lauantai 13. syyskuuta 2014

Rainbow makeup tutorial


Helou. Viikonlopun suunnittelmat meni vähän mönkään tai no sanotaanko nyt vaikka niin, että ne muuttu aika radikaalisti. Eilinen päivä meni Joannalla yhtä projektia tehdessä ja ilta oltiinki sit Viffen kanssa ryyppäämässä. Oli ihan super mukava päivä ja ootanki jo innolla et pääsen kertomaan teille lisää siitä projektista, jonka parissa työskenneltiin.. Myös ilta/yö meni tooosi kivasti vaikka se meiän ryyppyreissu päättykin sit lopulta aika ikävissä merkeissä. Blogia en oo ehtiny päivittää niin ku ootte varmaan huomannu, mutta tulin nyt vähän krapulasta selvittyäni lisäämään pari päivää sitten tekemäni sateenkaarimeikki tutoriaalin teidänkin nähtäville.

Siivosin tänään muuten tän mun tietokoneen työpöytää ja kuvakansioita ja löysin pari sellasta meikkiä, jotka olin unohtanu ihan täysin. Ainakin kaks niistä meikeistä oli sillon kuvaushetkellä mun mielestä niin epäonnistuneita, että olin ihan tarkotuksella jättäny ne kansioihin lojumaan, mutta ei ne nyt enää niin hirveiltä näyttänykään. Otinki tehtäväks muokata niistä parhaat palat, eli niiden merkeissä palailen siis huomenna. Jotain ihan uutta sunday's special meikkiäkin ois kiva ryhtyä väsäämään, mutta pitää nyt katella ehdinkö. Ei mulla kuitenkaan tällä kertaa tän enempää, eli palaillaan taas.

Ps. Päätin muuten vihdoin, että kyllä mä sen facebook sivun aion tehdä! 

7 kommenttia

 1. Nää sun meikit on aina niin upeita :)

  VastaaPoista
 2. Voisitko jollain videolla kertoa siittä sinun ystävästä joka teki itsemurhan? Ja miten teki?Ymmärrän myös että läheisen kuolemasta on vaikia puhua varsinkin kameran edessä, oma äiti kuoli keväällä syöpään enkä edelleen puhu siitä edes poikaystävälle.. olis kiva kuulla sun ystävän tarina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löydät sen kyl tekstiversiona täält blogista ja en usko et tuun puhumaa siit videolla. Ymmärrät varmasti

   Poista
 3. Vitsit on niin kivan värinen toi sun uus tukka :---)
  Viiva jii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti jii c: Iteki tyksin tosi paljon

   Poista
 4. Miks oot noin ihana?! *-*

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)