torstai 2. lokakuuta 2014

ARVONTA !

En jaksanutkaan eilen rankan päivän jälkeen alkaa kirjottelemaan postausta ja vaikka pienen perfektionismin vuoksi olisinkin halunnu julkasta tän nimenomaan lokakuun ensimmäisenä päivänä, niin eipä se jälkikäteen aateltuna oo niin vaarallista, että se julkasu jäi sit tälle tokalle päivälle. Elikkä niin ku jo pari postausta sitten mainitsin, niin on aika tehdä jonkinnäkönen juhlapostaus huikeelle 700:lle lukijalle ja tällä kertaa päädyin toteuttamaan meikkaamiseen liittyvän arvonnan. 

Ootte saanu seurata nyt reilun vuoden ajan miten oon tehny kaikenlaisia meikkejä millon mitäkin väriä käyttäen ja nyt mä aattelin tarjota yhelle onnekkaalle lukijalle saman mahdollisuuden ! Eli arvontaan lähtee tosiaankin alapuolella näkyvä - mun paletin kanssa täysin identtinen - ebaystä ostettu meikkipaletti, jota käytän lähestulkoon jokaisessa mun meikissä.


Toi paletti on ostettu reilu kuukaus sitte ja se on siis avaamaton. Värisävyjä on yhteensä 120 ja suurimman osan pigmentti, varsinkin luomiväri primerin kanssa on ollu ihan mahtava. Haluun kuitenki olla rehellinen, joten sanon jo nyt, että ainakin muutama noista punasista sävyistä on ollu aika surkeita, mutta kaikista muista oon kyllä tykänny. Toivon, että kaikki osallistujat lukevat arvonnan säännöt/ohjeet tarkasti, koska jos niitä ei noudata, ei osallistumista lasketa.

SÄÄNNÖT & OHJEET

1. Sun pitää ehdottomasti olla mun blogin lukija, sillä haluun ilahduttaa tällä arvonnalla nimenomaan mun lukijoita. Ois tosi tyhmä pistää tää sääntö tähän vaan sen takia, että saisin lisää lukijoita (jotka luultavasti poistuis heti arvonnan jälkeen), sillä haluun et mua seurataan nimenomaan siks, että mun jutut kiinnostaa ja koska kyseinen seuraaja itse sitä haluaa. Eli älä siis pliis liity lukijaks vaan arvonnan takia.

2. Sun pitää olla valmis antamaan sun osotetiedot mulle, sillä muutenhan en kyseistä luomiväripalettia voi arpaonnen suosiessa lähettää perille. Kaikki tiedot voi ja pitääkin antaa sähköpostin kautta nimenomaan voittajan yksityisyyden vuoksi.

3. Yhden "arvan" sä saat siis sillä tavalla, että kommentoit tähän postaukseen sun nimen/nimimerkin, jonka mä pistän sitten arpakoneeseen pyörimään ja jos haluat, niin voit myös kertoa muutamalla sanalla miks susta ois kiva voittaa toi paletti.

4. Koska oon aika kettu, niin tässä arvonnassa on mukana myös keino tuplata mahdollisuudet voittoon, eli lisäarvan saat siten, että käyt tykkäämässä mun facebook sivusta (CLICK) ja kirjotat sitten sen sun nimen/nimimerkin perään ilmoituksen tästä maagisesta hiirenpainalluksesta, eli siitä että kävit tyksimässä. Näin ollen sun nimi menee arvontaan kaks kertaa.


Arvonta päättyy mihinkäs muuhunkaan, kuin halloweeniin eli meitsin synttäreihin, jotka on 31.10 eli aikaa osallistumiseen on siis runsaasti. Ilmoitan voittajan nimen/nimimerkin halloween-postauksessa ja kaikki postimaksut mä maksan tietty ite, eli niistä ei kenenkään tarvii alkaa huolehtimaan. Hyvää arpaonnea siis jokaiselle osallistujalle ja palaillaan taas pian ♥ ! 

175 kommenttia

 1. Whoop minä haluan mukaan!

  Melissa/Welhokaniini (+fb)

  VastaaPoista
 2. No nimimerkkihän tässä tulee näkyviin, eli tuo mari, mutta jos on muutama saman niminen osallistuja niin vippaa vaikka sukunimen viimenen kirjain siihen perään arvontahetkellä (eli siis Mari H). Olipas hemmetin sekava kommentti!

