perjantai 8. elokuuta 2014

Feeling numb


Arki on taas lähteny rullaamaan ja ensimmäinen kouluviikko (jos sitä siks voi edes kutsua) on nyt ohi. Eilen meillä oli tosiaan peräti vartti koulua ja tänään muutama tunti.. Tukihenkilönkin kanssa nähtiin pitkästä aikaa ja tänään oli ensimmäinen terapiakäynti loman jälkeen. Pakko muuten linkata tännekin nyt tähän väliin uutinen siitä mun psykoterapeutin kirjasta, jonka tekemisessä tai sanotaanko nyt vaikka kehittymisessä mäkin olin mukana. Uutiseen pääsette siis tästä linkistä. Toi kirja julkastaan ens viikolla ja mä ootan innolla, että nään sen lopullisen version ihan konkreettisena kirjana.

Mutta se siitä aiheesta. Kaiken tän hässäkän ja arkeenpaluun keskellä muhun on iskeny äkkiseltään tosi tyhjä ja outo olo. Kaikki on taas jotenkin tosi mitäänsanomatonta ja fiilis on totaalisen turta. Mulla ois kauheesti kuvia tänne blogiin muokattavana, mut jotenki ei vaan nappaa ruveta muokkaamaan niitä. Uusia kuteitakin on tullu ostettua, mutta enpä mä niitäkään nyt jaksa esitellä. Itseasiassa pelkkää tekstiäkin on tällä hetkellä, (harvinaista kyllä) vaikea suoltaa. Ei vaan jaksais tällä hetkellä edes tikkua ristiin laittaa. Inhottaa kun en saa oikein mistään tunteesta kiinni. Tekis mieli masentua joistain viime aikoina tulleista negatiivisista kommenteista, huonosta rahatilanteesta tai vaikkapa stressin nopeasti kasvavasta määrästä, mutta en vaan yksinkertasesti tunne pahemmin mitään. Kaikki ne tunteet jää jonnekin puolitiehen ja se turhauttaa ihan älyttömästi. Jos yritänkin vaikka ajatella sitä, että vuokra pitää vielä maksaa ja silti ostin lisää vaatteita ja tilasin uudet piilarit, mikä yleensä tuo tullessaan huonon omatunnon (siis rahan tuhlaaminen itseensä) tulee mieleen vaan lause "Ihan sama." ja siihen se jääkin. Positiivisia asioitakin oon yrittäny ajatella, mutta lopputulos on jälleen sama. "Ai kämppä on putipuhdas, blogiin löytyy törkee määrä kuvamateriaalia ja huomenna pääsee rentoutumaan mökille." Jipii, ja se siitä..

Mieluummin oisin vaan onnellinen (no shit sherlock) tai edes ihan vitun maassa, mutta tää vajaiden tunteiden tunteminen on ihan helvetin puuduttavaa. Jos nyt rehellisiä ollaan, ja mehän ollaan, niin ajattelin jo useampaan otteeseen viilteleväni, vaikkei edes ahdista tai masenna pahemmin. Ei siinä muuta, mutta ainakin tuntis jotain.. Niin ja oikeestaan ainoo syy siihen miksen jo paikkaile mun ranteita on tällä kertaa niinki rationaalinen, kuin että en haluu olla epäkohtelias ja mennä sinne muiden mökille sotkemaan paikkoja mun vereen.. Minkäänlaista häpeää tahi katumusta siitä, että voisin nyt tosta noin vain viillellä usean kuukauden tauon jälkeen, jopa ilman vahvan masennuksen tai ahdistuksen pyörteissä vellomista en vain kerta kaikkiaan tunne. Toki oon ollu ylpee itestäni näiden kuukausien vieriessä, mutta sen mä oon aina tienny, ettei se oo lopullista. Ei ainakaan vielä.

Kirjottelen fiiliksestä riippuen ehkä vielä yhen postauksen huomenna ennen kun lähen sinne mökille,
mutta jos postausta ei kuulu niin palaillaan ens viikolla.

14 kommenttia

 1. Koita nyt kestää Pietu, sä oot vahva ihminen kyl sä pystyt siihen ;)
  Vaikken sua hirveen hyvin tunnekkaa, nii täs sun blogis o ollu sellasta settiä että kyl sä ton yli pääset

  VastaaPoista
 2. 'Mieluummin oisin vaan onnellinen (no shit sherlock)' ihana :-DDDddd

  VastaaPoista
 3. Masennuslääkkeet yleensä aiheuttaa tuon lattean fiiliksen, että tunteet jää puolitiehen ja kaikki on ihan samaa... valitettavasti niin ne lääkkeet toimii....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se lääkkeistä enää johu, kuitenki syöny samaa lääket jo monta, monta vuotta nii se lääketurtumus on kaukana takana päin :)

   Poista
 4. Itselläni on ollut sellainen tyhjä tunne viikon ajan. Mikään ei kiinnosta eikä tunnu miltään. Jos joku tulee juttelemaan sulle, sä et ite jaksa jutella sille ja pakotat sen lähteen. Suutut sille, vaikka jälkikäteen miettii mitä järkee siinä oli.
  Tekis mieli vaan maata päivästä toiseen vaan sängyssä, mutta ei se onnistu.
  Kaikista pahinta on se, että maanantaina pitää mennä lukioon. Koko kesä on ollut kamalaa tunne myllerystä, joten en usko olevani vielä valmis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :// Joo pystyn samaistuu, toivottavasti se sun lukio alkas vähä paremmissa merkeissä !

   Poista
 5. ootko sä tehny vielä sitä olikse se kultuuripostaus juttu jossa me saatii äänestää, ku en löyä sitä ja ku en oo ehtiny kesäl oikee lukemaan :/

  VastaaPoista
 6. Tarviitko halin (。・ω・。)ノ♡

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)