maanantai 22. syyskuuta 2014

A cousin is a little bit of childhood that can never be lost.


Tässä ois nyt näitä otoksia, joita otettiin serkun kanssa perjantaina. Meikki on tosiaan mun käsialaa, samoin kun kaikki noi kuvat ja niiden jälkikäsittely. Viime aikoina oon meikannu muutamia muitakin ihmisiä ku vaan itteäni ja se on oikeesti ollu ihan sairaan kivaa. Omalla kohalla oon jostain syystä nykyään tosi kriittinen ja vaikka luulis, et muita meikatessa tulis kauheet paineet ja sellanen epäonnistumisen pelko, niin mun kohalla se ei kyllä pidä paikkaansa. Onhan siinä aina pientä jännitystä ilmassa, kun pohtii mitä se meikattava sanoo lopputuloksesta, mutta siltikin ne omat meikit, niiden kuvaaminen, käsittely ja lopulta se julkaiseminen kaiken kansan nähtäville on välillä tosi stressaavaa. Harvoin mä kuitenkaan mitään negatiivista palautetta niistä saan, mutta omille ajatuksilleenhan ei mitään mahda. Musta vähän tuntuu, että samalla kun kehittyy, niin sitä alkaa vaatimaan itseltään yhä enemmän ja enemmän ja kun vaatii itseltään paljon, niin samalla kaikki pikkuviat ja mokat kolahtaakin sitten samalla mitalla. Pitäis vaan yrittää pitää aina mielessä, ettei kukaan oo täydellinen ja että niistä virheistä jos jostain oppii.

Tein Hiljalle tällä kertaa tollasen aika simppelin meikin, koska oltiin menossa kuvailujen jälkeen kylälle hengailemaan ja meiän meikkityylit nyt poikkeaa toisistaan muutenki ku yö ja päivä. Ois ihan törkeen siistiä koittaa joku päivä jotain vähän haastavampaakin meikkiä jonkun muun naamalle, sillä tähän mennessä kaikki ne meikit, jotka oon muille tehny on ollu aika peruskamaa. Ennen sellasta "haastetta" ja ihmistä joka kyseisen kokeilun uhriksi uskaltaa, aion kuitenki harjotella vielä runsaasti. Sekä itseni, että muidenkin naamoilla. (Kuulostipa hassulta, heheh.) En tiedä muistaako kukaan muuten tällästä Gold and turquoise nimistä postausta, mutta jos ette niin käykääpä kurkkaamassa, siellä sieltä näätte mitä mä viimeks Hiljan naamaan taiteilin. Kaiken tän meikkaamisen keskellä mua on alkanu houkuttaa ne meikki ja maskeeraus opinnot ihan älyttömästi, mutta ennen ku kukaan tulee kysymään, että miksen mee semmoseen, niin vastaus on yhäkin se, että käyn nyt tän nykysen koulun ensin loppuun. Harmittaa kun mun tietojen mukaan kaikki tollaset meikki akademiat tai mikskä niitä nyt kutsuis on Suomessa maksullisia.. Enkä tarkota maksullisella mitään satasen kurssia vaan monia tonneja :/ Jos joku sattuis siis tietämään jotain hyviä aka. halpoja meikki/maskeeraus linjoja, kursseja tai vastaavia, niin niistä saa kyllä vinkata ! Vastaavasti mä vinkkaan nyt jokaiselle teille, että se 700:n lukijan ja 2700:n Youtube tilaajan (joka tosin nousi jo 3000:een) juhlapostaus liittyy näillä näkymin sanoihin "Meikkaaminen" ja "Arvonta" ;)

Hyvät viikonalut kaikille, palaillaan taas ♥

4 kommenttia

 1. Joo ite kans suuntasin just toiselle alalle juurikin hintojen ja työpaikkojen takia make up artisti alalla. Treellä maksoi 6kk 8000€ kun taas vastaavasti esim Barcelonassa ja Lontoossa sama homma parin vuoden koululla on 2000-4000€ et niin!!! Sellainen sivu kannattaa pistää korvan taa kun makeupmag.com siel on vaiks mitä alan pro taiteilijoista kouluihin kursseihin yms, kansainvälisellä tasolla. Something to think about ;} itelle kävi niin hyvä säkä tääl kouvostolassa, jossa lumen siis international linjalla designia, et meidän AMKlla on ala, kun designer-stylisti, ja saan nyt vikana vuonna at last ottaa niit stylistin opintoja ja tehdä semmarin + opparin ko alan hommista!! Eli osa miun stylistin meikki alan prota toteutuu ;} !!! Tän jälkeen vaan työkkärille puhuin et tarvii sen make up pro degreen et työllistyn paremmin sit vielä, nekin makselee tälläsii lisä kursseila koulutuksii aikuisille mikäli perustelee tarpeelliseksi. Eli keino ja on monia, harvalla nuorella on taskussa se 8000€ suoraa xD joten onnee graafikon opintoihin ja mahdolliseen stylistin koulutukseen! :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni :o Ja pitääpä tosiaan pistää korvan taakse toi :> Kiitos paljon !!

   Poista
 2. Alko kiinnostaa toi "meikkaaminen" ja "arvonta" :D Ja voin niin kuvitella sut johonkin meikkialalle, sussa ois niin paljon potentiaalia siihen! Tsemppii loppuviikolle ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh :p Kerron noista sanoista jossain kohtaa lisää :> Ja kiitoksia :3

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)