  Mun on pitänyt alkaa lukeen sun blogia jo aikasemmin, mutta oon aina bongaillu sun postaukset vaan tuolta facebookryhmästä kännykällä ja sillä se lukijaks liittyminen on niin kakkaa, etten oo jaksany säätää. Youtubessa tosin oonkin sua jo seuraillut tovin :)
  Ja kävin facebookissakin tykkäilemässä sivustasi. :)
  Tuli pitkä kommentti jo nyt, herran jumala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Ei haittaa pitkä kommentti ja joo ymmärrän, mäki luen montaa blogia vaikken "virallinen" lukija ookaan ^^ Mut mukana olet siis kahdella arvalla "Mari H" nimellä :))

   Poista
 3. kulkuripoeka - musta olis kiva sen taki voittaa paketti, koska sen avulla voisin oppia meikkaan taitavammin ko mitä nyt. olis paljon helpompi tehä erilaisia meikkejä ja ois paljon enemmän mahollisuuksia (:
  oon käyny tykkäämässä jokunen aina sitten sun fb sivusta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni ! c:: Kaks arpaa kulkuripoeakalle

   Poista
 4. Oona Tarvainen, kävin tykkää fb sivusta!
  Olis kiva voittaa toi paletti koska oon kiinostunu paljon enemmän nykyään meikkaamisesta kun oon kattonu sun meikkivideoita ja haluisin oppia yhtä taitavaks! :3 Lisäks mulla ei oo melkei yhtää mitään luomivärejä, vaan nää perus värit mustaharmaavalkeet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^___^ Kiva kuulla ! 2 Arpaa lähtee Oona nimellä arvontaaaaan c:

   Poista
 5. Olen blogin lukija ja haluan osallistua arvontaan nimellä: sannainc
  Ja kävin tyksimässä sun Facebook sivusta! Joten mulle on sitten 2 arpaa varattu!
  Haluaisin ton luomiväri paletin ihan vain, koska en omista yhtään luomivärejä ja haluasin niiin kovasti harjoitella meikkaamaan yhtä hyvin kun sä! xD hehe;)

  VastaaPoista
 6. Sinis97. Oon lukenut sun blogia jo kauan aikaa ja olen tykännyt myös sun facebooks sivusta :)

  VastaaPoista
 7. Joo oon valmis lukija. Yllätys suuri :DD laitetaan niminerkki helmikuun kakara :Dd koska oon sun paras lukija ja siks sun pitää arpoo mut, no eiiiii tyksin jutust joten tää on aik kiva :))) ja jee on käynnyt tyksimässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko nyt varma et oot oikeesti lukija... Mua vähä epäilyttää :D:D: Hahah no ei vaaaa 2 arpaa kakaralle c;

   Poista
 8. Laura Veikkola
  Olis ihan mahtavaa voittaa tuo paletti. Itse olen innostunut meikeistä, mutta kunnollisen meikkipaletin uupuessa se on hieman tylsää (: Lisäks se olis makija synttärilahja, onhan tänään mun synttäritkin.
  Kävin tykkäämässä, eli kaksi arpaa multa kisaan.
  laura.veikkola@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaaa onneks olkoon !! C:: Ja 2 arpaa lähti Laura Veikkolalle ^^

   Poista
 9. Dee chan: ( tykätty on myös facebook sivusta)
  oon seuraillut siun blogias jonkusen aikaa, aina ihaillut siun meikkejäs ja sitä kuinka oot jaksanut punnertaa elämässäs eteenpäin vaikka aina ei oo ollut helppoa.
  Miusta olis kiva voittaa tuo meikkipaletti, että pääsisin toteuttamaan yhtälailla inspiraatiotani meikkaamisessa, kuin olen tehnyt piirtäessä. Vain oma yläaste-ikäisen budjetti ei ole tähän riittänyt ja kaikki rahat ovatkin kuluneet piirrustusvälineisiin.

  VastaaPoista
 10. Luen nimellä Yue ja kävin tykkäämässä myös fb:ssä.
  Ois mahtavaa voittaa, koska omistan niin vähän meikkejä ja ne on kaikki aika sellaisia perustylsiä.
  Sulla on upea blogi!

  VastaaPoista
 11. Nimimerkkini on MortuusAmor kuten tuossa ylläkin lukee ja olisipas ihana voittaa tuo meikkipaletti, nimittäin minulla ei tälle hetkellä ole edes mustaa luomiväriä kun menin edellisen pudottamaan ja tuhoamaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daaamn :< Ehkäpä arpaonni suosii ! Eli MortuusAmor yhellä arvalla messissä ^^

   Poista
 12. Vera, ja kävin tykkäämässä :) ois tosi kiva voittaa toi, koska mulla ei ole tällähetkellä luomivärejä kuin kaksi goshin väriä.

