tiistai 15. heinäkuuta 2014

Uutta ulkoasuu ja Q&A video !
Moi! Nyt on tosiaan blogi saanu jälleen kerran ihan uuden ulkoasun sekä bannerin. Jostain syystä kyllästyin totaalisesti siihen vanhaan ja pari päivää tuskailtuani asian kanssa päätin, että nyt on saatava muutosta kehiin. Olihan se edellinenkin ulkoasu tosi kiva, mutta en halunnu enää postailla sellaseen blogiin, johon oon täysin kyllästyny. Paljon mieluumminhan sitä kirjottelee sellaseen paikkaan, joka vastaa omia kriteerejä ja joka näyttää omaan silmään miellyttävältä. Sitä paitsi muutoshan on aina paikallaan ja sisältö tässä blogissa pysyy tietysti täysin samanlaisena, joten älkääpä peljätkö!

Toivottavasti tykkäätte tästä uudesta ulkoasusta, jota mä luultavasti hion vielä lähipäivinä, yhtä paljon ku mä ite tykkään ja hei jos näätte jotain virheitä tai vastaavia vanhoissa postauksissa, niin infotkaa muakin niistä! Välillä tekstin väri joissain postauksissa on ollu esimerkiks valkonen ja sillon sen postauksen tekstiä ei loogisesti näy kun taustankin vaihtaa valkoseks. Yritän ite ettiä noita kyseisiä postauksia parhaani mukaan, mutta mitä useempi silmäpari, niin sitä helpompi homma c: Myös parannusehdotuksia ja muita mielipiteitä banneriin/ulkoasuun otetaan vastaan.

Muun muassa noita sivupalkkeja mä saatan vielä vähän muokkailla ja tarkkasilmäsimpien kysymyksiin - "Mitä noi tulossa pian pallurat tarkottaa?" vastaan, että niihin on pian tulossa muutamia uusia linkkejä. Ehkä suurin askel niihin liittyen on se, että oon nyt jo pitkään harkinnu vakavasti tekeväni tälle blogille sivut myös facebookiin. Suuri askel se on siksi, että mä en pahemmin harrasta omassa facebookissani minkäänlaista blogin hehkuttamista eli toisinsanoen mulla on facessa sellasia ihmisiä tai tuttavia kavereina, joiden en välttämättä haluis päätyvän mun blogiin. Onhan se tietty absurdia aatella et nää ihmiset ei koskaan kuuliskaan mun muusta "Some-elämästä", kuin facessa olemisesta, mutta oon halunnu aiemmin aatella niin. Nyt mä saatan kuitenki vihdoin rohkasta mieleni ja tehä sen sivun facebookiin, koska se ois kyllä ihan törkeen kätevä apuväline tässä bloggaamisessa. Siellä voisin helposti jakaa kaikki mun uusimmat postaukset/youtube videot tai vastaavasti kertoa miksei niitä oo tullu. Muutenki se helpottais tosi paljon mun elämää, joten oon nyt 80% varma siitä, että mun blogilla on pian se oma facebook sivunsa!
Ulkoasusta kuitenkin muihin aiheisiin, eli youtube videoon, jonka mä tein tänään. Sen tiimoille tää postaus päättyyki, eli toisinsanoen Q&A:n merkkeihin. (Questions and Answers) Pistäkäähän siis paaaaljon kysymyksiä tulemaan, niin mä vastailen niihin sitten videolla ja mahdollisesti myös tekstiversiona. Aikaa on tosiaan parisen viikkoa niinku mä tossa videollakin sanoinki ja oikeestaan sen vastaamisvideon tekeminen riippuu ihan mun menoista, tuloista sekä siitä miten mulla on aikaa.

Palaillaan taas 

41 kommenttia

 1. Herran jestas kui ihana ulkoasu! :3 Ja nyt on jotenki helpompi lukea blogia, kun sivupalkit on yhdellä puolella blogia (:

  VastaaPoista
 2. Ulkoasu on makee :) niiku aina
  Ja muute onks sul ajokorttii ja jos ei aiotko hankkii?
  Ja tuleeks sulle tänne blogii paljo sellasii kommenttei mitä sä et julkase?

