sunnuntai 3. elokuuta 2014

☆ Sunday's special ☆ (Sick bubblegum)


Moi ! Tän sunnuntain spesiaali ei sinänsä oo mitenkään erikoinen, mutta mä tykkäsin tosta meikistä ja noista kuvista niin paljon, että halusin esitellä ne teille vasta tänään. Myös nää uudet hiukset miellyttää mua päivä päivältä vaan enemmän ja enemmän. Näitte tosta pinkistä ja sinisestä koostuvan meikin jo siinä mun fantasy-postauksessa, mutta nyt halusin koittaa noiden värien yhdistämistä uudestaan uusien hiuksien kanssa ja tällä kertaa vähän "pehmeämmällä" otteella eli ilman mitään massiivisia lainereita. Tällä meikillä ei myöskään oo mitään ihmeellistä tarinaa takana, mut eihän sitä aina tarviikaan olla.

Mulla on enää kolme päivää lomaa ja suunnitelmat vaan jatkuu muuttumistaan koko ajan. Marjaana nimittäin soitti mulle eilen ja kutsu mut mökille, elikkä ens viikonloppuna lähdetään kohti Mäntyharjua ja saatan siis sittenki päästä uimaan tänä kesänä, jeeee! Sitä seuraavana viikonloppuna mulla on ne hääkuvaukset ja vasta sitä seuraavana pääsen käymään porukoilla, koska nää viimeset lomapäivät aattelin viettää nyt ihan kotosalla tai jossain tässä lähiympäristössä. Stadissa pitäis käydä kääntymässä ja muutamaa kaveria haluisin nähdä eli tekemistä kyllä riittää kaiken blogiin&youtubeen tehtävän materiaalin lisäksi. Naurattaa, kun tää ajanpuute ja viikonloppujen valmiiksi suunnittelu on lähteny käyntiin jo ennen koulun alkua :'D Noh, parempi vaa et on tekemistä ku tätä kesää tai näitä lämpimiä säitä on kuitenki vielä jäljellä. 

Toivottavasti tykkäätte noista kuvista, meikistä sekä hiuksista yhtä paljon ku mä !

18 kommenttia

 1. Tuo uusi hiusmalli sopii sulle kyl tosi hyvin. :3

  VastaaPoista
 2. Oot tossa vikassa kuvassa jotenkin satumainen, nukkemainen. En osaa selittää mutta kahlitseva kuitenkin. Jäin tuijottamaan :3

  VastaaPoista
 3. Oot tosi söpö noilla uusilla hiuksilla <3

  VastaaPoista
 4. Sun blogis on aivan mahtava, sä olet tosi suloinen ja sulla todellakin on lahjoja meikkaamisen suhteen.
  Ja muutenkin oot mielenkiintoinen persoona c: ♥

  VastaaPoista
 5. en kestä oot nii taitava ♥

  VastaaPoista
 6. MIKÄ HIUSVÄRI? rakastan sitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia c: En yhtää tiiä ku sekottelin eri värejä :D

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)