maanantai 3. marraskuuta 2014

Party people


Huhhuh. Pitkästä aikaa pääsee kunnolla bloggaamaan. Lupailin jo viikko sitten postausta BID:istä, eli Bloggers inspiration day:stä, mutta kaiken kiireen ja halloween hehkutuksen keskellä se postaus jäi sitten kirjottamatta. Nyt aattelin kuitenki korjata asian ja kertoa teille muutamalla lauseella kyseisestä tapahtumasta, jota vietettiin 25.10.2014 Helsingin Ravintola Sipulissa. Mähän olin tuolla inspiration day:ssä jo keväällä Oonan avec:ina ja sama toistu nyt syksyllä. Omaa kutsua en vieläkään saanu (nyyh), mutta eipä sillä ollu mitään väliä, kerta mukaan pääsin kuitenkin.

Lähettiin tälläkin kertaa Joannan kanssa samaa matkaa Helsinkiin ja sieltä jatkettiin matkaa itse paikan päälle parin Joannan kaverin kanssa. Tiesin jo etukäteen, että Oonan lisäksi juhliin tulisi Saija ja Leena, joihin tutustuin edellis kerralla, mutta myös pariin ihan "uuteen" kasvoon tuli tutustuttua. Mukana menossa oli siis edellämainittujen tytyjen lisäksi myös Lita, Marjut, Jenny, Iina-Katariina ja Veronica. Tapahtuma itsessään oli aikamoinen pettymys edelliseen verrattuna, mutta alkoholitarjoilun ja hyvän seuran vuoksi se ei pahemmin haitannut. Päivä meni mun mielestä tosi mukavasti ja Inspiration day olikin ehdottomasti koko viikon kohokohta.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Viime viikko menikin sitten melkoisen kiireisissä merkeissä, varsinkin, kun lähestyvän halloweenin eteen piti tehdä sitä sun tätä. Kaikki meikit sain sit onneks loppujen lopuks ihan ajallaan valmiiksi, niin ku taisin viime postauksessa mainitakin ja lauantaina pidin sitten pienimuotoset halloween kekkerit, joita viettämään saapu Joba, Lauren, Laura, Senja sekä Viffe. Meillä oli ihan törkeen hauska viikonloppu ja sen kyllä huomas viimeistään ihan kauttaaltaan tekovereen sotkeutuneesta kämpästä ja siitä siivouksen määrästä.. Hahah.

Sen lisäks, että kaikki pääs tulemaan paikalle, oli kyllä tosi jees, että jokainen oikeesti panosti siihen halloween henkiseen ulkonäköönkin. Meijän iltaan kuulu musiikin ja ylenpalttisen sekoilun lisäks shottien tekemistä, juomapelejä, sillä joka paikkaan roiskuneella tekoverellä leikkimistä ja kaikkea muutakin hauskaa, josta mun kameran muistikortin sisältö kertoo enemmän ku paljon. Uskallauduttiin (tai siis mä uskaltauduin) jossain vaiheessa iltaa/yötä baariinkin, vaikka mua vähän kuumotti etukäteen ne paniikkioireet.. Kaikki meni kuitenki paremmin ku hyvin ja joskus aamukuudelta? Päästiin onnellisesti nukkumaan.


Kaiken tän sosiaalisuuden keskellä oon henkiselläkin tasolla voinu hämmästyttävän hyvin ja pakko myöntää, että nyt tuntuukin vähän orvolta istua yksin kotona, vaikka yleensä yksinolo on lähes poikkeuksetta tällästen tapahtumien jälkeen luksusta. Ei siinä, kyllä mä tästä nautin ja oli mulla jo vähän ikävä tätä bloggaamistakin. Sen verran kauan oon kuitenki ollu ollu kirjottamatta. Kirjotin mun halloween-postaukseen, että paljastaisin teille yllätyksen 31.10, sitten vaihdoin päivämäärän 1.11 ja lopulta päädyin vaihtamaan koko lauseen ja nyt tää kyseinen yllätys on roikkunu jo useemman päivän niin sanotusti ilmassa. Se kuitenkin vaatii sekä oman aikansa, että työpanoksensa, joten avaudun siitä vasta kun kaikki on valmista, eli näillä näkymin ennen viikonloppua. Toivottavasti ei haittaa. ♥

~ Palaillaan taas ~

4 kommenttia

  1. Mooi tosi aidon näköset noi ruhjeet ja cooleja kuvia :) ps: millon uus puhumis aihe video? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja en tiiä :D Sit ku kerkeen tehä..

      Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)