keskiviikko 20. elokuuta 2014

Chocolate


Helou. Päätin nyt vihdoin esitellä nää viimesetkin piilarit, jotka sieltä Pinky paradiselta tilasin. Näiden ruskeiden linssien nimi on tuolla sivustolla  "Geo Princess Mimi Chocolate Brown (Bambi series)" ja halutessanne voitte käydä kurkkaamassa näitä tästä linkistä. Ihan niin kuin aiemmatkin tuolta Pinky paradiselta tilatut piilarit, on tämäkin pari tuntunut oikein mukavalta silmissä ja oonki käyttäny tän postauksen linssejä silmissäni jo monen monta kertaa. Yhden meikkitutonki oon ehtiny väsätä youtubeen (juurikin tämän postauksen meikistä) ja sen löydätte postauksen lopusta. Välillä tolla vasemmanpuoleisella silmällä on tosin ollu vähän sumea katsella linssin läpi, mutta veikkaan sen kuitenkin johtuvan ihan omasta silmästä tai jostain roskasta, ennemmin kuin itse piilolinssistä. Ohi nää hetkelliset sumeudet on nimittäin menny aina tosi pian ja muuten nää on ollu kyllä ihan 5/5 linssit.


Mulla ei oo ikinä ennen ollu itseasiassa ruskeita piilareita ja se vaikuttaa kyllä todella paljon siihen miksi oon pitäny näitä niin usein silmissä. Muutaman meikin oon ehtiny noiden seuraks väsäämään ja täytyy sanoa, että ilman noita linssejä kyseisistä meikistä ois lähteny varmaan puolet pois tai ne ois menettäny sen sellasen hehkunsa. Kaiken kaikkiaan toi Pinky paradise on mun mielestä tosi jees sivusto ja tuun ihan varmasti tilaamaan seuraavatkin piilarini sieltä ^^ Onko teillä muuten kokemusta tosta sivusta ?

Viime postauksessa fiilikset oli aika syvältä, eikä tää harmaa ilma oo kyllä kohentanu niitä sen pahemmin, mutta kyllä mä silti paremmin voin kuin silloin toissapäivänä. Vähän tuppaa ahdistamaan ja veto on poissa, mutta kyllä mä uskon, että tää muuttuu pikku hiljaa taas hyväksi. Tänään lähen suoraan koulusta Keravalle ja sieltä kavereiden nurkkiin majailemaan, joten postaustahti saattaa hetkeksi hidastua. Hyvät viikonloput kaikille jo kuitenkin näin etukäteen ja palaillaan taas mahdollisimman pian c:

12 kommenttia

 1. Kävin kattelemassa tota "ylipinkkiä" sivua ja omnom vaikutti todella kivalta :o Aikasempaa kokemusta mulla ei kuitenkaan sivustosta ole ja äitikään tuskin tykkäis jos alettais mulle sellasii hankkimaan :'D..

  Mutta näytät supersöpöltä noissa kuvissa tuitui :3

  VastaaPoista
 2. ylitsepääsemätön pakko kommentoida, koska toinen kuva... ::3

  VastaaPoista
 3. Noi piilarit on kyl ihan kivan väriset ja ne sopii sulle :)

  VastaaPoista
 4. Laita seuraavaan postaukseen kuvia susta ja sun tyttöystävästä? :-) Pusukuva plussaa :-D

  VastaaPoista
 5. Hei! Päädyin sun blogiin, ku kattelin vaan randomisti youtubessa ihmisten videopostauksia (siihen jää koukkuun!!) ja löysin sun videon. Oot tosi rohkea, koska pystyt julkisesti kertomaan itsestäsi ja vaikeista asioista, kuten viiltelystä, joka on monelle tabu. Vaikutat tosi kiltiltä tyypiltä, älä lannistu ihmisten pilkkakommenteista, se on vaan niiltä iteltään pois ku pitää haukkua netissä. Voimia sulle ja tsemppia :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, en lannistu ! Ja kiiiiitos paljon :3

   Poista
 6. Hitto ko oot kuuma ilman meikkiä :D

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)