maanantai 23. kesäkuuta 2014

Gold and turquoise


Oltiin tossa pari päivää sitte serkun kanssa taas kuvailemassa ja vaikken oo omaan naamaan jaksanu vähään aikaan panostaa, niin oli kuitenki tosi mukavaa ajanvietettä meikata serkku tollasella vähän mun tyylisellä tavalla. Käytin tossakin meikissä niitä uusia Cameleonin värejä turkoosin osalta ja luomivärit oli sitten siitä yhdestä ebayn paletista, jota käytän melkeinpä päivittäin. Kuvatkin onnistu tosi hyvin, vaikka muokkaaminen veikin sitten sen oman aikansa. Eipä mulla hirveesti muutakaan tekemistä oo täällä porukoilla ollu, niin ihan mielellään niitä kuvia muokkaa. Pikku hiljaa pitäis tosin alkaa tekemään lähtöä tonne Järvenpään suuntaan ja sieltä sit edelleen sinne sun tänne, mutta ehkä mä vielä pari päivää latailen täällä akkuja ja vasta sit pakkaan ne kimpsut ja kampsut, hyppään junaan ja palaan kotiin.

Jotenki tuntuu et tää blogin sisältö on ollu nyt jo jonkin aikaa aika ihmispainotteinen tai pikemminkin minäkuva-painotteinen, mutta toivottavasti se ei haittaa ketään..? Eiköhän niitä tekstipainotteisiakin postauksia oo tulossa, sit ku on oikeesti jotain kirjotettavaa. Nyt mun fiilikset on ollu nimittäin aika peruslukemissa, vaikka ulkona vallitseva sää onki vähän masentava eikä sen takia jaksa tehä mitään. Ajatuskaan ei pahemmin kulje enkä nimenomaan ton sään vuoks oo halunnu mitään luontokuviakaan lähteä kuvaamaan, mutta noh, ehkä nää säät tästä pian taas kirkastuu ja sit jaksaa tehä asioita.

Kertokaahan mitä piditte tän kertasesta kuvasatsista ja palaillaan taas pian.

6 kommenttia

 1. niiice :) sait jälleen kerran mut ärsyyntymään tosta ulkonäöstä :D
  ja sä näköjään osaat meikata hyvin myös muiden kasvoja, mulla o ainaki kauheet paineet ku pitäis jotain toista meikata ja mun tyyli ei iha sovi kaikille. Mut toi sun tyyli kyl sopii tosi hyvin tolle sun serkulle :)
  oho tuli taas aik pitkä kommentti... XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :'D Joo onha se ain vähä outoo meikkaa jotain kaverii, mut serkun kaa ollaa tunnettu aina nii ei tuu mitää paineit tai awkward fiiliksii tai sillee c: Kiitos paljon ja ei haittaa :D

   Poista
 2. Äää oot iha liia hyvä meikkaa :((

  Mut tosiaankin ei miuu ainakaa haittaa vaikka bää postaukset oliskin "minä" painoitteisia koska näit on aina kiva lukee :3 Blogis on iha huippu!!

  Ja luulin ensi et kuvissa oot sä :'D emilia taas vauhdissa lukematta tekstejä xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'3 Hihih kiiiitoksia ! Ja okei tosi kiva kuulla c:
   Ai luulit :DD Voi eiiiii haha <3

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)