maanantai 30. maaliskuuta 2015

!☆ Meikkauksen kehityskaari & Today's makeup vol. 2 ☆!

En tiiä teistä, mutta mun mielestä on jotenkin tosi lumoavaa kattoa mitä tahansa kehitystä lähietäisyydeltä ja varsinkin, jos se kehitys kohdistuu omaan itseensä. Kuvat ja videot onkin ehkä parhaimpia keinoja kattoa just nimenomaan sitä omaa kehitystään ainakin mun mielestä, sillä niistä sen huomaa niin käsittämättömän konkreettisesti. Mun kohalla tää blogi on kyllä alusta alkaen ollu yhtä isoa kehitystä ja kasvutarinaa ja vaikka kuinka aina aattelen ettei just tästä pisteestä kauheesti voi enää erilaiseks muuttua saati kehittyä, niin silti sitä aina vuoden päästä huomaa kattelevansa vanhoja kuvia suu ammollaan.

Jokin aika sitten sain kommentin, jossa mua pyydettiin tekemään aikajana mun niinsanotusta "muutoksesta" ja vaikka oon jo muutaman kerran tälläsiä aikajanoja tehny, niin yks on jääny tosi hyvin mieleen ja siitä mä nyt päätin kakkososan vetästä. Kyseessähän on siis vuonna 2013 kirjoitettu Meikkauksen kehityskaari & Today's makeup postaus ja ajattelin nyt jatkaa siitä, mihin mä just siinä parin vuoden takasessa postauksessa niin sanotusti jäin. Alapuolella näätte kyseiseen postaukseen kuuluvat kuvat, joita on vain muutama ja tästä pääsette itse sitä kirjoitusta lukemaan.Meikkauksen kehityskaari 2013-2015


1. Marraskuu 2013 Marraskuussa näytin yhäkin vahvasti vuoden 2013 versiolta itsestäni eli mustat kulmat sekä rajaukset kuulu siihen jokapäiväiseen elämään. Leopardimeikki tosin oli jo jonkinlaista kehitystä ja vielä tuona päivänä ajattelin, että se on yksi parhaista meikeistäni ikinä.

2. Tammikuu 2014. Tammikuussa peruukit alkoivat kiinnostaa ihan suunnattomasti ja niitä tulikin sitten ebay:stä hamstrattua useampia kappaleita. Meikit näyttivät vieläkin melko samalta kuin edellisvuoden lopussa, joskin värejä silmämeikeissä taisin muistaakseni alkaa kokeilemaan vähän muualtakin kuin siltä omalta vahvuusalueelta. 


3. Helmikuu 2014 Helmikuussa kevät teki taikojaan myös sen meikkimaun suhteen ja uudenlaiset silmämeikkikokeilut yllättivätkin todella positiivisella tavalla. Kulmakarvat vaihtelivat satunnaisesti väritystään myös ruskeiksi, mutta tekotapa sekä muoto niissä pysyi aika lailla samana kuin ennenkin. Kulmakynä tai kajaali oli siis se juttu. Niin ja suunnilleen tässä vaiheessa tutustuin myös ensimmäistä kertaa aurinkopuuteriin!

4. Huhtikuu 2014 Huhtikuussa tapahtui jotain melko mullistavaa, sillä päätin ainakin "alustavasti" luopua mustista palkeista silmieni yläpuolella. Taisinpa jopa blogissakin jotain sen kaltaista vakuutella, ettei muutos tosiaan ole pysyvää tai, että kyllä sitä mustaakin tullaan vielä paljon näissä kulmakarvoissa näkemään.. Niinhän siinä lopulta sitten kävi, ettei samanlaisia mustia kuvioita ole kyllä tullut kulmakarvoiksi tehtyä, vaikka muutamassa maskeerauksessa ja meikissä sitä mustaa onkin apuna käytetty. Nimenomaan kulmista puhuttaessa siis. Jokin siinä luonnollisessa ruskeassa alkoi vaan kiehtomaan ja oikeastaan se on ihan hyvä juttu.


5. Toukokuu 2014 Toukokuussa oli ilmeisesti jotain hyvin inspiroivaa, sillä juuri silloin niitä alustavia maskeerauksen piirteitä alkoi meikeissä näkymään ja liekö syynä runsas vapaa-aika, auringonpaiste sekä lämpö vai mikä, mutta jotain suurta alkoi pikkuhiljaa kehkeytyä mun päässä. Myös tänä päivänä tutut pisteet taisin lisätä meikkiin ensimmäistä kertaa juurikin tuossa toukokuisen kuvan meikissä. Niin ja kaksiväriset kulmatkin oli silloin tosi cool. (Niissäpä sitä mustaa just hitusen mukana olikin).

