perjantai 10. lokakuuta 2014

I put the hot in psychotic


Helou! Syysloma on vihdoin alkanu ja mä tulin eilen porukoille tätä ensimmäistä viikonloppua viettämään. Mun loma kestää siis tosiaan sellaset kymmenen päivää ja jo ens maanantaina ois sit tarkotus palailla Jäken suuntaan niitä uusia piilareita vastaanottamaan. Sen jälkeen suunnitelmat onki vähän auki, mutta ainaki muutamaa halloween lookkia oon aatellu testata ja kavereita nyt tulee varmasti nähtyä. Oon muuten ihan älyttömän ilonen, että tää loma tuli just tähän saumaan, sillä en oo pystyny nukkumaan kunnolla viime aikoina ja muutenki on niiiiin monet asiat alkanu stressaamaan, että on ihana vihdoin vähän hengähtää.

Noista kuvista sen verran, että oon nyt viime aikoina ruvennu taas tykkäämään värillisistä rajauksista tosi paljon ja yhdistettynä klassiseen smokey eyesiin, ne on aika näyttävän näköset. Otsis on kasvanu super nopeeta vauhtia ja vaikka toisaalta on ihan kiva taas saada kulmat kuvissa kunnolla näkyviin, niin pian saattaa sakset taas viuhua ja näin ollen otsis palailee kehiin.

Mä en oo nyt ihan kartalla siitä, että miten paljon tänä viikonloppuna tulee kirjoteltua blogiin, mutta viimeistään ens viikon alussa alkaa taas tahti kiihtymään, eli tän pidemmittä puhein hyvää lomaa kaikille sen alottaneille ja kaikille muille hyvät viikonloput!

26 kommenttia

 1. Oot taas noissa kuvissa niin ihanana <3 :)

  VastaaPoista
 2. Moi :) toivottavasti en kysy liian yksityis asiaa ja toivottavasti et loukkaannu tai mitään sellasta 0_0 , mut jostain syystä mun oli pakko tulla kysyy et onks sulla asperger? & hyvää syyslomaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeen loukkaantunu ja ei oo aspergerii :D Mist sulle sellanen tuli mielee ? Nii ja kiitos ^^

   Poista
  2. No hyvä ja okei :D en oikee tiiä itekkää xD

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja oot aivan sairaan upea :--)

  VastaaPoista
 4. No joo, kyl osu silmään toi turkoosi rajaus !! Ja näyttää hirmu hyvält tommose smokey luomivärin kans ! Kiinnitin huomioo noihi sormiinki, tosi nätit ♡Ja paita on kyl mitä ihanin TTvTT Mut hei hauskaa viikkoo. Lepääki oikee kunnol !! Tääl alkaa loma sitte viikon pääst jeeee c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks näytäki ! ^___^ Isot kiitokset ja mä yritän lepäillä :') Hyvää lomaa sulleki sit ku se alkaaa c:

   Poista
 5. sä voit varaa tiistain sit mulle kaunokainen ;))

  VastaaPoista
 6. Millä saat tollaset ihanat nude-huulet? ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä pitää kyllä kokeilla! ;p Ja hei saako vielä vaivata sen verran, että kysyn tarkotatko siis ihan sitä Maybellinen + mitä sävyä (vai miks sitä kutsutaan) ite käytät? ^.^

   Poista
  2. Ömmm se on 008 light beige :))

   Poista
 7. Hello Pietu! Oon lukenut juttujasi jo jonkun aikaa ja nyt vasta sain aikaiseksi kommata :---) ! Hyvää lomaa sulle. Ja mahtava lookki :)

  VastaaPoista
 8. Nomnom mitkä värit! Tykkään kovasti violetin ja turkoosin yhdistelmästä. Toimii! ^_^

  VastaaPoista
 9. Tykkään lukee sun blogia vaikken itse meikkaa. Sun meikki kuvii on tosi mukava katsella. ^^

  VastaaPoista
 10. Sulle sopis semmonen microdermal koru tohon kulmakarvojen väliin :) ootko koskaan miettiny semmosen hankintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, en oo kyllä koskaa miettiny ! Vois olla iha cool :>

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)