lauantai 20. syyskuuta 2014

Exciting


Jäi postaaminen sitteki torstaina väliin, ku tulin porukoille enkä sitte kaiken junailun jälkeen enää jaksanu keskittymään tähän kirjottamiseen. Torstai meni kuitenki ihan superisti ja varsinki terapiassa käynti sinä päivänä oli jotain ihan mahtavaa ! Me tehtiin terapeutin kanssa sellasta tietosuus taito juttua tai jotain vastaavaa, missä piti keskittyä ja rentoutua ihan täysin ja en oo ikinä ennen kokenu sellasta tunnetta mitä sen testin aikana koin. Vajosin nimittäin johonki tosi syvään tilaan, mistä säpsähin yhtäkkiä takas "todellisuuteen" ja vaikka aluks säikähinki ihan älyttömästi, että mitä just tapahtu niin jo hetken päästä tajusin kuinka upee se koko kokemus oli ollu.. En yhtään muista kenen tekemä se testi oli, mutta johonki buddhalaisuuteen se liitty ja näillä näkymin ruvetaan kuulemma tekemään noita harjotuksia tulevaisuudessa enemmänkin. Aattelin kirjottaa mun kokemuksesta ja koko jutusta lisää vähän myöhemmin, kun saan tiedustelua lisää informaatiota siihen itse harjotukseen liittyen. En tiedä tajusko kukaan mitä yritin nyt selittää, mutta lupaan tosiaan palata aiheeseen myöhemmin. Terapian lisäksi näin torstaina myös yhtä blogin lukijaa, jolle rustasin nimmarin, mikä oli oikein mukava yllätys ja junaa odotellessani kävin moikkaamassa Emmiä, jota en oo nähny ikuisuuksiin.

Aattelin julkasta tän postauksen mukana pari makrolla räpsästyä kuvaa, jotka oon muokannu tylsyyksissäni vähän jännemmän värisiks siitä normaalista. Hirveen vähän on tullu nyt viime aikoina mitään luonto tai maisemakuvia otettua mikä harmittaa kyllä aika paljon, mutta ehkä tän syksyn myötä se kuvaamisintokin taas heräilee. Tietenki sitä omaa pärstää ja nimenomaan meikkejä on tullu kuvattua ja eilen pidettiin serkun kanssa pieni kuvaussessio, mutta siihen se onki sit jääny.

Nyt aattelin kuitenki jatkaa kuvien muokkaamista, joten palaillaan taas pian !

8 kommenttia

 1. Luontokuvailu on kyllä kivaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania pisaroita ♥ Ja kyllä mua ainakin kiinnostaa tuollaset kaikenmoiset meditointiharjotukset, eli kiva jos kerrot tarkemmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :> Ja joo todellaki aion kertoo tarkemmin jossai kohtaa ! ^^

   Poista
 3. Vähänkö upeita kuvia O.O

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi sulla ja aivan mahtavan hienosti osaat kyllä meikata!!<3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)