  VastaaPoista
 13. vähän kiva idea tää arvonta ja tosi kiva palkinto :3 jeejee oon mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :> Ja juu mukana olet ! (Nimellä mira ilmeisesti?)

   Poista
 14. Vau, iha mahoton tyyppi. Ihana ku järjestät tämmöst jutskaa ja hyvä idea toi paletti palkinnoks !! 😙 ite en kyl nyt taija osallistuu ku kysees on meikkipaletti ja en meikkaa joten ei tulis ees käytettyy ::--DDD Jees huomen onki perjantai, pidä ihana viikonloppu <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. C: Kiva jos on mieluisa arvonta ! Ja okeiiii ^^ Oli kyllä ihana viikonloppu, toivottavasti sielläkin !

   Poista
  2. C: Kiva jos on mieluisa arvonta ! Ja okeiiii ^^ Oli kyllä ihana viikonloppu, toivottavasti sielläkin !

   Poista
 15. Olis kiva voittaa, koska en oo oikeestaan ikinä voittanut mitään + olis kiva voittaa nuo luomivärit koska kaikki kehunut niitä, että on hyviä ja laadukkaita + olisin aikomassa ostaa nämä muutenkin, joten olisi kiva saada voittamalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyl tosi hyvii munki mielestä C: Ehkäpä arpaonni suosii ! Elikkä 2 arpaa

   Poista
 16. Kristina / lagoonmystery (+ FB)

  Vaik en ookkaa painanu tuota liity lukijaks tai jotain sinnepäi, ni tää sun blogis on kuitenki kirjanmerkeissä ja seuraan aktiivisesti. Senhän voi laskea siihen että luen blogias, vaikka en olekaan tuolla reilu 700 lukijan listalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis tottakai ^^ Ei täällä "virallisena" lukijana tarvii olla, enkä mä sitä ala mitenkään tutkimaan et kuka lukee ja kuka ei, mut ideana ois nimenomaa se et mua seuraavat ihmiset sais mahollisuuden tähä arvontaa ja tohon palkintoon :)

   Poista
 17. no en siiis nyt saanu lähetettyy sitä kommenttii kai? mut kuitenki .. Viffe!! ja tyksin jo sun sivusta :3 Kaikki mun paletit on puhkinussittu nii ois tosi siistii saada tommonen ihqu uus paletti ja myös kun rakastan meikkaamista niin on pakko saada uus paletti c: <3

  VastaaPoista
 18. Ja kävin myös tykkäämässä sun sivusta ;)

  VastaaPoista
 19. Mä haluun mukaan arvontaan (iinariina/inzu pinzu) ja kävin tykkäilees sun face sivustas :3

  VastaaPoista
 20. Maeski täältä huutelee! Lukija oon ollu jo se on pari vuotta, ja facen sivusta oon tyksiny jo jonkun aikaa sitten! :) joten kaksi arpaa uu jeah!
  Aivan käsittämättömän huikeeta ois voittaa kerranki arvonnassa jotain, ja varsinki noi paletit (!!!) kun oon kuolannu niitten perään siitä asti kun ne ekaa kertaa postauksessa vilahti! Toivottavasti onnetar ois puolellani :) pääsis testailemaan noita sun tutoriaaleja, kun tämän hetkinen luomiväritilanne on järjettömän surkea... :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu jeah ! :'D Toivotaan näin ! ^____^ Eli kaks arpaa Maeskille

   Poista
 21. heiii woopwoop! Osallisyutaan nyt sitten :)
  julma-noora (joko viivalla tai ilman ihan miten vaan!) +tykkäys
  On lukenu sun blogia yli vuoden ajan! Ja tuon luomiväri paletin haluaisin sen takia, koska itsekkin tykkään meikkailla ja sen takia kirjoitan blogianikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Woopwoop :D julmanooralle 2 arpaaaa :3

   Poista
 22. Jeijj ihana tämmönen! :3 ihan Jonsu-nimellä osallistutaan ja fb-sivusta on tykätty ≧◔◡◔≦ (diamondsforever@hotmail.fi)
  Oon jo pitkään himoinnut tuollaista meikkipalettia, mutta en oo vaan viitstinyt hankkia sellaista, kun en tiedä osaisinko käyttää värejä omassa meikissäni, kun en edes meikkaa paljoa. Mutta haluaisin kovasti opetella! Ehkä motivaatio nousisi jos tuollainen kolahtaisi postiluukusta ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. C: Hihih, vihdoin sain aikaseks järjestää tälläsen ja näköjää lukijat on iha yhtä innoissaa ku mäki c:: Jos arpaonni suosii nii pääset opettelee ^^ Eli kaaaaksi arpaa Jonsulle <3

   Poista
 23. Salla Mikkonen (tykkään myös Facebookissa)!

