkään!!! ;0; oisit tiettty päässy helpommalla vaa photarilla muokkaamal silmät valkosiks, mut joo cx hihi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tällee btw näkyykö sulla noin vahvasti juurikasvu vai johtuuko photarista tai jtn? :''3

   Poista
  2. Kiva kuulla c: Ja no joo, mut sit ei piilareil ois mitää käyttöä :D Ja aika vahvasti se näkyy, mut näis muokkauksen takii viel vahvemmin ^^

   Poista
 6. Iihana ♥ Tuo meikki saa sut näyttään jotenki vanhemmalta ku yleensä. Mutta silleen hyvällä tavalla. En oikeen tiä miten sen ilmasis ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa jännä ! :3 Mutta kiitokset !

   Poista
 7. UU ihan ältsin pähee meikki jälleen. :D Haha hymähtelin ajatukselle ku yritin kuvitella ton kuvaustilanteen. :D Onhan tollaset piilarit hienoja mut ei oo koskaa ees käyny mieles et miten porukka niien kanssa näkee ja ei niillä nähtävästi juuri mitään näekään. :D Mut hienon näköset kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purrr kiitoksia ! Ja joo oli aika tuskaa se kuvailu xD...

   Poista
 8. Vau! :O Tosi upeaa työtä! :>

  http://mylifejemina.blogspot.fi/

  (minulta löytyy saman tyyppisiä ajatuksia) älä vihastu koitan saada vaa seuraajia ku ahistaa ku on vaa 2 :(

  VastaaPoista
 9. Meidän pitää harjotella koulussa yleisölle puhumista englanniksi vapaavalintaisen esitelmän muodossa. Mieleeni tuli ensimmäisenä sinut, kun pähkäilin esitelmän aihetta. Sillä olethan ehdoton ihailun kohteeni ja mielenkiintoinen persoona. Kysynkin nyt lupaasi tähän. Eli siis onko okei että puhuisin luokan edessä sinusta? Perustiedot, vähän taustoista, nykyhetkestäsi ja blogistasi puhuisin. :) Tämä saattaisi rohkaista kaikkia olemaan omia ihtejään, ja pääsemään eroon ennakkoluuloistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu cool :3 Kiitos paljon ja tottakai on okei (::

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)