torstai 4. syyskuuta 2014

Outfit blacker than my soul

Pipo/Veromoda, Huppari/Top-sport, Housut/H&M

Välillä tuntuu et viikossa on ihan liian vähän päiviä, päivissä tunteja, tunneissa minuutteja ja niin edelleen. Tällä hetkellä mulla on ainakin just sellanen fiilis, että jokin pieni lisäaika ois ihan paikallaan. On nimittäin niin hirveesti tehtävää, mutta ihan liian vähän aikaa. Tätä tekstiä kirjotellessani istun junassa matkalla Mikkeliin ja aattelin tulla postaamaan parit maanantaina otetut kuvat ennen ku tää blogi tästä taas muutamaks päiväks hiljenee. Oltiin viime viikonloppuna äipän kanssa vähän ostoksilla ja oon ihan rakastunu tohon kuvissa näkyvään adidaksen mustavalkoseen huppariin. Myös uudet farkut ja sieltä Vero modan avajaistilaisuudesta ostettu korvapipo on ollu tällä viikolla melko kovassa käytössä. Pitäis muuten alkaa varmaan keskittymään vähän enemmän tohon huulimeikkiin, kun tuntuu, että sininen ja sen eri vivahteet yhdessä mustan kanssa on ainoot värit jotka mun huulille aina päätyy.. Asiaan tulee varmasti piakkoin muutos, sillä jälkihuollon ansiosta sain aika runsaan harrasterahan vain ja ainoastaan meikkeihin, maskeeraukseen ja kaikkiin edellä mainittuihin liittyviin tarvikkeisiin käytettäväksi. Pitää vaan yrittää oikeesti miettiä tarkkaan mitä sitä ostaa, ettei mun meikkipussista kohta löydy paria överi kallista sivellintä ja kukkarosta taas sitä surullisen kuuluisaa Mattia.

Mikkelissä mua tosiaan odottelee Marjaana ja voitte varmaan kuvitella kuinka ihanaa on nähdä taas parin, kolmen viikon tauon jälkeen! Alkaa nimittäin jo vähän harmittaa tää iso välimatka, koska ikävä on vielä sitäkin isompi ja reilusti. Eipä sille etäisyydelle tässä elämäntilanteessa oikein voi mitään tehdäkään, mutta jos aattelee positiivisesti niin onneks kännykälläkin voi pitää yhteyttä ja ainakin osaa arvostaa niitä tapaamisia ihan helvetisti, jos ei muuta. Mulla on itseasiassa sellanen pieni valokuvailuun liittyvä ajatuskin tähän reissuun liittyen, eli ens viikon alussa saattaa blogin puolelle ilmestyä parit yhteiskuvat meistä c: Ens viikon oon muutenki aatellu pyhittää blogin päivittämiseen ja ihan vaan omissa oloissa oleskeluun. Tajusin just eilen seuraavan viikonlopun suunnitelmia ja menoja miettiessäni, että "Hei, mähän voisin jäädä ihan vaan omaan kotiin hengailemaan ja säästyä rahanmenolta, reissaamiselta ja kaikelta muultakin stressaamiselta." Ja oli aika huvittavaa tajuta niinkin päivänselvä asia, kuin että mulla on täys oikeus jäädä omaan kotiini viikonloppua viettämään. Kaiken tän matkustamisen ja täyteen suunniteltujen viikonloppujen keskellä en edes muistanu sellasta vaihtoehtoa. Osaan mäki kyllä olla välillä aika hölmö :') Tietenkin pläänit voi vielä muuttua, jos esimerkiks jotain tosi akuuttia ilmaantuu, mutta muuten mennään näillä suunnitelmilla.

Loppuun ajattelin vielä kiittää kaikista viime postauksen kommenteista, joita oli tosi mukava lukea vaikka aihe olikin vakava. Tuntuu tosi hyvältä, kun tietää panostaneensa kunnolla johonkin ja kun saa siitä sen arvosta palautettakin. Facebookissa siitä mun #kutsumua kuvasta oli tykätty lähemmäs kolmesataa kertaa ja sitä oli ainakin viime katsauksen mukaan jaettu 20 kertaa mikä on mun mielestä aika huikeeta! Voitte käydä tsekkaamassa kyseisen kuvan oheen kirjoitetun tekstinpätkän vaikkapa mun instagramista, jonne pääsette tätä klikkaamalla. Niin ja tässäpä on muuten vielä tän postauksen meikit päällä kuvattu Q&A Vastaus video, joka onkin viimeinen jonka tein tällä erää.Ei sit muuta ku erittäin hyvää viikonloppua kaikille ! ♥

10 kommenttia

 1. Oot ihan saatanan hyvännäkönen. :D Näitä kuvia jää aina tuijottamaan.

  VastaaPoista
 2. Oot nii ihana + sun kuvat on aina ihan sairaan hyviä ♥

  VastaaPoista
 3. Kilpajuoksu aikaa vastaan tuntuu varmasti puuduttavalta, mutta ajattele positiivisesti: sun päivissäs on sisältöä, eikä sun tarvi vain odotella tuskastuneena tuntien kuluvan. Ihanaa et oot löytäny tuommosen Marjaanan vierelles, kaikkea hyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhä se tuntuu :( Mut nii, pitää vaa aatella positiivisesti :3

   Poista
 4. Oi aaw, noi pikku pilkut on nii kivoi sun meikeis :3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)