torstai 15. toukokuuta 2014

Vuorokaudellinen hyvää oloa


Vitsi et on ollu kyllä ihan mahtava vuorokausi! Eilen Antti ja Kehvo käväs illansuussa piristämässä mua ja tänään oli harvinaisen lyhyt koulupäivä idea- ja kritiikkipalaverin ansiosta. Palaute oli pitkästä aikaa positiivista ja pakko sanoa, että oli super mukavaa, kun meiän opettaja otti mun meikkaamisen puheeksi ja tokas ettei tällästä munlaista tapausta oo ennen ollu ja niin edelleen. :'D 

Kahvitauon vietin Veeran kanssa ja koulun jälkeen päätin sitten aikalailla hetken mielijohteesta lähteä Nurmijärvelle tuttuja moikkaamaan. Mitäs sitä sosiaalista fiilistä tukahduttamaan, kun kerrankin sellanen oli ! Reissu onnistu oikein hyvin ja matkalla Nurtsille törmäsin itseasiassa vielä yhteen mun vanhaan luokkakaveriin Hamppuun ihan sattumalta ja oli ihanaa jubailla edes hetken verran, koska ei oltu nähty ikuisuuksiin.

Nurmijärvellä näin ensimmäiseksi Anttia ja parin tupakan jälkeen lähdinkin jo kävelemään vanhaan nuorisokotiini kahville. Kulutin aikaa muutaman tutun nuoren kanssa, kerroin kuulumiset ohjaajille, ja jatkoin siitä sitten matkaani ns. "määränpäähän" eli tässä tapauksessa Annille.

Alunperin mun piti lähteä takasin Jäkeen yhden nuorisokodin ohjaajan kyydillä siinä kuuden maissa, mutta suunnitelmat onneks muuttu; Annin äidin suostuttua heittämään mut myöhemmin himaan. Saatiin siis muutaman tunnin verran kallisarvosta lisäaikaa ja kulutettiinki se toooosi mukavissa merkeissä yhessä puistossa istuskellen, alkoholipitosia juomia nauttien ja musiikkia popittaen :')

Tän päivän kuvasaldo jäi aika vähiin, mutta hälläkö väliä, kun on ollu niin helvetin kivaa ja kaiken lisäks näin käsittämättömän hyvä olo ! Mun viikonloppu suunnitelmat on vielä vähän auki, mutta enköhän mä kuitenkin kirjottele taas pian siitä sijainnista huolimatta. 

Ps. Jos teillä muuten on vielä niitä toivepostaus-ideoita mielessä, 
niin kommentoikaa ihmeessä siihen edelliseen postaukseen c: ! 

7 kommenttia

 1. Eivitsi,oot sie kyl ihan mahtava jätkä! Löysin tän sun blogin ihan vasta tässä äsken ja nyt ku oon lukenu tätä aika paljonki, ni sie vaikutat ihan hirmu mukavalta ihmiseltä:)! Ja miusta on kans heinoo, että uskallat olla ihan täysin oma ittes, etkä mee sen surullisenkuuluisan massan mukana. Ja kaikki siun kuvat, meikit yms. on ihan superhienoja! Sait täältä kyl ihan ehdottomasti uuden lukijan c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww c:::: Kiitos kovasti ja tervetuloa seurailemaaaaaan <3 !

   Poista
 2. ihanaa et sulla oli eilen hyvä päivä :) piti kommentoida ku halusin kertoo et näin viime yönä alkoholia nauttineena tosi outoja unia ja säkin olit eksyny yhteen niistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ^____^ Ja aijaaa :DD Mitä siin tapahtu ?

   Poista
  2. en viitti koko unta selittää mut siinä oli semmosii paraakkeja ja yhes niistä asu just sä, mä ja mun toisii kavereita ja sit hengailtii siel ja sillee xD

   Poista
 3. oiku kiva et sull on tänää ollu hyvä päivä ja aivan ihana toi kuva c:

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)