  VastaaPoista
 3. Tausta on taas samanlainen sirpaleinen, kuin mikä se oli edellisessäkin aluksi. Mikset etsisi jotain yhteneväistä taustakuosia, olis niin paljo silmäystävällisempää selattavaa?

  Sivupalkin tunnistelista on ihan ylipitkä, ne vois asetella mieluumin vaikka ''pilveksi'', ei tarvi scrollailla puolta sivua alemmas.

  Esim. tossa sivupalkin esittelyssä pistää heti silmään kirjoitusvirhe: 19 vuotias --> 19-vuotias. Teksteissä siellä sun täällä on muutenkin kirjoitusvirheitä.

  Instagram-widget on väärän kokoinen.

  Navigointipalkki puuttuu, kaipaisin sitä.

  Postauksissa tasaisin tekstin molempiin reunoihin, näyttäis huomattavasti kivemmalta.

  Siinä taas mun makuun paranneltavia asioita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D Nonni tulihan niitä taas aika reippaasti.. XD Eli siis joo, Ite tykkään tosta taustasta tosi paljon, mut pitää kattoo jos löytäsin tai saisin tehtyy jonku yhteinäisemmän kuosin.. Tunnistelistasta karsin parikyt suht turhaa kohtaa, mut haluun pitää sen tollasena aakkosten mukaan menevänä listana tällä kertaa, ku aina ennen se on ollu pilvi muodossa. Jotenki noi sivupalkit näyttää mun silmää nii orvolta ku ne on nii pienellä alueella nii toi tunnistekohta tuo lisää pituutta ja listalta on helpompi ettiä tunnisteita (ainaki mun mielestä :'D) ku pilveltä. Kirjotusvirheitä yritän parhaani mukaan välttää, mut ilmeisesti se ei aina onnistu :o Korjasin ton 19-vuotias kohan, mut tarkotatko et mun postauksissa on myös virheitä vai noissa gadgeteissa? Koska haluisin pitää noi gadgetit ihan virheettöminä, mut sit postauksissa virheitä nyt sattuu kelle vaan :) En kuitenkaan oo mikään äidinkielen mestari ja ku kirjotan välillä puhekielellä nii periaatteessa nehän on kaikki virheitä tai sillee :D Instagram widgettiä rupesin kattelemaan enkä nää siinä mitään outoa :0 Tarkotat ilmeisesti tota liikkuvaa kuvaa..? Onks se sun silmään liian pieni vaaai ? Jajaja niih, navigointipalkkia mietin vielä ja postaukset voisin tosissaan alkaa jatkossa tasaamaan molempiin reunoihin! Luin siitä tuolta "koodikielellä" blogista, mut unohin koko asian jälkeenpäin.

   Kiitos kommentista, susta oli paljon apua ! :3

   Poista
 4. Kuulostat miun korvaan ihan Mentaalisavukkeelta :DD Jouduin tarkistaa pariin otteeseen et "ketä mä oikeen kuuntelen" ku en erottanu :DDD
  Mut blogin nykyne ulkoasu on oikein kiva c: Me like!

  Jaa muutama kyssäri kysymysvideoon;

  Koska kiinnostuit niin sanotusti aktiivisesti meikkaamisesta?
  Mielipidettä homoista [tää kiinnostaa miuu aina]?
  Musiikkimakua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitaaa xD Aijaa hahahh,mut joo kiitos paljon ! ^^

   Poista
 5. ihana tää uus ulkoasu ^^ ja toi sininen meikki sopii sulle niin hyvin c:

  VastaaPoista
 6. voiko suhun tutustua jotenkin? tai missä sulle vois lähettää yksityis viestiä? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ömm, no faces voi pistää viestii tai pyytää frendiks :) Ja sähköpostii voi aina pistää viestii ( hurricaneinsidemyhead@hotmail.com )

