keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Silver fox


Helou! Tää viikko on alkanu taas aika vauhdikkaasti ja huomenna pitäiskin jo lähteä viikonlopun viettoon porukoille. Maanantai aamuna kävin tukihenkilön kanssa kääntymässä Porvoossa sossupalaverissa ja illaks junailin Hyvinkäälle terapiaan. Eilen oli eräänlainen kotipäivä, eli kokkailin safkaa, siivosin, pesin pyykkiä ja illalla poltin tupakat Veeran kanssa ja sen jälkeen Viffe tuli vielä käymään kahvilla. Tilasin myös vähän joululahjoja itelleni ebaystä ja niitä nyt oottelen innolla.

Hirveesti en oo ehtiny tällä viikolla kuvailemaan ja se on vähän harmittanu. Yläpuolella näätte eilisen meikin johon olin tosin aika tyytyväinen. Simppeli hopee meikki, jossa käytin suurimmaks osaks niitä Berner:iltä saatuja meikkejä. (Huulipunia en vieläkään oo ehtiny tesmailla. Hups) Ois niin kiva kuvata pitkästä aikaa enemmänki ja isommalla mittakaavalla kaikkia meikkikuvia sekä videoita, mutta toi huono valaistus ei vaan houkuttele yhtään.. Aika ironista muuten, että just tällä hetkellä ulkona pauhaa joku random lumimyrsky. Just ku ehin kirjottamaan täällä blogissa, ettei sitä lunta pahemmin oo näkyny. Hahah. Pitää varmaan pakata se makro mukaan huomenna ja kattoa jos viikonloppuna ehtis sit vihdoin kuvailemaan. Olettaen, että toi lumi nyt jäis ees pariks päiväks maahan.

Mä jatkan nyt kuitenkin niitä "Nuoruuteni nuorisokodissa" postausten kirjottelua, mutta palaillaan taas piakkoin!

11 kommenttia

 1. Vau, hopeet huulet! <3 Ja miten pystyt näyttämään noin hyvältä kaikissa kuvissa? :D Olet luonnonlahjakkuus kameran edessä. ^^ Oletkos mennyt hiukset värjäämään? Mustilta näyttävät, kun tässä yritän tiirata niitä tuosta kuvasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ekaa kertaa oli tota hopeeta huulissa ^^ Ja jaa-a, siihen en osaa kyllä vastata, tshihi :'D
   Nii ja unohin ihan mainita, mutta siis peruukki mulla on tossa päässä ihan vaan vaihtelun vuoks :p

   Poista
 2. Anteeks kun kysyn tällästä täällä , mut oon epätoivonen, eli mulla on vähän vaikeeta ja olon helpottamiseks viiltelen , mut alkanu tulee paha mieli vasemman käden arvista ja haluisin löytää jotain muita keinoja ku viiltely , mut en tiedä mitä joten ajattelin sulta kysyä jos osaisit antaa jonku neuvon olisin tosi kiitollinen :) jos et niin ymmärrän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa :) Ja siis kyllähä niit keinoi löytyy vaikka kuinka paljon! Eri asia on et mikä auttaa millonki :/ Mut siis kannattaa nyt ainaki ottaa se paha olo/vaikeus puheeks jonkun kanssa (jonku muunki, ku mun) esim jonkun aikuisen nii se vois jo helpottaa ja sillee. Sit jos ihan viiltelyy lähtis puuttumaa nii sun kannattaa ettii jotai sellasii asioita, jotka sulle nyt yleensä tuo sitä hyvää mieltä. En tiiä susta mitää, mut omalla kohalla esim musiikki, valokuvaaminen, meikkaaminen, piirtely ja ihan vaan pelkkä kirjottaminenki jo auttaa. Jokaisella ne keinot on tietty erilaisia, mut pääasia on se et löytäis niitä tarpeeks, ettei oo sit vaan sitä yhtä jota ei aina jaksa tai tee mieli tehä. Esim kaikissa olotiloissa ei tee mieli tehä mitään fyysisesti raskasta nii tai vastaavasti henkisesti raskasta, nii sit ois hyvä olla jotai "kevyttä" tekemistä millä siirtää viiltelyimpulsseja ja samalla tuottaa hyvää oloa. Jos sul on tullu paha mieli niistä arvista, nii se on ihan tervettä ja jos aattelet ettet enää haluu enempää niitä arpia nii se motivoi toivottavasti jo itessään ettimään muita keinoja :) Ei kuitenkaa kannata ottaa stressiä tai ahistua niistä arvista mitä sul jo on, koska menneisyyttä ei voi muuttaa. Tulevaisuutta sen sijaan joo.

   Toivottavasti jeesas ♥

   Poista
  2. Kiitos neuvoistasi :)

   Poista
 3. En tiedä miksi, mutta mulle tuli tosta kuvasta jotenki drag queen (miten lie kirjoitetaankaa) mieleen D: Oon vissii kattonu liikaa amerikkalaisia ohjelmia, missä aina jossakin jaksossa vilahtaa drag queen.. O:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eipä tuossa ole mitään "drag queen"-tyyliseenkään viittaavaa, kyseessä on vain poika joka sattuu meikkaamaan. Meikki on sukupuolineutraalia.

   Poista
  2. Tiedän kyllä, että kyseessä on jätkä joka harrastaa meikkaamista, mutta sanoinpahan vain, että _mieleeni_ tuli drag queen -tyyli.

   Poista
  3. Haha aijaa :D Mun mielest toi meikki just on aika neutraalista päästä :p Eiks drag queeneil yleensä oo aika massiiviset meikit? :)

   Poista
 4. oho en ookkaa viel kommannu o.o Mut siis toi hopee meikki on niin UHAH ja sä oot kans nii UH AH! :D EN tiiä mikä sana sun seksikkyyttä/kauneutta/taitoja/ilmeitä/kuvaus ja muokkaustaitoja yms kuvais samaan aikaan, joten UHAH käyköön <3 XD

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)