  VastaaPoista
 24. Elikkä nimimerkillä Tanja oon nyt lukenut sun blogia ainakin puolen vuoden ajan(?). Ja jos joku muukin Tanja löytyy niin mun koko nimi on sit Tanja Lapinkangas :D ja tykkään kans sun sivusta fb:ssa.
  Toi väripaletti ois kyl tosi kiva saada, en ite omista yhtään koska aina iskee piheys kun sellaisen löydän :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piheys on kyl tyhmä juttu :c Mut 2 arpaa lähti sulle kans C:

   Poista
 25. Herrajumala mitä täällä tapahtuu, ihanaa että järjestelet tämmösiä sun lukijoille!
  Oon mukana ehdottomasti ja tykkäilin facebookissakin :')

  -Janita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tapahtuu kummia ! :'D Nojoo aattelin et tää ois ihan kiva ylläri nyt 700:n lukijan kunniaks ^___^ Ja good, good. 2 arpaa !

   Poista
 26. Osallistun yhdellä arvalla. Olen seurannut blogiasia reilun vuoden. Edelleen kadehdin taitoasi meikata (ja valokuvata). Josko voittaisin tuon paletin ja sitten pääsisin testailemaan tuota meikkipuolta itsekin.
  uraaitikotona2@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ihan positiivisella kadehdit kuitenki, hahah :3 Ja jeppis, 1 arvalla oot mukana !

   Poista
  2. Täysin positiivista on kadehdinta. Tulee sellai wau-efekti kuvia katsellessa. :)

   Poista
  3. Nonni ! Mukava kuulla ^___^

   Poista
 27. Oivoi, ihana arvonta! Mulla itsellä on tällä hetkellä vähän meikkailuinto laantunut, ja toi paletti varmasti tois virtaa kokeilla erilaisia lookeja rohkeammin. :)

  Tykkään susta myös Facebookissa, ja olen lukija. S-postini on marikajuliana@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^___^ Kiva jos on ihana ! Ja ihan varmasti tois, nii se teki mullaki ^^ Eli 2 arpaa Marikalle !

   Poista
 28. Butters/Susanna ja kävin tykkäämässä :)

  VastaaPoista
 29. Nimimerkki ois Laura H.
  Ja oon tykänny sun fb sivust
  Lukija oon
  Ps. Kiva ku teet tälläsii arvontoi, hehe :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiva :')) Ja kaks arpaa Laura H:lle !

   Poista
 30. Lotta Halme ja oon blogin lukija :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okayyy ^^ Lotta Halme mukana yhellä arvalla

   Poista
 31. Alice ja tykkään fb sivusta c: olis kiva saada tuollanen paletti, koska tykkään meikata ja harjoitella erilaisia maskeerauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi paletti on kyl mahtava myös niihi maskeerauksii :p Elikkä 2 arpaa Alicelle

   Poista
 32. Nimimerkki Luna!
  Todellakin liityn arvontaan, oon siun blogia seuraillut ja päivittelen aina ku oon koneella :D Oon niin kade siun meikkaustaidoista <3 Jos voittaisin tuon paletin nii alkaisin itsekin varmasti hiukan aktioitumaan oman maskeerausharrastukseni kanssa!

  Ai niin, FB tykkäys tuli ensimmäisten joukossa jo :D

  spostini on luna.sestra@gmail.com
  Innolla odotellen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purrr no varmasti aktivoitusit ! C: Ja kiitos paljon <3 Mäki oon iha innoissani tästä, jännittää iha törkeesti et kelle se voitto napsahtaa :D Mutta siis Lunallekin 2 arpaa !