   Poista
 7. Jotenki tykkään tästä nyt enemmän kuin entisestä :)) ja muutenki helpottaa, kun tunnisteet eivät ole enään siinä pilvessä vaan aakkosjärjestyksessä. Tuntuu kuitenkin hassulta, kun noi kaikki tieto jutut ja blaa blaa (tajuut kyllä) vaihtui vasemmalt puolelta oikealle :D mutt kyll tähän tottuu nopee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo munki mielest toi aakkosjärjestys on paljo parempi ^^ Ja niiih, nopeesti näihi muutoksii tottuu :)

   Poista
 8. Mä siis niin tyksin aina siitä kun vaihdat tätä blogin ulkoasua :3 se tuo aina kivasti vaihtelua tänne
  Ja nyt vielä kysymyksiä tohon videoon:

  -Millaiset tulevaisuuden suunnitelmat sulla on? Entä mistä haaveilet?
  -Onko sulla lemmikkejä/aiotko hankkia?
  -Seurusteletko?
  -Ja vielä että mikä on mielestäsi turhin asia maailmassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :3 Kiva kuulla ! Ja kiitos kysymyksistä

   Poista
 9. Tosi kiva tää uus ulkoasu, tämmönen sininen. :3 (Jotenkin en yllättynyt väristä, oot käyttänyt sitä niin paljon sun meikeissä!). Ja tosi kiva meikki tässäkin postauksessa! Mietin tässä vielä niitä kysymyksiä, jos jotain keksisin. Ylhäällä on tosin laitettu jo tosi monia sellaisia kysymyksiä, joita itsekin olisin kysynyt. X)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ^^ Ja joo kyl tost sinisest on tullu yks mun lempiväreist viime aikoin :D Okayy, no täs on onneks viel paljo aikaa keksii jotain kysyttävää :)

   Poista
 10. Kun teet näitä meikkejä ja laitat hiuksia ja otat kuvat blogiin, niin pidätkö kyseisii meikkei esim kaupungilla vai pesetkö noi heti pois sen jälkee ku oot ottanu kuvia? Oon pohtinu jo pidemmän aikaa tätä :) Oot tosi hyvä meikkaa :3 -Breaxnf

  VastaaPoista
 11. Kiva meikki :3 tässä kysymyksiä:

  1. Mitkä on sun 3 hyvää/huonoa piirrettä. (Siis luonteessa)

  2. Millainen on unelmiesi mies/nainen?

  3. Oletko ollut koskaan rakastunut?

  4. Mitä haluat tulevaisuudelta? Opiskeletko ja mikä olisi lempityöpaikkasi?

  5. Millaisia ihmisiä et voi sietää?

  6. Millainen olisi unelmiesi asunto sisustukseltaan ja ulkoasultaan?

  7. Jos saisit elää päivän satumaailmassa, mikä hahmo olisit ja miksi :D

  8. Jos voisit parantaa yhden asian maailmassa niin minkä? Perustele.

  9.

  VastaaPoista
 12. 9. Kysymys jäi "kesken" xD

  eli siis suosikki elokuvasi/näyttelijä?

  VastaaPoista
 13. Miettisen just samaa ku toi edellinenki ano mut ehkä lähinnä nois kunnon maskeerauksis, ja se ajokortti muaki kiinnostaa jaja entä lemppari sarja?:-)

  Blogin uus lookki on kivsu:---)
  Viiva jii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää meni nyt vähän väärin ku tos mun kommentissa tarkotin sitä anoo joka kysys siitä et peseks meikit pois kuvailujen jälkeen. Enhä mä tajunnu et mä en ollu se seuraava kommentoija xD jos et tienny et viittasin siihe :-D

   Poista
  2. Joo mä ymmärsin kyl :'DD Hahah

   Poista
  3. Okei joo hyvä xD

   Poista
 14. Tää uus ulkoasu on ihan sairaan upee ja tykkään siitä et ton bannerissa olevan kuvan meikkien värit sopii tän taustan väreihin. Oon lukenu tätä sun blogia jo vähän aikaa ja joskus vissii heitelly jotain kommenttiakin johonkin ja sä vaikutat niin mielenkiintoselta, että suhun ois kiva tutustuu paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purrr kiva et tyksit ^___^ Faces voit pyytää kaveriks jos haluut

   Poista
 15. Lempivärini <3 tosi hieno tää uus, tosin ei edellisessäkkään mitään vikaa ollu :)
  Kysymyksiä:
  1.Mitä hyviä puolia oli laitoksessa asumisessa?
  2.entäs huonoja?
  3.paljon sul menee rahaa meikkeihin kuukaudessa?
  4.onks sul lemmikkejä?
  5.mikä on sun pisin aika ku oot ollu viiltämättä?

