tiistai 16. syyskuuta 2014

Get out of my way, I'm evolving


Huhhuh mikä päivä. Paljon on saatu aikaseks ja sen kyllä huomaa tästä uupumuksen määrästä. Tein siis tänään tosiaan uusinta version siitä reilu vuosi sitten julkaistusta half skull - meikistä, jonka voitte käydä tsekkaamassa tästä linkistä ja vaikka halusinkin säästää tän postauksen vähän "paremmalle" ajankohdalle, kuten vaikka halloweenille, niin pakkohan tää oli nyt saman tien saada julkastua. Varsinki ku mun fiilikset ja ajatukset liittyy tällä hetkellä niin täydellisesti tohon lookkiin. Täytyy muuten sanoa, että oon kyllä ihan älyttömän tyytyväinen tohon uusinta meikkiin/maskeeraukseen ja parasta on, että sain tekoprosessin tällä kertaa kuvattua kokonaan videolle ! (Löytyy postauksen lopusta) Kaikki tossa meikissä käytetyt tuotteet esittelen videolla, mutta sanottakoon nyt, että Cameleonin kasvo&kehomaalit, Sugarpillin luomivärit ja pari Lumenen tuotetta oli suuressa roolissa tossa meikissä.

En tiiä mistä half skull taas pälkähti mun päähän, mutta ehkä tää jonkin aikaa jatkunut ahdistus ja sellanen pieni masennuksen poikanen johti jälleen kerran inspiraation puuskaan. Half skull kun mulle ainakin merkitsee sellasta ihmisen hyvää ja pahaa puolta, salaisuuksia/salailua ja sitä, miten asiat ei aina ookkaan sitä miltä ne ensialkuun vaikuttaa. Just tällä hetkellä tai oikeestaan jo jonkin aikaa musta on tuntunu siltä, että tää hyvinvointi vie paljon, paljon enemmän energiaa kuin se, että antaisin itteni vaan romahtaa. Toisaalta on älyttömän hyvä, että osaan nykyään tunnistaa mun ajatukset ja fiilikset näin hyvin, mutta toisaalta välillä ois vaan niin helpottavaa antaa mennä. Antaa ittensä romahtaa ja vajota ilman minkäännäköstä kontrollia mistään.. Kyllähän kaikki sen tietää, että oman hyvinvointinsa eteen täytyy taistella, mutta joillekin se vain on valitettavasti rankempaa kuin joillekin toisille. Esimerkiks näitten mielenterveysongelmien kanssa vaatii kyllä aikamoista itsekuria, itsetuntoa ja nimenomaan itsensä tuntemista, että pääsee eteenpäin. Niin ja jos pelkkä eteenpäin meno ei riitä ja haluukin mennä vähän yläviistoon, niin se jos joku onkin sitten rankkaa. Ei siinä, onhan se aika palkitsevaakin.

Ei mulla muuta tällä kertaa muuta. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. 

13 kommenttia

 1. uskomattoman upee! :O

  VastaaPoista
 2. Vau, tosi hieno meikki! Jännä ku peittää kädellä aina toisen puolen noista kasvoista ja sit vaihtaa nii huomaa kuinka näytät ihan eriltä molemmissa, jos tajusit :D
  Ja vaihdoit bannerinki, me like :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja :3 Ja joo tajusin, tein ite samaa haha :D Nii ja kiva, että tykkäät ^^

   Poista
 3. Upee meikki ja kuvat :) onks sulla muuten piilari tossa tokssa kuvassa? :D

  VastaaPoista
 4. Love it! Sairaan tyylikäs meikki ja siisti uus banneri (:

  VastaaPoista
 5. Nää kuvat on niin hienoja! Varsinki toinen kuva, oooh♥
  Viiva jii

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)