   Poista
 33. Joo'o, oon sun lukijas nimella emilia. Naamakirja siustakin on tykätty ja silleen. Olikohan jotain muuta? :D Tuskin, meikkipaletti olis todella kiva lisä miun hieman hupenevaan meikkivarastooni + saisin innostusta kokeilla hieman erilaisempiakin meikkejä.. Voittoa odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Loistava asenne ! 2 arpaa emilialle c:

   Poista
 34. Anna ja tupla-arvalla matkaan c:

  VastaaPoista
 35. Nimimerkillä kasuu^^ ilmottaudun miekin mukaan ja on siitä fb-sivustakin tullut tykättyä.
  Miksi juuri mie tarviin tuon paletin: koska näillä perus mustavalkoinenharmaa-väreillä ei mitään huikean värikkäitä taideteoksia saa naamaansa loihdittua ja koska aina jonkun hyvänoloisen paletin jostain bongatessaan iskee nuukuus, että entä jos se ei olekaan hyvä, jos siinä onkin ihan huono pigmentti jne.. Mutta koska tällainen on jo valmiiksi testattu toimivaksi, niin sittehän mie tarviin sen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippu hyvät perustelut :3 Elikkä 2 arpaaaaa !

   Poista
 36. Lukijana tällä nimellä Hukkakukka, ja kävin myös fb-tykkäämässä. :)
  Haluaisin voittaa paletin koska tarvitsisin uusia luomivärejä, ja ennen kaikkea sellaisia joissa on suurimmassa osassa hyvä ja pysyvä pigmentti!
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okayyy ! :> Hukkakukalle kaksi arpaa

   Poista
 37. Kävin tykkäämässä, eli kahdella arvalla mukana :)
  - Jasmin

  VastaaPoista
 38. Mun mielestä olisi, tosi mahtavaa voittaa tuo paletti! Olen hyvin kiinnostunut meikeistä ja sille tulisi käyttöä.
  Nimimerkki tuossa tulee jo näkyviin.

  Love ya <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :3 Okeii, elikkä salla susannalle yks arpa ^^

   Poista
 39. Emmi/Anarchygirl ja facessa oon jo tykännykki ;3

  VastaaPoista
 40. lukijana blogissa nimellä emi! :-)

  VastaaPoista
 41. lukijana ja facebookissa käyty tyksimässä :)
  Ois niiiin kiva saada tuo paletti,eipä ole moista ikiin ihellään ollu ja ois kiva päästä kokeilemaan mitä kaikkee jännää sais noilla aikaseksi :)

  nonjonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti saisit vaikka ja mitä jännää aikaseks :3 Eli nonjonnalle 2 arpaaa

   Poista
 42. Lukijana oon jo ja nyt on facessaki tykätty ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Goood, Hoitovirheelle tupla-arvat :))

   Poista
 43. Lukijana oon nimellä eme, facessakin oon käyny tykkäilemässä :) Tää on kyllä kiva arvonta, palkintokin aika huisa. ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tyksit ^___^ Elikkä eme:llekin kaksi arpaaaaaa !

   Poista
 44. Tähän on pakko osallistua *.* Rakastan vareja ja värikkäitä meikkejä~
  Mewfa - Salla ja facebookissa tyksitty! : 3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit on parhaita :3 Eli Mewfalle 2 arpaa

   Poista
 45. Nimimerkki Krista k, ja olen tykännyt facebook sivusta jonkin aikaa sitten :)
  Haluaisin voittaa paletin, koska siinä on paljon kivoja värejä ja olen jo pitkään halunnut juuri samanlaista ja miettinyt tilaamista. Sun blogis on muuten ihan huikea, ja olet tosi huipunoloinen persoona! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos C: Ja sulle kans tupla-arvat !

   Poista
 46. Olen sun lukija täällä ja seurailen sua myös fb:ssä!
  Haluaisin ehotottomasti tuon paletin, koska meikkejä ei ole mun mielestä koskaan liikaa. :)
  Ja Miranda nimellä mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä oot kyl täysin oikeessa :'D Elikkäs Mirandalle 2 arpaa ^^

   Poista
 47. ~ Nimimerkki Valhe ja facetykkäys on ofc.
  Koska olen meikkaava olento, meikkejä ei voi ikinä olla tarpeeksi. Varsinkin tuollaista monensävyistä palettia olisi upea koittaa, koska mulla itsellä ei ole monta eri sävyä. Ja voittaminenhan on aina jättekivaa!
  + Blogis on ollu jo pitkään mun suosikkiblogi, koska vaikutat hienolta persoonalta ja meikit ovat aivan mahtavia, mitä esittelet täällä. ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah olipas ihana kommentti :'D Voittaminen on kyl hupaisaa ja meikkaaminen kans :p
   Kiitos paljon ja tupla-arvat lähti myös Valheelle :3