6. Kesäkuu 2014 Ah, kesä. Aika jolloin se maskeerausbuumi oikein räjähti mun kohdalla täyteen loistoonsa ja päivä toisensa perään suunnittelin vain uusia meikkijuttuja toteutettavaksi. Tää tais muistaakseni olla sitä aikaa, kun oikeesti pelkäsin, että te lukijat kyllästytte mun naamaan ja kaikkiin erilaisiin meikkikokeiluihin. Niitä kun tosiaan tuli tehtyä todella usein ja olihan sitä jokainen pakko filmata ja julkaista jälkeenpäin täällä blogissakin.


7. Heinäkuu & 8, 9. elokuu 2014 Heinäkuussa taisin jopa pariin otteeseen testata meikkiä vähän luonnonläheisemmillä väreillä ja vaikka räikeet värit tai vastaavasti joku tosi synkkä lookki on yleensä mun mieleen, niin opin tykkäämään myös neutraaleista sävyistä. Ruskeet kulmat oli jo tässä vaiheessa aika normaalit, vaikka silloin tällöin myös niitä edellämainittuja räikeitä värejä tuli kulmissa käytettyä, niin ku tosta elokuussa otetusta kuvasta varmaan huomaattekin. Tossa olin muuten just leikannu ton otsatukan pitkästä, pitkästä aikaa ja hiusten väriäkin olin taas vaihtanut. Uutena juttuna elokuussa tuli kuvioihin tollanen vähän alaviistoon kulkeva alarajaus, jota taisin käyttää aika monessakin lookissa. Niin ja saapuihan se ihka ensimmäinen Pinky Paradise:ltä tilattu piilaripakettikin ja jos piilareista puhutaan, niin loppu onkin historiaa. Tosta päivästä lähtien alko piilarit nimittäin jälleen kerran yleistyä mun päivittäisessä käytössä ja sitä mukaa meikitkin sai ihan uusia ulottuvuuksia.


10, 11. Lokakuu 2014 Lokakuu, eli yks mun lempi kuukausista oli tuttuun tapaan sekä ulkonäön, että meikkien osalta aika synkkää aikaa ja niinhän sen vähän kuuluukin olla. Jos jätetään halloween ja sen ympärillä tehdyt meikit (joissa muuten totaalisesti ylitin itseni) sikseen, niin päivittäisessä käytössä smokey eyes oli tuolloin aika kova juttu. Niin ja myöskin noista tarratimanteista tuli viimeistään lokakuun aikana sellanen pakollinen lisäosa meikkiin. Kulmakarvoista on tietty kans pakko vähän höpistä, sillä tossa vaiheessa muistan, että juurikin ne kulmat oli aina pakko viilata maaaahdollisimman täydelliseksi ja meikin aikaavievin osuushan niistä lopulta pääsi syntymään. En kuitenkaan valita, koska ah, noita on kyllä vielä näin kulmakarvattomanakin ilo katsella ♥


12. Marraskuu 2014 Marraskuussa olosuhteet alko vähän painamaan vastaan, eli vaikka inspiraatiota oli vielä hivenen jäljellä, niin sitä ei oikein pystynyt hyödyntämään. Meikkaamiselle ei enää ollut niin paljon aikaa saati jaksamusta ja kuvaaminen sen ainaisen pimeyden vuoksi oli melko mahdotonta. Marraskuussa meikit keskittyivätkin aika paljolti käytännöllisyyteen, eli suurin osa niistä oli pelkkiä koulumeikkejä. Kulmakarvoja yritin parhaani mukaan hioa päivä päivältä yhä täydellisemmiksi ja kuvia kun oli kuitenkin pakko ottaa, niin niitä otettiin sitten ruokatunneilla, kahvitauoilla tai oikeastaan ihan millä vaan tauoilla, jos sää vaan salli ja luokkatoveri jakso kuvata.

13. Joulukuu 2014. Joulukuu oli sinänsä antoisaa aikaa, mutta loppujen lopuksi ja nimenomaan näin jälkiviisaana tuntuu, että keskityin ehkä hitusen liikaa sclera linsseihin, mikä valitettavasti johti siihen, ettei meikkeihin tullut niin paljoa panostettua. Hienoa kuvamateriaalia joulukuulta kyllä löytyy, mutta mitään hirveän erikoisia meikkejä ei niinkään. Monimutkaisten meikkien puutetta kuitenkin kompensoi unelmahiukset, jotka päädyin itselleni leikkelemään.