  VastaaPoista
 16. Minkälaisista ihmisistä pidät? Kiinnitätkö huomiota naisissa tai miksei miehissäkin heidän meikkaamiseen tai meikkaamattomuuteen? Luetko paljon muiden kirjoittamia blogeja, jos luet niin minkälaisista pidät? Minkälainen olisi unelmapäiväsi, saisit tehdä mitä haluat, missä ja milloin haluat rajattomalla budjetilla? Jos saisit kolme toivomusta, mitä toivoisit? Jos olisit syntynyt eläimeksi, mikä olisit? Mikä on mielestäsi elämän tarkoitus? Uskotko että kuoleman jälkeen elämä jatkuu jossain? Minkälainen on mielestäsi kaunis mies tai nainen, mihin asioihin kiinnität huomiota, kenties ulkonäköön vai ehkä luonteeseen?

  Tässä muutamia :)

  VastaaPoista
 17. Onko postauksien otsikoita vaikea keksiä?
  Ootko oikeasti voinut paremmin viime aikoina vai et vain kerro siitä enää tässä blogissa?
  Lempikarkki?

  VastaaPoista
 18. Seuraatko muita blogaajia/vlogaajia? Jod seuraat, niin ketä?
  Suurin haaveesi?

  VastaaPoista
 19. Meneekö sulla koskaan meikit aivan vitulleen? Jos menee niiin kuinka usein? Oisko mahdollista saada jotain kuvamateriaalia :D <3

  VastaaPoista
 20. Miten pystyi/pystyt käsittelemään ystäväsi itsemurhaa?
  Mikä on lempi viikonpaiväsi?
  Harrastatkomuutakin kuin meikkaamista ja kuvaamista?
  Jos olisit jokin eläin mikä olisit ja miksi?
  Mihin paikkaan/maahan haluaisit matkustaa?
  Mitä mieltäolet maahanmuuttajista?
  Pelkäätkö tulevaisuutta?

  Tos muutama aika random kysymys, ne vaan juolahti mieleen.
  Ihanat värit tässä uudessa ulkoasussa :)

  VastaaPoista
 21. Kun aloit bloggaamaan, miten "mainostit" blogiasi - miten se levisi ns. kansan tietoisuuteen ? ;)

  VastaaPoista
 22. Haluaisitko tulevaisuudessa lapsia?

  VastaaPoista
 23. Onko Pietu Lyytinen rakastunut?

  VastaaPoista
 24. Millä sovelluksella teit ton kuvan joka vaihtaa kuvaa?

  VastaaPoista
 25. tässä sulle vähän kysymyksiä ihanuus !:)
  1 mikä sai sinut innostumaan vlogaamisesta?
  2 kuinka päätit muuttaa Järvenpäähän ja mitä pidät paikasta?:)
  3 jos näkee kaupassa tai jossain saako tulla nopeasti moikkaamaan vai häiritseekö se sua, tai tulee semmonen mitäsvittuamake fiilis kun tuntematon tulee puhumaan?
  4 oliko sulla mopoa/mopoautoa? Jos juu niin minkä merkkistä?
  5 parasta vloggaamisessa?
  6 tuletko tubeconiin?
  7 sun lemppari youtubettaja?
  8 mitä lävistyksiä sulla on? Sattuiko?
  9 tykkäätkö suklaasta?
  10 missä opiskelet ja unelma ammatti?
  11 paljon olet pitkä?
  12 tykkäätkö nukkua?
  13 onko sulla ask.fm?
  14 nuorin jonka kanssa voisit tällä hetkellä seurustella?
  15 oletko urheilullinen?
  16 mitä kieliä osaat puhua?
  17 mitä bloggaaminen ja vlogaaminen on tuonut sun elämään? Esim laajempia näkökulmia asioihin, uusia kavereita tmv?

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)