sunnuntai 14. syyskuuta 2014

☆ Sunday's special ☆ (Forgotten strange)

No niin, tässäpä ois nyt muutamia näitä "unohdettuja" meikkejä, joita lupasin tulla tänään esittelemään teille. Mitään uutta sunnuntain spesiaali meikkiä en ehtiny väsäämään, mutta tajusin, että noista alapuolella olevista taiteiluistahan saa oikein mukavan spessun pystyyn. Sen pidemmittä puheitta alankin lyhyesti selventämään miten/miksi alapuolella olevat meikit on syntyny ja minkä takia ne on sit jääny unohduksiin.


Ensimmäisenä vuorossa on tollanen Cameleonin väreillä tehty mustavalko maskeeraus, joka synty muistaakseni erään koulupäivän jälkeen, kun olin äärimmäisen tylsistyny. Ideana oli nimenomaan vaan tehdä mitä mieleen sattuu välittämättä mistään symmetrian säännöistä saati meikkiopeista ja lopputulos on juurikin sen näkönen. Mä tykkään aina sillon tällön vaan ottaa siveltimen käteen ja töherrellä naamaani ilman minkäänlaista ajatusta siitä, että tulisin koskaan näyttämään kyseisiä "taideteoksia" kenellekään. Totta kai on tosi mahtavaa tehä jotain meikkiä tai maskeerausta blogiin tai nyt vaikka sinne youtubeen, mutta välillä on vaan ihanan rentouttavaa sekoilla väreillä ja muilla härpäkkeillä ja sitten pestä ne pois ilman mitään ikuistamista. Tai voihan ne sillonkin ikuistaa, muttei niitä kellekään tarvii näyttää. Toi yläpuolella oleva maskeeraus on vielä ihan näyttämisen arvonen, mutta kyllä niitä ihan jäätävän rumiakin meikkejä löytyy.. Esimerkiks sen mun vanhan koneen kätköistä :')


Toinen maskeeraus on myös toteutettu kokonaan Cameleonin väreillä, lukuunottamatta mustia silmän ympäryksiä. Toi meikki oli oikeestaan jonkun lukijan toiveena ja ideana oli kuvailla meikin/maskeerauksen avulla ukkosta, myrskyä ja salamointia ellen nyt ihan väärin muista. Jostain syystä en vaan tykännyt lopputuloksesta aiemmin ollenkaan ja päätinkin, että teen ton koko homman uudestaan paremmalla ajalla. Eipä oo kuitenkaan vielä tähän mennessä tullu sellasta päivää vastaan, että nimeomaan ton myrsky-meikin uudestaan tekeminen ois inspannu, joten kyseistä maskeerausta toivonut henkilö saa nyt tyytyä tohon heinäkuussa valmistuneeseen teokseen.


Kolmas meikki on muistaakseni tehty sinä päivänä tai sitä seuraavana, kun leikkasin tän mun otsiksen. Muuten tossa ei oo mitään vikaa, mutta sanonpahan vaan, että oli pikkusen tyhmä idea piirtää noi feikkikulmat ja ajatella, että ne omat kulmat voi sitten muokata koneella piiloon, kun pääasiahan oli nimenomaan esitellä sitä otsista... Pakkohan mun oli sitten valita, että esittelenkö uutta tukkaa vai noita kulmia ja hiukset oli sillä hetkellä ykkösprioriteettina, joten kulmat jäi siis kuvakansion kätköihin lojumaan. Ainakin tähän päivään asti.

Siinäpä noita nyt oli muutama kappale. Toivottavasti tykkäsitte, vaikka ei noi meikit mistään parhaimmasta päästä ollutkaan. Välillä on kuitenki ihan kiva näyttää inhimillisiä puolia itsestään ja jos jollakin oli sellanen käsitys, että mun meikit onnistuis joka kerta tai et oisin ite niihin aina tyytyväinen, niin sehän ei tosiaankaan pidä paikkaansa... :'D Niin ja jos teitä huvittaa muuten käydä tsekkaamassa tän päivänen meikkihaaste, niin sinne pääsette tästä linkistä. 

Hyvää viikon alkua kaikille ja palaillaan taas mahdollisimman pian !

12 kommenttia

 1. Oii, mie oikeest nii haluun sun huulet wwää :'3

  VastaaPoista
 2. Sä oot liia itsekriittinen noi maskeeraukset/meikit o tosi upeita :3

  VastaaPoista
 3. Salamakuva näyttää sille niinku oisit käyny hammaslääkärissä :Dd

  VastaaPoista
 4. Tai siis näyttää sille niinku sullois patti poskessa hihihi :'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niipä näyttääki :::D En eka tajunnu mitä tarkotit hahah

   Poista
  2. Sen takia nakkasinki toisen kommentin ku tajustin miten vitun tyhmälle toi eka kuullosti hahhaha ::'D aivot oli jossai naapurissa käymässä

   Poista
 5. Mä taisin sillon toivoa tota salamamyrskyhässäkkää ... Mut toihan on ihan uskomaton! Ei haittaa vaikka joudun tyytymään vain tuohon! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okeiii, no kiva jos tykkäät ! ^___^

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)