14. Tammikuu 2015 Lopulta päästäänkin sitten vuoteen 2015 ja jos tätä alkanutta vuotta nyt miettii, niin ainakaan meikkien tai yleensäkään ulkonäön kannalta mulla ei ole mitään moitittavaa. Vuosi on lähtenyt ihan mahtavasti käyntiin (huolimatta helmikuun olotiloista) ja, jos nyt tammikuusta puhutaan, niin meikkaamisen mullisti silloin aivan totaalisesti kulmakarvattomuus! Asia, jota olin pohtinut jo useita kuukausia tapahtui vihdoinkin, enkä ole päivääkään katunut ettei mulla tota karvotusta silmien yläpuolella enää olekaan. Myös pidennykset tuli tammikuussa avattua paketista ja nekin oli silkkaa rakkautta.

15. Helmikuu 2015. Vaikka helmikuussa en voinutkaan henkisesti kovin hyvin, niin muutamia superkivoja meikkejä tuli silti tehtyä ja voisin melkein sanoa, että nyt tammi-helmi-maaliskuu akselilla oon alkanu pikkuhiljaa tajuamaan miten mitäkin tekniikkaa voi käyttää hyödyksi, mikä sopii hyvin mihinkin ja niin edelleen. Myös peruukkikausi avattiin helmikuun aikana ja draq meikki olikin pitkään yks mun omista lempparituotoksista.

16. Maaliskuu 2015. Maaliskuu on kyllä tän kuluneen vuoden ehdoton lemppari, sillä ensinnäkin masennuskausi on nyt ohi, kevät ja tietty kesä häämöttää edessä ja niin ku oon jo varmaan monissa postauksissa todennu, niin oon sitä inspiraatiota pullollaan. Ainiin ja mikä parasta se myös näkyy ! Niin koulumeikeissä, kuin videoissa, blogissa ja kaikkialla muuallakin somessa ja se jos joku tekee mut tyytyväiseksi. Suunta on yhäkin ylöspäin ja tällä tahdilla saan vuoden päästä jotain tän tapasta postausta kirjotellessani taas tuntea sitä tunnetta johon sekoittuu sekä myötähäpeää, että ylpeyttä ja tietenkin vuosi vuodelta kasvavaa kunnianhimoa.


Ja niin ku otsikko vähän lupailee, niin tässä näätte vielä tän päiväsen koulumeikin, jossa aika hyvin yhdistyy kaikenlaiset aikajanalla mainitut jutskat. On timanttia, aurinkopuuteria (tai no nykyään se on kyllä contouria) kulmakarvattomuuden luomia etuja, pisteitä, unelmahiukset, piilolinssit, vaikkei niitä näykään ja kaiken kaikkiaan toi on mun mielestä aika kiva ja sopusointuinen meikki ! Tästä pääsette muuten vielä kattomaan ton luomuksen tutoriaalia, jos semmonen kiinnostaa.

Vaikka kuinka asiaa katsoo, niin kyllä tää kaikki mun silmään kehitykseltä näyttää.
Mitäpä te ootte mieltä :') ?

22 kommenttia

 1. Moikka. Parisen vuotta oon siun blogia seuraillu ja yllätyävänkin paljon on tarttunu oppia matkaan.. pienenä pohjatietona sanottakoon, et viimiset 15-18 vuotta on ollu ajoittain aikamoista taistelua.. väitän siis ymmärtäväni paljon (en varmasti lähellekään kaikkea, yksilöitä kun onneksi ollaan) siun kokemuksista. Tai ennemminkin tunteista ym..? Ensin pienet kehut.. Siul on uskomattoman mukasnsatempaava tyyli kirjottaa ja se jo yksinään ois kai riittäny saamaan miut koukkuun.. Vielä kun kirjotat aiheesta joka on lähellä minuu ja siun tarinoihin voi siten samaistua (joskus kai liiankin voimakkaasti), ni on jotain mieletöntä. Vaikken oo ikinä ollu millään lailla oikeestaan kiinnostunu meikeistä (nii oon siin n.30v nainen), ni rakastan katella siun meikkipostauksia ja tutorialeja youtubessa).
  Aattelin vaan uskaltautuu kerranki laittaa jotain palautetta..
  Ja jos joskus meikkihaastetta haluut, ni pyydäpä koekaniiniks... saat tehä kaiken mahollisen.. kulmien muotoilusta ja ylimäärästen karvojen kitkemisestä lähtien.. Elä ota liian vakavasti, mut saa toki pistää korvan taakse, jos joskus haluut kokeilla.. Ja jos messiin lähet ki lupaan jopa näin suoralta kädeltä lähtee sitte myös naamavärkkiä kylille esittelemään.. Oli ilmassa sitte jotain luonnollista tai jotain ihan muuta.. Ja siis jopa muualle ku Joutsenoon tai Taavettiin missä ite majaani pien... Anyways loisto blogi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiitos tosi paljon kommentista ja ihanaa, että uskallauduit ton kirjottamaan ^___^ !
   Kiitos, kiitos, kiitooooos ja hei mä pidän tarjouksen mielessä :3

