torstai 26. kesäkuuta 2014

Can't you just read my lips?


Vitsi ois siistii, jos ihmiset pystyis välillä lukemaan huulilta ne asiat mitä ei vaan millään saa puettua sanoiks. Tottakai se vois joissain tilanteissa olla aika katastrofaalista, mutta edes joskus. Sillon ku on niitä olotiloja mitä ei vaan pysty selittämään. Ihmiset vois vaan kattoa sua ja tuntee ne samat tunteet ja olot ilman, että niitä pitäis yrittää alkaa käymään läpi. Ahdistaa ja masentaa, muttei todellakaan ahdista tai masenna. Ärsyttää, vituttaa ja suututtaa täysin ilman mitään syytä ja silti kaikki on ihan hyvin. Miten tollasta pystyy edes selittämään muille, kun sanatki on vaan murto-osa niistä oikeista tunteista mitä tuntee.

Kauheeta tuskailua ku pitäis yrittää sanoa miltä tuntuu, mutta ei vaan yksinkertasesti osaa. Tällä hetkellä mulla on just sellanen olo jota ei pysty selittämään ja viikonlopun suunnitelmien päättäminen vaikeuttaa kaikkea vaan entisestään. Mun pitäis, ja no periaatteessa mä haluisin olla kahessa paikassa samaan aikaan, mutta sehän on mahotonta, joten nyt stressaa ihan luvattoman paljon, kun en osaa päättää edes näin pienestä asiasta, kuin että missä tuun viikonloppuna olemaan. Tai no ehkä se päätös vaan kuulostaa niin suurelta mun päässä, koska on taas tällänen outo olo.

Ei tää nyt päivisin näyttäydy muuten ku siten, että masentaa eikä mikään oikein jaksa innostaa, mutta sit öisin sitä vaan pähkäilee pähkäilemästä päästyäänkin pääsemättä kuitenkaan mihinkään. Ei mulla onneks oo sellanen itsetuhosen ahdistunu olo, mutta on tää silti tosi turhauttavaa, kun ei jaksa tehdä melkein mitään ja jos jaksaa niin se ei silti tunnu miltään. Huomenna on varmaan pakko lähteä kotiin päin ja ehkä nää fiiliksetkin pikkuhiljaa tästä helpottaa, kun pääsee sinne tuttuun ympäristöön tekemään kaikkia omia juttuja ja projekteja. Ois kiva saada ainaki jotain videomatskua aikaseks ja ehkä joku fiiliksiin pohjautuva meikkikin vois olla kliseisesti sanottuna terapeuttista.

En nyt ala kuitenkaan lupailemaan mitään, mutta toisaalta eihän mun tarviikaan.

8 kommenttia

 1. Huulilta lukeminen ei minusta ole ihan oikea termi tuolle mitä koitit selittää, ehkä enemmänkin ajatustenluku olisi oikea termi? Tai sitten ymmärsin jotenkin väärin tän sun ajatuksenjuoksun D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä tiiän mitä huuliltaluku on :D Mut sanoinpaha vaa et ois siistii jos ihmiset osais lukee huulilta niitä ajatuksia. Samapa tuo on luetaanko ne korvasta vai vasemmasta kädestä. Kuha niitä vois jostain lukea.. Mun ajatuksenjuoksua ei varmaa voi ees kunnolla ymmärtää D: Pahoittelen.

   Poista
 2. hei tiiäks et mä ajattelin tota ihan samaa eile ku olin lenkittämäs koiraa, aiks jännää... tee jotai mikä ois kaikist vähiten stressaavaa. :) ja jes pääs taas lukee näit sun juttui, kesälomal tylsyys iskee liianki helposti.. jos et huomannu
  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :0 Jänskää todellaki ! Ja niin varmaa pitäski :s
   Haha joo huomasin, mut kiva et tykkäät lukee näitä :')

   Poista
 3. Oon kyllä niin samaa mieltä tosta ajatusten/fiilisten lukemisesta. Se vois ihan oikeesti helpottaa itse kenenkin elämää. Itsellä ainakin on suht usein sellanen tilanne ettei oikein itsekään tiedä omista ajatuksista tai fiiliksistä ja sitten pitäisi niistä muka pystyä selittämään jollekin toiselle...
  http://kosmetiikkaobsessio.blogspot.fi/2014/06/400s-video.html Tossa ois muuten vielä linkki erään blogin meikkikilpailuun. Aattelin että toi saattais vaikka kiinnostaa sua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä.. Ja joo sama mulla :c Kyl mä yleensä osaan pistää sanoiks ne fiilikset, mut sit välil tulee iha out of nowhere joku outo olo mille ei kyl löydä sanoja sit millää..

   :o Käynpä heti kattomassa !

   Poista
 4. toi vois oikeesti olla aika pirun siistiä lukee ajatuksia toisten huulilta. Toisaalta ihmisenns. ajatuksia on helppo lukee ihmisestä itsestään ja siitä miten se käyttäytyy tai reagoi. yleinen olemus on ihmisessä helppo luettava. jotkut vaikeita jotkut hankalampia. toisia taas ei osaa lukea ollenkaan oikein. :s Ja oikeesti tätä sun blogia on hirveen kiva lukee! Varsinkin ku jotkut sun ajatukset on niin lähellä omia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo toi on kyl totta :) Iteki osaan joitai ihmisii lukee tosi hyvin, mut sit on kans niitä jost ei saa mitää selkoo :D Mut kiva kuulla et tykkäät ^^

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)