torstai 20. marraskuuta 2014

Kiireinen kettu


Vitsi, että aika menee taas lujaa. Mun viikko on ollu ihan älyttömän kiireinen, mutta vaan ja ainoastaan hyvällä tavalla. Maanantaina terapia ja sen jälkeen teetä Veeran kanssa, eilen Keravalla hengailua Senjan kera ja tänään tapaaminen tukihenkilön kanssa. Niin ja siihen päälle vielä koulu. Kauheesti ois tekemistä ja kuviakin on vino pino muokattavana, mutta tänään en oo saanu pahemmin mitään aikaseks. Huomenna alkaa kuitenkin onneks jo se viikonloppu ainakin tällä pojalla, joten matskua alkaa jälleen ilmestymään blogiin ihan normaalia vauhtia. Pahoittelen näitä monen päivän taukoja ja heitän tähän nyt vaikka sen miljoona kertaa kuullun totuuden, että parempi se on lukea oikeesti asiaa, kuin sellasia parin sanan turhuuspostauksia. Vai mitä te ootte mieltä?

Ite oon loppujen lopuks kuitenkin ihan tyytyväinen siihen, mitä oon viime aikoina saanu aikaan, sekä blogissa, että elämässä yleensäkin eikä edes pimeys oo pahemmin hidastanu tai haitannu tätä mun vauhtia saati bloggaamista. Enemmän siitä jälkimmäisestä on ollu tosin youtube-kanavan saralla haittaa. Paljon meikkikuvia kun pystyy kuitenkin ottamaan mustavalkosina ja oikeilla kameran säädöillä ei edes hehkulampun oranssi valo tee kuvalle hallaa, mutta videot on kuitenkin aika eri asia. Blogissa vallitsevan "hiljaisuuden" tai tän repaleisen postaustahdin ansiosta oon saanu vihdoin nukuttua vähän paremmin ja koulutehtävätkin on melkein ajantasalla! Se, tai siis ne kaks on mun mielestä ihan mahtavia seikkoja, sillä koulu nyt on tällä hetkellä varmaan yks stressaavimmista asioista elämässä ja unenpuute ei sitä stressiä vähennä kyllä tippaakaan.

Asiat on siis oikeesti paremmin kuin hyvin, mutta vasta huomenna pääsen purkamaan tätä oloa ja viikon tapahtumia teille tarkemmin, sillä nyt on ihan pakko alkaa nukkumaan. Noista kuvista vielä sen verran, että otettiin ne Annen (eli siis luokkakaverin) kanssa muistaakseni maanantaina ja valkkasin pitkästä aikaa ihan kunnollisen hymykuvan kuvaamaan viime aikasia fiiliksiä c: Hihi.

Palaillaan huomenna! ♥

9 kommenttia

 1. Ihana ku hymyilet UvU ♡

  VastaaPoista
 2. Hitsit että on taas kiva meikki, itte tykkään sinisävyisistä paljonkin. :) Ja kiva kuulla että menee paremmin, tsemppiä myös jatkoon!

  ps. sun hymy on ihana, enemmän näitä kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon c: Iteki tykkään sinsistä meikeistä tosi paljon! Ja joo yritän ottaa tälläsiä hymykuvia useemminki :'3

   Poista
 3. En kestä, oot niin ihanan näkönen tos ylemmäs kuvas ;_; niiin hieno hymy sulla ♥

  VastaaPoista
 4. Rakastan siun hymyys <3 ois niin mahtavaa päästä joskus tapaamaan sua!
  -Sestra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :3 Pur, ehkä me joskus jossain tavataan!

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)