   Poista
 2. Oot kyllä kehittynyt ihan mielettömästi, mutta ai että, rakastuin sun punaisiin hiuksiin! Sopii sulle älyttömän hyvin. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ^^ Punaset oli kyl ylikivat c: Ehkä mä vielä joskus palaan niihin

   Poista
 3. Kyllä olet kehittynyt paljonkin! Olet myös saanut enemmän inspiraatioita ja uusia luomuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos sen huomaaaaa ja jep niin oon C:

   Poista
 4. onhan tota kehitystä kyllä ihan helvetisti! :o
  Siis wow..... <3 ;----;

  oikeestiiiii, toi eka pikku kollaasi jo sulattaa silmät ku oot siin noin pieni tollane tui tui ;_____; <3 ne kuus kuvaa siinä saa vaan olon nii iloseks ja iih oot vaa ollu aina niin niin sulonen <3 Etkä sä niissä ekoissakaan todellakaan huono oo! Kaikkihan me jostain aloitetaan :3

  ja ää sit noi sitä seuraavat kaks kuvaa ;_; <3 yyyy toi leapardi meikki ja musta punanen...ne vaan sulatti mun sydäntä entisestään ääää ;----; <3<3<33

  sit seuraavas kahen kuvan kollaasis tuli heti #fangirlmoment koska yyy <3 Pietu senkin sexy bitch <3

  sit päästään ja helvetillisen kehityksen pariin siis wow *o* <3<3 Miten joku voi olla noin kuuma ;^; <3

  sit tuli ekan kerran jo toi etutukka hihi :3 IHANA SINÄ <3 kuinkahan monta kertaa oon sanonu et oot perfect? ;-----; <3 YYYYY <333

  mäy mäy noi siit seuraavat kaks kuvaa on kens nii jumalallisia et ei sanat ees riitä ;__; <3 Rakastan noita sinisiä rajauksia ja ton toisen meikin dramatiikkaa! <666

  piupau söpö sinä ja huikea mutta samalla yli ihana hiusmuutos ;u; <3 ÄÄÄ <3 olit tollonkin jo liinki pefrect, ja noilla hiuksilla se vaan kasvo upeemmaks ja upeemmaks se sun ulkomuoto <3

  sit ollaan jo melkeen nykypäivässä, ja noista tuo keskimmäinen mis on pitkä peruukki on mun ehdoton suosikki <3 :33 IHANIA KERRASSAAN UPEITA<3

  Ja äää kommasin jo tubeen tosta ihanasta ilmiöstä nimeltä Pietu, mutta tännekin on pakko tulla sanmaan että WOW <3

  siinä oli vähän jotain sun kehityksestä hih :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääääääää :'DDDD Ihana <3 ! *Punastelee* En osaa oikeesti nyt muuta sanoo ku kiitos :D

   Poista
 5. Kyllähän tuossa selvästi huomaa kehitystä, varsinkin kulmakarvojen ja luomivärien kanssa. Sun jokainen meikkaus tosin on niin ainutlaatuinen, että mitään niistä ei voi oikein edes verrata keskenään. :D

  VastaaPoista
 6. Onko sulla kuvia sun viiltelyistä😢😢

  VastaaPoista
 7. Awwwws! Aivan mahtava postaus. Noi kaikki meikit on aivan kertakaikkisen upeita ♥ Ja noi kaikki kuvat on niin superhyvin onnistuneita ettei oo tosikaan. Miten susta saaki noin hyviä kuvia? Kehitystä on kyllä tapahtunu, mutta miten noita nyt muka vois verrata? ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :3 ! Ja joo eihä noita periaatteessa voikaan :'DD

   Poista
 8. Lovetin sillon niiin kovin noita meikkejä joita teit 2013 lopus ja 2014 alkupuolel<3 Kaikki oli nii täykkyjä xD Ja on aina nii hauskaa nähä sulta uusia lookkeja ja mitä jännää oot jälleen keksiny! :>
  Viiva jii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu oliha ne sillon :D Mut kiva kuulla c::

   Poista
 9. Löysin tän sun blogis äskettäin ja oli pakko tulla jo nyt kommentoimaan, ett tosta kolmamnen kuvan/kollaasin oikeanpuolimmaisesta kuvasta tulee mieleen mun ex ihastus :D

  VastaaPoista
 10. Ääh ei! Lähti liian aikaisin (syynä neljäs uneton yö takana), mutta siis *löysin jälleen takaisin tänne sun blogiis.

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)