lauantai 10. tammikuuta 2015

Elf


Helou! Ajattelin tulla päivittämään vähän kuulumisia uusimman kasvokuvan kera, vaikka eipä tässä muutamassa päivässä pahemmin mitään olekaan ehtinyt tapahtumaan. Koulu alko keskiviikkona ja vaikka mulla oli tällä viikolla vaan kaks "arkipäivää" eli kahtena päivänä sitä opiskelua, niin huomasin heti miten kuormittavaa se koulussa oleskelu onkaan. Oli tietenkin ihan mahtavaa palata sinne koulunpenkille luokkakavereiden tai siis Annen takia, koska ei nähty kertaakaan koko joululomalla, mutta itse koulua kohtaan on motivaatio kyllä ihan kateissa. Tuleva työharjoittelujakso ahdistaa jonkin verran, eikä ennen lomaa tekemättä jääneet tehtävät valmistu näillä näkymin pitkään aikaan. Aloittaminen kun on vaan niin hankalaa ja siksipä oonkin nyt pitkittäny niiden tekemistä jo ihan liikaa. Oma vikahan se on ettei ne tehtävät ole tehty, mutta sallittakoon nyt tälläinen valitus. Huomasin muuten myös miettiväni jokaisella tauolla miten kiva olis lähteä kuvailemaan, kun sitä valoa kerrankin on, mutta eihän sitä koulusta noin vain lähdetä kuvaamaan ja kotiin palatessa pimeys on jo laskeutunut. Positiivisesti ajateltuna kohta se kevät ja sitä seuraava kesä kuitenkin koittaa, joten pitää vaan jaksaa odottaa.

Aika ironista, että heräsin tänään suht aikaisin, eli sitä valoa oli vielä yllin kyllin jäljellä, mutta jostain syystä itse inspiraatio taas oli totaalisen hukassa ja ainoat ulkoilutuokiot jäivätkin sitten niihin tupakan mittaisiin taukoihin. Muutaman videon oon saanu tässä viikonlopun aikana kuvattua mihin oon ihan tyytyväinen ja loman jälkeinen rappiokin rupeaa pikkuhiljaa murenemaan ihan konkreettisesti, kun itseäni korkeampi pyykkivuori madaltui tänään vajaalla metrillä ja puhtaita tiskejäkin löytyy kaapista. Ainiin ja myös kommentteihin aloin taas vastailemaan suht aktiivisesti, mikä yleensä lomailun keskellä on jäänyt melko vähäiseksi. Pahoittelut siitä. Kaiken kaikkiaan arki on alkanu siis pyörimään ihan yhtä monotonisesti, kuin ennen lomaakin, joskin pieni inspiraatio meikkaamista kohtaan alkaa taas puskea pintaan. Toivottavasti se tuo mukanaan jotain uutta ja virkistävää.

14 kommenttia

 1. Kyllä päivä pelastu kun sai tubesta ilmotuksen että oot ladannu uuden videon;3 kaiken kukkuraksi saa vielä lukea sun kuulumisia täältä bloginkin puolelta:) ihastuin jo tohon meikkiin kun näin sen instassa♥
  -Mia

  VastaaPoista
 2. Pur pur oot sä sellanen pikku mau mau (? ok wut XD) <3 Mut siis pikku Pipsa on tossa kuvassa niin kaunis et UHAH<3 Ja hyvä et se pyykkivuori madaltu niinki pal :'3 Puf tulee sellanen tyynyolo ku sun hiuksetnäyttää AINA puhtailta :o <3 (mitä nä mun termit on "tyynyolo" yms XD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDD Pipsa !! Eiiiii parhautta <3 Kiitos hassu

   Poista
 3. Ugh mä en jaksais enää kouluu vaik olin siel vaan 3 päivää:( onnee sulle kun totuit noin nopeesti;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D Ymmärrän ! Mut kyl se siitä... Joskus :D

   Poista
 4. Itsellään ei ole myöskään oikeen motivaatiota koulun penkillä istumiselle. Varsinkin kun en oikein pidä joistain opettajista (olen siis vasta yläasteella).

  Aina ei vaan inspiraatio iske, eikä silloin kannata alkaa mitään vääntämään, itse olen huomannut tämän.

  Odotan innolla uusia meikkejäsi! Itse en meikkaamisen jaloa taitoa hallitse, tuskin edes tiedän mikä on ripsiväri ;D vaikka kai siitä pitäisi vähän enemmän tietää kun naisia edustan. Muiden meikkaus kuvat/meikkaaminen ei ylipäänsä oikein kiinnosta, mutta sinä teet niin mielettömiä ja ihania meikkejä joten niitä/niiden tekemistä katselen enemmän kuin mielelläni!

  Mielestäni on ihan ok ettet vastaile lomalla usein kommentteihin. Kylläkän bloggaajankin pitää välillä pitää taukoa tästä kirjoittelusta ;).

  Täytyy vielä tähän loppuun sanoa, että mielestäni on mahtavaa että vastaat _kaikkiin_ kommentteihin, sillä kaikki eivät sitä jaksa tehdä, kun se kumminkin vie aikaa joltakin muulta sitten pois.

  Ja arvaa montako kertaa raivostuin puhelimelleni kun kirjoitin tätä kommenttia? Koko ajan hyppii jonnekin minne ei pitäisi ;D

  -Loora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo yläaste on kyl aika eri ku amis tai lukio :D Et en ihmettele et ei oo sullakaa motivaatioo, mut hei kiva kuulla et oottelet innolla ja et kattelet meitsin meikkejä mielelläs ^^ Ja toi on kyl ihan totta, lomailu sekä bloggaamisesta, että kommentteihin vastaamisesta ja kaikesta muustaki teki ihan super hyvää :p Parhaani mukaan yritän kaikkiin vastailla, kauhulla ootan sitä päivää (jos sellanen tulee) et kommentteja ilmestyis jokus parisataa päivässä XD

   Poista
 5. Vau, hieno haltia-look. :D Photoshoppasitko korvat suipoiksi? Ja tsemppiä opiskeluihin! Kyllä se siitä lähtee rullaamaan, kun tottuu taas arkirytmiin. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo photoshoppasin :3 Pitäis ostaa jotku "implantit" tai siis sellaset aidon näköset feikkikorvat kyl :) Ja kiitoksia, toivotaan niin !

   Poista
 6. Sulle sopii tosi hyvin kulmakarvattomuus

  VastaaPoista
 7. Yo-land, oisit keksiny ees jotain omaperäsempää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D Tykkään Die Antwoordista, Yo-landista ja sen tyylistä, joten en nää siinä mitään pahaa et leikkaan samanlaisen tukan :) On se mun silmissä vieläki about 100 kertaa omaperäsempi leikkaus ku monet muut :D Jännä muuten et mul on ollu ihan normaali tukka sellaset 20 vuotta ja nyt ku leikkaan vähän erikoisemmin niin tuut sanoo noin ;)

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)