maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulukorttikilpailu


Kerroin pari postausta sitten, että voitin jälleen tänä vuonna Tukilinjan järjestämän joulukorttikilpailun, johon osallistui muistaakseni oppilaita kolmesta erityisoppilaitoksesta. Tässä on nyt niitä kuvia, joita lähetin kilpailuun ja noista järjestyksessä neljäs, eli valokuva metsästä oli se kuva, joka voitti koko kilpailun. Musta vähän tuntuu, että kaikki nää kuvat on jo esiintyny täällä blogin puolella joskus viime talvena, mutta tuskinpa se ketään haittaa, kun ainakaan täällä Järvenpäässä siitä lumesta ei oo tietoakaan. Ulkona on varmaan tälläkin hetkellä plussa-asteita ja vettä sekä räntää sataa taivaalta vuorotellen. Ois kyllä ihan parasta, jos edes joululomalla ois hetken aikaa toi maa valkosena, niin pääsis tän vuoden talvikuvat räpsimään. Mulle on tullu siitä jonkinlainen perinne, että talvella pitää tehä vähintään se yks luontokuva reissu ja makro pitää ehdottomasti olla mukana! Tänä vuonna lunta vaan ei oo pahemmin näkyny ja aina ku sitä on satanu, niin oon ollu jossain kaverilla tai sit on ehtiny jo hämärtyä. Semi ärsyttävää moinen. Anyways, mikä noista kuvista on teiän mielestä paras? :)

16 kommenttia

 1. Kuvista paras on viimeinen, mutta kyllä nuo kaikki hienoja ovat. :)

  VastaaPoista
 2. Herranjumala Pietu, miten upeita kuvia! En ihmettele, että voitit, on niin laadukasta ja aistikasta jälkeä. :) Tuo voittokuva on tosiaan mahtava, kun siinä tuo lämminsävyinen valo kohtaa kylmän sinisen hangen. Olet tosi taitava, eikä näistä oikein osaa valita lemppariakaan, kun kaikki ovat niin hienoja. ^^

  VastaaPoista
 3. Tuo jääpuikkokuva on aivan mahtava! En tiiä mikä siinä on mut se on jotain aivan käsittämättömän kaunista. Kaikki kuvat on kyllä todella hyviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään siitä tosi paljon, vaikkei se ehkä nii "joulunen" ookkaan :') Kiitos, kiitos !

   Poista
 4. Erittäin kauniita kuvia! Voittajakuva on minunkin mielestäni kaikkein paras. Värit ovat upeat ja tunnelma kohdillaan. Tuon huolisin vaikka omalle seinälleni, ihan huikea otos. Muutkin kuvat ovat toki hienoja, etenkin 1 ja 6 ovat tosi kekseliäitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belsissa ^___^ Toi voittokuva on kyl munki lemppari

   Poista
 5. Toi kolmanneks alin on aivan ihana!!!!
  -Sestra

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä neljäs alhaalta on hienoin ^^
  Ihan näin btw tuli mieleen kysymys, että tykkäätkö Visual Kei-bändeistä, tyyleistä, meikeistä yms? Olis tosi kiva nähdä joskus joku VK-tyylinen meikki sulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :3 Ja en kyl pahemmin kuuntele mitää VK bändejä, mut kyl mä jonku meikin voisin joskus toteuttaa ^^

   Poista
 7. Tosi kauniita otoksia - itse tykkään erityisesti seitsemännestä ja toiseksiviimeisestä kuvasta. Kiva nähdä sulta taas luontokuvia, jonkun sortin tauon jälkeen :)

  VastaaPoista
 8. Hienoja :) .. Saaks kysyy et millä kameralla kuvailet? :D

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)