keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Triple-color eye makeup video

Helou !

Aattelin tänää et mun on pakko saada jotain tekemistä, etten jää tukihenkilö-tapaamisen jälkeen koko loppu päiväks masentumaan peiton alle, joten päätin sit tehä uuden videon youtubeen. Sain aikaan tollasen suht "yksinkertasen" meikin pienten kommelluksien ja mielenmuutosten jälkeen ja koska ulkona sato & oli ihan harmaata, niin jätin tällä kertaa sen valokuvaamisen väliin. Näättehän te kuitenkin videolta lopputuloksen, joten eipä se varmaan ketään haittaa. En laittanu irtoripsiä tai piilareita juurikin siitä syystä etten jaksanu lähteä sateeseen kuvaamaan ja koska toi meikki oli ihan kiva tollasenaankin mun mielestä. Pistän tonne alas kuvan missä on kaikki meikit ja välineet mitä käytin tossa lookissa. Toivottavasti tykkäätte ja palaillaan taas pian <3Ps. Muistutan vielä, että se mun radiohaastattelu saattaa tulla jo huomenna (keskiviikkona) klo:0 08.00 ja 10.00 ja jos se päivämäärä tai aikataulu muuttuu, niin infoon sen sit tähän postaukseen :) Haastattelun voi siis katsoa kyllä Yle Arenaasta jälkikäteenkin. 


Edit/ Sain lisätietoja, että haastattelu ei tullut tänään, eikä se tuu vielä huomennakaan, mutta infoon sit ku se tulee :'D Ylellä on ilmeisesti aika kiire, mutta eiköhän se munkin haastattelu tuu pian.

18 kommenttia

 1. kiva meikki! mikä sävy toi lumenen meikkivoide on?

  VastaaPoista
 2. voitko sit linkata sen haastattelun areenasta tänne? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en tullu ees aatelleeks et niinki voi tehä XD Kyl mä varmaa voisin linkkaa sen !

   Poista
 3. Sain jo slaagin, ett mun pitäis aikasin heråå kuuntelemaan radio :D

  VastaaPoista
 4. vähäkö superhiano! ;o oot ihana!<3 :*

  VastaaPoista
 5. Hieno meikki ja muutenki kiva video :)

  VastaaPoista
 6. Vähäänkööö siiistiii! I LOVE IT<3
  Mistä sä repäset näit meikki ideoit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitostaaaa :3 ! Ja en tiiä :D Tota meikkii mä alotin tekee ja sit muutin mieleni pariiki otteesee ja pohdin et mikä vois näyttää kivalta ja sit toteutin ne ideat :')

   Poista
 7. Kui sulla on noin upeet kulmat ja täydellinen iho? o.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D En tiiä, kulmii kyl nypin sillon tällön, mut iho nyt vaa sattuu olee tollanen :>

   Poista
 8. Oot tosi ihana musta on hienoa että pojatkin uskaltavat meikata olet rohkea ja pysy sellaisena äläkä ota negatiivistä palautetta vastaan haikein mielin

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)