sunnuntai 21. syyskuuta 2014

☆ Sunday's special ☆ (Red and black)


Pitkästä aikaa kuvia peruukin kanssa. Ostin ton mustan lyhyen peruukin ebaysta alle kympillä varmaan jo ennen kesälomaa, mutta ei vaan oo ollu aikaa esitellä sitä kun omat hiukset on ollu nyt tän otsiksen leikkaamisen ja kaiken värjäilyn keskellä niin kivat, ettei oo tehny mieli piilottaa niitä millään tavalla. Jos nyt snäbäreitä tai pipoja ei lasketa. Torstaina tuli kuitenki sellanen fiilis, että halusin jotain vaihtelua ja siitä toi lookki oikeestaan syntykin. Oon instagramissa myös seuraillu paljon kaikki ulkomaalasia meikkitaiteilijoita ja varsinki erikoiset huulimeikit pistää nykyään silmään. Kyllähän kaikki maskeeraukset sun muutkin on tosi siistejä, (varsinkin ammattilaisten tekemät sellaset), mutta kuitenkin. Tän sunnuntain spesiaalissa noi kaksväriset tai oikeestaan rajatut huulet on varmaan se spesiaali juttu ja koska tykkäsin niistä niin paljon, niin halusin esitellä ne vasta tänään, eli sunnuntaina. Paljon on vielä kehittymistä huulipunien/sävyjen käyttämisessä, ja blendaamisessa, mutta kyllä tää tästä pikku hiljaa etenee. :) Mainitsin muistaakseni yhessä postauksessa, että mun meikkivarastot alkaa kohta täydentymään ja veikkaan, että heti ens kuun alussa näin tulee vihdoin käymään. Jos ette muista, niin sain tosiaan sellasen harrasterahan sosiaalitoimen myöntämänä ja se "pitää" käyttää nimenomaan meikkeihin, koska niihin mä sitä hainkin. (Sen rahan ois siis saanu käyttää mihin vaan harrastukseen, mutta tänä vuonna valitsin nimenomaan meikkaamisen/maskeerauksen).

Viikonloppu on nyt ohi ja vaikka sainki levättyä ihan hyvin porukoilla, niin mieli on aika maassa, asiat stressaa ja koulumotivaatio on jälleen kerran vai pitäisikö sanoa vieläkin ihan nollissa.. Pitää vaan toivoa, että pian helpottaa. Ei kai tässä muutakaan voi.. Anyways, toivottavasti tyksitte kuvista ja palaillaan taas huomenna. 

14 kommenttia

 1. Ihana meikki, huulet etenki! :)
  Millä muokkaat yleensä kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank youuu :> Nykyää iha tol photoshopil :)

   Poista
 2. Oii aw oot taas nii sulonen :3 Mistä sie hankit noit piilareita ja paljo ne suurinpiirtei maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ^^ Noi punaset linssit on Cybershopista ja makso muistaakseni joku 25-30 euroo :)

   Poista
  2. Kannattaa tilata ulkomailta jos suinkaan vaan mahollista! Samaa kamaa saa parhaimmillaan 10-15€ ja postarit sisältyy hintaan :)

   Poista
  3. Juu kyl mä seuraavaks oon taas sellasee Pinky paradisee tekemäs tilausta ku sieltä tilasin viimekski ja hinta oli just jotai ton luokkaa :> Noi punaset vaa tarttu joskus mukaa ku olin stadis pyörimäs ^^

   Poista
 3. Gorgeous makeup! :) Todella siistii jälkee teet. :) Jos sul on jonkinnlaisii vinkkejä niin kerro ihmeessä! :) Mut löytää Facesta: Malena BabyCat Lindlöf. En tiedä muistatko mua vuosien takaa ku hengattii samas porukas ja oltii kavereita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mallu :> Eipä mul vinkkejä sen pahemmin oo, pitää vaa harjotella ahkerasti :p Ja juu, kyl mä sut muistan ^^

   Poista
 4. Kätevä toi harraste raha, tulee varmasti tarpeeseen :)
  Meikkailun iloja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä ja kyl tulee :> Kiitos paljon Sipe !

   Poista
 5. Oon jo jonku aikaa selaillu sun blogii ja haluisin nyt vihdoi sanoo mitä mun pääs liikkuu suhu liittye. Oon hirveen ylpee tommosest ihmisest joka on selvinny hirveistä asioista ja on vaa menny eteenpäi. Oot iha huippu. Tykkään muute iha tajuttomasti sun nenästä ! Ja oot pirun kaunis/hyvän näköne muuteki. Muo rupee ain välil jostai kumman syyst itkettää ja samaa aikaa hymyilyttää ku luen tätä blogii ja selaan sun kuvii. Sellast. Hyvää yötä hieno ihminen. Kivaa huomista päivää ! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww :3 Olipas ihana kommentti ! Kiitos paljon... Hyvää yötä ja samoin sulle ! c: <3

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)