   Poista
 48. Yksi arpa nimellä Iinaww! ^^
  Ja ois tosi mukava voittaa paletit sillä itsehän juuri käytän vain mustaa mustaa ja mustaa silmissä:'D (okei valkoista aina välillä myös). Ja pitkään on ollu suunnitteilla et haluisin kokeilla uusia värikkäitä meikkejä koska sie oot inspannu mua nii mahottomasti! Mutta eipä oikee oo tullu kokeiltua koska Suomi ja se perkeleen shimmeri luomiväreissä :l

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :C Suomi on kyl vähä nihkee maa kivojen (JA HALPOJEN) meikkien suhteen... Mut jeppis, Iinaww yhellä arvalla mukana ^^

   Poista
 49. Arpa nimelle Leo, ja naamakirjasta kävin kanssa tykkäämässä! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä, elikkäs se on sit kaks arpaa :}

   Poista
 50. Wuhuu mahtava palkinto! Elikkäs bloglovinin kautta viiviK nimellä oon seuraillu jo melkosen kauan ^ _^ ja facebookissa kävin myös tykkäilemässä! Ja toi palettihan olis unelmien täyttymys tälläiselle kekseliään uskaliaalle meikkileikkijälle kuin mä :)!

  nii ja arpa tosiaan viiviK nimellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki ^___^ Ja okeiii, eli viiviK sai 2 arpaaa

   Poista
 51. Oon jo aiemmin tykkänny tosta sun fb sivusta, joten kaks arpaa nimellä Pinu :)
  Ja haluisin voittaa tän kyseisen paletin koska en tämmösiä elunperin omista ja sää oot saanu mulle meikkausinnon päälle ja toi ois tarpeelline just nyt :3

  VastaaPoista
 52. Oiii vitsit oonki aina himoinnu tuota sun meikkipalettia!:D Ja mä oon liian pihi ja köyhä ostaan tuollasta:D Tänne saattaa joku muuki Jaana käyä kommentoimas nii laitetaa nimimerkiksi vaikka jjaanazz. Ja kävin tykkäämässä tuosta fb sivusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Hahah ymmärrän ! Elikkä jjaanazz sai kaksi arpaaa c:

   Poista
 53. Whuup haluun voittaa! Mun nimimerkki on vaiks ihan vaan Leena
  Gosshh meikkijumalat antakaa mun voittaa xD <3 Ps oon kans tykänny sun facesivusta ja jakanuki sitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:DD Hahaha, ehkä meikkijumalat on sun puolella !! Sen näkee sit halloweeninä ^^ Mutta siis, ihanalle Leenalle kaksi arpaa <3

   Poista
 54. Oon lukenu sun blogia virallisesti vasta parin kuukauden ajan mutta jokaisen postauksen oon kuitenkin lukenut läpi. seuraan sua myös YouTubessa ja instagramissa +kävin tykkäämässä facebook sivusta :)
  -Ava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okeiii ^^ Ei sillä ajalla oo mittää väliä, kuhan vaa kiinnostaa c: Elikkä Avalle 2 arpaaa

   Poista
 55. Yhdellä arvalla mukana / Jolana

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Lukijana ja facebook-seuraajana on tullu hilluttua jo pitkän aikaa. Kahdella arvalla mukana siis! :D / Eeva
  eeva.isoaho@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Mä en meikkaa, ku tosi harvoin, mut haluun vaan sanoo, et jotakin henkilöä odottaa mahtava palkinto.
  En halua osallistua, koska täällä on varmasti muita, jotka meikkaavat paljon enemmän kuin minä ja näin ollen kaipaavat sitä kovemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww ihana Sipe :3 <3 Olipa tosi mukavasti aateltu ^___^

   Poista
 58. Aivan ihana paletti!! Mutta en nyt sitten liity, kun ei muuten ole aikaa perehtyä vanhoihin postauksiin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eii sillä niin väliä jos tulevat postaukset kiinnostaa :)) Aattelin niiku et toivottavasti kukaan ei pelkän arvonnan takia liity ja sit lähe vetää ku tää on ohi :D Mut jos kiinnostaa ruveta seuraamaa tätä blogia ihan muista syistä, nii mukaa vaa ! :>

   Poista
 59. Olen lukia nimimerkillä Riinsu ja facessakin seurailen sähköpostini on: RiinaSR67@gmail.com
  Olisi mukava voittaa tuo paletti koska pidän meikkaamisesta ja kokeilen usein eri tyylejä ja värejä mutta tällähetkellä luomiväreihini kuuluu musta, valkoinen, violetti ja ruskea.. joten siis olisi tarvetta uusille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni c: Riinsu nimimerkille 2 arpaa siis ^^

