tiistai 4. marraskuuta 2014

Always there for me when I'm feelin' blue


Tilasin joskus kesän aikana ebaystä aika urakalla tavaraa ja muun muassa pari peruukkia on jääny ihan kokonaan testaamatta. Tänään mulla oli jostain syystä sininen fiilis ja päätinki kokeilla tollasta sinistä peruukkia, jonka siis kaivoin tänä iltana ihka ensimmäistä kertaa ulos pussista. En tiiä johtuko se nimenomaan siitä, etten tota tukkaa oo koskaan kokeillu vai mistä, mutta mun mielestä toi oli paljon parempilaatunen ja sellanen kestävämmän tuntunen ku monet muut mun omistamat peruukit. Täytyy myöntää, että oli kyllä erittäin mukavaa huomata, että päästä ei lähtenytkään niitä hiustuppoja harjatessa, niin ku monesti muiden tekotukkien kohdalla on päässy käymään.

Myös ripset, kaulakoru sekä silmissä killuvat piilolinssit on uusia. Ripset ja korut sain Lauralta nyt viikonloppuna lahjaksi ja noi piilarit onkin osa sitä mun massiivista Pinky paradise tilausta, johon kuulu esimerkiksi ne molemmat Sclerat (Mustat & Punaiset). Jotenkin oletin, että noi linssit ois paljon vaaleemman sävyset, mutta oli ihan kivaa vaihtelua kokeilla vähän tummemmankin sinisiä piilolinssejä. Sellasia kun mulla ei oo ennen tainnu ollakaan. Mukavuus noissa oli jälleen ihan huipputasoa, niin ku kaikissa muissakin Pinky paradiseltä tilatuissa linsseissä ja noiden nimi on muuten Vassen Lollipop Blue ja ne löytyy täältä. Meikillä ei tällä kertaa oo mitään sen kummempaa tarinaa, kuin se, että halusin tosiaan käyttää sitä sinistä ja sen eri sävyjä. Myös valkosta päädyin lisäämään silmämeikkiin, koska se sopi niin kivasti Carlingsista ostettuun leopardi-paitaan.

Tänään mulla on ollu aika ankee ja väsyny fiilis, mutta pistän sen ton pitkään jatkuneen sosiaalisuuden piikkiin. Myös pieniä vastoinkäymisiä tuli vastaan, kun kameran muistikortti päätti tuhoutua, mutta kävinpä sit samantien hankkimassa uuden. Sen verran tärkeetä kuvaaminen mulle kuitenki on, ettei ilman muistikorttia tuu pärjäämään päivääkään. Niin ja onpahan nyt ainakin tilaa kuvata, kun 8Gb:n kortti vaihtu 32Gb:hen.

Myös tänään ilmestyny Die Antwoordin video piristi kyllä tätä iltaa ihan törkeesti! Ah, rakkaus ♥

13 kommenttia

 1. Tekisitkö joskus jonkunlaisen musapostauksen, missä kerrot sun musamaustas ja lempiartisteistad (jos siis et oo tehny tälläst aiemmi, ku ite en muista ainakaa, ett oisit tehny...)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus oon tämmöset tehny:

   http://hurricaneinsidemyhead.blogspot.fi/2013/09/ennakkoa-musiikkimausta.html
   http://hurricaneinsidemyhead.blogspot.fi/2013/09/kuulumisia-ja-musaa.html

   mut ois kyl hyvä aika päivittää nykysetki lempparit jossai postauksessa ^^ Kiitos ideasta.

   Poista
 2. Aaaa miten söpö sää oot ♥_♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kaunis meikki~ aivan ihanat värit! Olispa mahtavaa jos tuntisin yhtä taitavan meikkaajan kuin sä. Ja en tiennytkään että Ugly Boysta on tehty musiikkivideo, joten kiitos tiedosta ^^

   Poista
  2. Eikä "vastasin" vahingossa viestiin xD ei ollut tarkoitus. Sen siitä saa kun sekoilee sokeana puhelimen kanssa.

   Poista
  3. Hahah :D Ei haittaa ! Ja kiitoksia ^___^

   Poista
 3. Oiiii oot niin ihanaaa!!!<3 haittaaks jos mul on puhelimen taustakuvana susta kuva?:-o Oot niin söpöli aivan paras tyyli ja tosi hyvä ja selkeä blogi.;) Oon vasta noin viikon lukenu sun blogia ja kahlannu läpi jo melkein koko blogin alusta asti.:) Huomaa et oot kehittyny sekä kirjoittamisessa että meikkaamisessa ja varmasti yleensäkin ihmisenä.<3 Oot paras Pietu!:D Virtuaalihali!!!:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D Kiitsa ja ei haittaa ^^ Kiva jos oot jaksannu kahlailla :) Haleja takaisiiiiiin :>

   Poista
 4. Sun solisluut on kauniit !! Ja taas kerran saa ällistellä tota maskeerausta, upeeta ! Toi kappaleki on jotai nii siistii. Hyvä ku laitoit sen toho. En oo koskaa kuullu ja nyt joteki ihastuin siihe ja kauheen hyvä mieli tuli ! C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^___^ Kiitos paljon, kiva jos tuli hyvä mieli tosta c: Mulleki tuli

   Poista
 5. WOW stunning and soooo captivating *0*

  恵美より ♥
  www.emi-doll.blogspot.jp

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)