sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

☆ Sunday's special ☆ (Sometimes I draw myself a huge lips and put glitter on them. Because, well, I can.)


Tein tossa aiemmin tällä viikolla taas pari vähän erikoisempaa meikkiä ja toinen oli tää tän postauksen meikki. Tarkotuksena oli koittaa rakentaa ihan törkeen massiiviset Mansonmaiset huulet ja yhdistää niihin joku vähän normaalista poikkeava tumma silmämeikki, mutta jostain mun päähän iski sit vielä sellanen idea, että käytän tossa meikissä irtoglitteriä efektinä ja niin mä myös tein. Laitoin siis samaa ebaystä ostettua punasta glitteriä sekä huuliin, että silmäluomiin ja sen jälkeen lähdin kuvailemaan.

Näin jälkeen päin mietittynä monen asian ois voinu tehä tossa meikissä vähän paremmin. Huulista ois voinu tehä vieläkin muhkeemmat, glitterin ois voinu laittaa jotenki järkevämmin silmäluomiin, (koska primerin kanssa temppuilu oli yhtä tuskaa, kun alla oli jo yksi kerros sitä primeria ja luomiväriä.) glitteriä ois muutenki voinu laittaa vähän enemmän ja niin edelleen. Esimerkiks jollain ripsiliimalla tai vastaavalla se glitter ois voinu pysyy paremmin luomissa, mutta noh, tekemällähän sitä oppii :)

Niin ja ei siinä, tälläsiä kokeiluja on kuitenki aina hauska tehdä ja sit myöhemmin ku ne tekee kunnolla tai sillee kokeneemmalla otteella nii pystyy verrata miltä joku näytti sillon ja miltä se näyttää nyt. Glitterin kanssa mä en nimittäin hirveesti oo ennen tätä työskennelly, koska se on melko hankalaa ja sotkusta puuhaa, mutta enköhän mä sitäkin pikku hiljaa opi käyttämään isommassa mittakaavassa. Kyllä se sen verran kivalta kuvissa näyttää, että eipä se nyt maailmaa kaada vaikka vähän sotkeentuisikin.

20 kommenttia

 1. Too meikki on miälettömän upea ja sopii sulle tosi hyvin ! (:

  VastaaPoista
 2. Ainii tänään on sunnuntai.
  Mun mielestä tosi hieno synkkä värimaailma.
  Toi peruukki (?) sopii sun kasvoihin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Menee vähän päivät sekasin nyt lomalla itse kullakin, mut sunnuntai on tosiaan ja kiva jos tykkäät :3 Peruukki on päässä kyllä jaja kiitos <3

   Poista
 3. heiii vähäks sä näytät vikass söpön surulliselt :DD

  VastaaPoista
 4. Oot pelottavan näkönen tossa meikissä D: Yleensä pidän sun meikeistäs yms mutt tänkertane saa mut ajattelemaan "Ootsie karannu friikkishowsta/kauhuleffasta?". Siis oikeesti D:

  VastaaPoista
 5. Hmm on hiukka Pandaminen meno.... En oikein tiijä tykkäänkö vaiko en. Mua häiritsee se et tässä on tosi selkeet rajat ehkä eniten, mikä tekee sen panda efektin. Joku joskus mua läksytti häivyttämisestä kunnolla: väriä saa olla ja paljon mut häivyttää pitäis sit kans samalla menolla. Tosin jokainen tyylillään :) Ite tykkään siitä et lopputulos on jotakuinki tällästä: http://www.pinterest.com/pin/292874781988846069/ http://www.pinterest.com/pin/552816922980966691/ http://www.pinterest.com/pin/502855114615286680/ http://www.pinterest.com/pin/326651779195887448/ http://www.pinterest.com/pin/313703930265386443/ Mutta muuten musta+ punanen glitter iiihan parhautta <3 Tästä on hyvä jatkaa ja harjoitella lisäää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt, pandathan on söpöjä :3 Mut joo tajusin sun pointin. Joissaki meikeissä on kiva yrittää häivyttää ihan urakalla, mut mä usein sorrun siihen tuttuun ja turvalliseen selkeen rajan tekoon :s Pitäis kyl opetella siitä pois, mut niimpä, tästä on hyvä jatkaa ja harjotella lisää :3 Ens kerralla sit erilaisin tuloksin !

   Poista
  2. Pandat on *luvs* oikeesti ihania. Mutta no sekin on mistä tykkää :) "Rajattomia" meikkejä ootellessa ;D !!

   Poista
  3. Tosin ei se selkee raja ihan jokaisessa meikissä näytä mun silmään tyhmältä ^_^

   Poista
  4. Ei näytä ei aina huonolta esim. Nuo kas vikaa naista Adora Batbrat ja Iva Insane nii on kaks mestari varsinkin raskaamman meikin tekosissa sekä selvillä rajoilla että häyvytyksissä^^ Ite opin niiltä monta hyvää kikkaa :)))) Ja siis maku asiahhan se on. Ite vaan muutaman jäätävän häivyttämättömän meikin jälkeen oon oppinut et häivytys on parempi xD

   Poista
  5. Niinhän se on ! :> Ja joo noilla on kyl ihan törkeen upeita meikkejä c: !
   Hahah voin vaan kuvitella millasia jäätäviä meikkejä ne on ollu.. :'D <3
   Mut joo kyl niit häivytys meikkejäkin tuleeee ihan varmasti !

   Poista
 6. Ihan mielettömän upee meikki! :3 tykkään ja paljon!

  VastaaPoista
 7. aivan törkeen upee ja miten oot onnistunu noi su huulet piirtää noi siististi o.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee kiitos, kiitos c: Huulipunalla ja mustalla kajaalilla ne tein ^^

   Poista
 8. Punamusta yhdistelmä (ja viäl toinen glitteriä!) = perfect! Ja noi huulet varsinki on törkeen siistit :------)
  Njaww voisin kehua jokasta postausta ja meikkiä maasta taivaisiin (varsinki Violet fever sunday's specialia), mut on taas iskeny kommenttihiljasuusaika D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui oon unohtanu vastaa tähän D: Mut purr kiitos paljon <3 ja ei haittaa, välillä sellanen iskee kaikille :')

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)