   Poista
 60. Nimimerkillä peilikuva` seuraillu jo jonku aikaa, oon tykännyt myös sun facebook sivusta:)

  VastaaPoista
 61. Liityin lukijaksi, kun vaikutat kiinnostavalta tyypiltä. Tyksin myös Facebookissa. /Mia Miettinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos siltä vaikuttaa ja tervetuloa ! Mia Miettiselle 2 arpaa ^___^

   Poista
 62. Seurailen sua blogissa nimellä Tanja Karoliina ja fb-sivustakin tykkään :> // tannjatatti@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooookei :3 Tanja Karoliinalle myös 2 arpaa :))

   Poista
 63. Blogin lukijana ollu jo monta kuukautta ja rakastan erityisesti sun meikkejä, joissa käytetään paljon värejä! Olis kiva itekkin semmosia meikkejä kokeilla ja siks tämmönen paletti olis kiva voittaa! Tykkäsin myös FB-sivusta! Nimi Riika Tiainen / riika93@hotmail.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiva kuulla ! :}} Eli siis Riika Tiaiselle tupla-arvat :3

   Poista
 64. Liityin lukijaksi nimellä MILJA :)
  ja haluaisin paletin, jotta voisin harjoitella erilaisia meikkejä ja ehkä vähän maskeeraustakin :)
  milja.annukka123@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeppis, tolla paletilla pääsis kyl hyvin alkuun C: Elikkä MILJALLE yksi arpa ^^

   Poista
 65. Yksi arpa kiitos. Oikein mukavaa syksyä! vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 66. HensKing osallistuu kahdella arvalla!
  Musta olis kiva voittaa toi paletti koska oon vasta alkanu käyttään enemmän värejä meikeissä ja kiitos siitä kuuluu sulle, Pietu! Yritän epätoivosesti ottaa mallia sun videoilta.... Ja siksi koska luomivärit on lopussa :D
  Seuraan sua todella tiiviisti! Tiedä se >: )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww :'D Okei ! Ja kaks arpaa HensKingille ::)

   Poista
 67. Henna T, ja kävin tyksii tosta sivusta ! pitkää jo ootellukki ett millo väsäät nuo fb sivut (: ja itehä tosiaa kanssa kaikenäkösiä meikkitaiteiluja oon jo pitkää harrastanu, ilma sen suurempaa julkisuutta, varsiki valokuvauksen puolesta koska tykkään tosi paljo kuvailla lavastettuja kuvia mihi sit meikkalilen ihteeni mitä kummallisemmilla meikeillä. Tosin meikkivarasto on kovin pieni, opiskelija ku oon. Ja iha arkenaki käytän vahvoja meikkejä, koska sen avulla saa itestääki taidetta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vihdoinki sain ne tehtyy :'D Ja loistavasti sanottu :3 Henna T:lle kaks arpaaaa c::

   Poista
 68. Peppi nimel ja kävin kans vasta nyt tykkää siun sivusta. Oon ollu laiska lukija ja aina mä jaksan nää lukee. Mukavaa luettavaa kertakaikkisesti. Ja lukijas oon ollu oh god ties kui kauan :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okayyy ! ^^ Kiitos paljon ja 2 arpaa sulle kans

   Poista
 69. Janette x)
  oon ollu lukijana jo lähes vuoden ja tykkäsin fb sivusta! :)

  VastaaPoista
 70. osallistun yhellä arvalla, nimellä Enni :3

  VastaaPoista
 71. Osallistun yhdellä arvalla nimellä Darash ja seuraan sun blogia :)

  VastaaPoista
 72. Oon ollu jo pitkään sun seuraaja ^^ Haluisin voittaa tän paletin, koska voin luvata että sille todellakin tulee käyttöä. Mä suoritan media-assistentin perustutkintoa ja musta olis hienoa käyttää näitä kymmeniä värejä sekä omalla, että mun valokuvattavana/videokuvattavana olevien mallien iholla :)
  Osallistun kahdella arvalla, kävin siis tyksii sun fb -sivusta! :)

  - EmppuMarie
  em.streng@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu kuulostaa kivalta ! :> Eli kaks arpaa EmppuMarielle ^^

   Poista
 73. Haaa! Mäpä osallistun kans :D ! Ois kiva voittaa tuo koska haluaisin OPETELLA tekemään kivoja meikkejä kun en vielä tässä iässä osaa :D ! Liityin lukijaksi jo jokin aika sitten ja nyt tykkäsin Facessakin :) Electric Posti on takahashilara (a) gmail dot com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah okayyy ! c:: Eli Laralle 2 arpaa

   Poista
 74. Osallistun nimellä emmijohansson :3 ja kävin tykkäämässä fb sivusta!

  VastaaPoista
 75. nimimerkillä Jepppuz mukaan kahdella arvalla, tykkäsin siis facebook sivustasi :) Haluisin voittaa ton, koska tarttisin tollasen paletin missä on monia värejä. Mulla on tällä hetkellä ehkä yks luomiväripaletti ja sekin on nuden ja ruskeen sävysiä värejä. Sirkus harrastukseni ohella tulee esiinnyttyä värikkäissä meikeissä ja asuissa, ois kiva jos luomiväritkin täsmäis asuun. Muutenkin nyt taas kun meikki intoilu on palannu ni ois kiva välillä laittaa jotain värikkäämpääkin meikkiä naamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu kuulostaa siistiltä toi sirkus harrastus ! :> Elikä 2 arpaa :)

   Poista
 76. Scrowpio, ja tykätty facessa (:

  Ois kiva voittaa toi, ku en omista lainkaan luomivärejä :/

  VastaaPoista
 77. Oi melkein meni ohi koko arvonta, onneksi mainitsit tän uudestaan viime postauksessa! :3 mutta niin tykätty on fb:ssä, en jaksanut tarkistaa onko muita Milja -nimisiä messissä jo mut merkkaa vaikka Milja/facelesshours mun kohdalle n_n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah nonni, hyvä et mainitsin ! :') Tuun kyl nyt varmaan kaikis tulevis postauksis infoomaa siitä, ettei keltää vaa jää huomaamatta ^^ Mutta siis 2 arpaa sulle myös :3

   Poista
 78. Ihan Julia Kuvaja nimimerkillä osallistun + fb :D Meinas itelläki mennä ohi enne ku mainostit uudellee tos äsköses postaukses, kiitoos! x3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okeeeeei ^^ Joo, kiva ettei menny ohi. 2 arpaa :))

   Poista
 79. Hittoo haluisin osallistuu mut en osaa liittyy lukijaks! En muista millon viimeks oisin käyttäny tätä niin, että lukisin blogeja tätä kautta koska lemppariblogit löytyy kirjanmerkeistä XDD mutta siis haluan sit vain sanoa et mitä nyt sun videoita ja näitä postauksia oon selaillu niin oot ihan uskomattoman upee tyyppi! ja ihan hirrrrrrmu söpö aaww! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis kyl sä saat osallistuu jos vaa luet tätä blogia :'D Ei sun "virallinen" lukija tarvii olla :) Liittyminen onnistuu painamalla tuolta lukija palkista, mis lukee "Lukijat bloggerin kautta, liity sivustoon", mut jos oot kännykäl nii sitä ei varmaa näy :) Anyways, kiitos paljon <3 Ja jos aiot nyt sit osallistuu nii pistähä viestii :D

   Poista
 80. Nimimerkillä AnnuunnA ja Facebook-sivusta oon tykänny :)
  Tämmösen hankinnasta on tullu mulle tavallaan ikuisuusprojekti, joten nyt on pakko tarttua tilaisuuteen kun sellanen on tarjolla x3
  Blogger ei anna kommentoida nimellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tyhmä blogger.. Mut jooo AnnuunnA:lle kaksi arpaaa ^^

   Poista
 81. Osallistun nimellä Gugi ja tykkäsin fb :) !

  VastaaPoista
 82. Osallistun nimellä Julle ja tykkäsin fb :3

  VastaaPoista
 83. Vähänkö ois siistiä jos synttärit ois Halloweenina :O

  Mutjoo yks arpa, nimimerkerrki Saltzu.
  Ois siistiä voittaa koska en omista kauheesti mitään luomivärejä ja kaikki sellaset isot ja hyvät luomiväripaletit on usein super kalliita nii en oo koskaan oikee viittiny ostaa ite. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah halloween on kyl paras :3 Ja 1 arpa Saltzulle

   Poista
 84. Osallistun arvontaan nimim Capricorn ja oon tykkäilly sun fb sivuistakin c:

  VastaaPoista
 85. Osallistun nimellä tomusormi ja tykkään Facebookissa :D

  VastaaPoista
 86. Osallistun nimellä marsilainen vlogaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voittaja valittiin jo uusimmassa postauksessa, sorry

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)