maanantai 5. toukokuuta 2014

Vappu 2014


No niin, vihdoinkin täällä ! Mun viime postauksesta on jo melkein viikko ja se johtuu siitä, että vapun vietto Porvoossa vähän venähti. Mun piti tehä postaus vielä ennen vappua, mutta se vähän jäi enkä ottanut edes tietokonetta matkaan mukaan, joten pääsin postailemaan vappu kuulumisia vasta nyt.

Lähdin tosiaan keskiviikkona koulun jälkeen junalla kohti stadia ja sieltä jatkettiin sitten matkaa Porvooseen parin kaverin kanssa. Oli ihanaa päästä pitkästä aikaa tuttuun ja "turvalliseen" Porvooseen, jossa asuin kuitenkin sen 15 vuotta ennen nuorisokotiin muuttamista. Vappu tunnelma olikin ihan huipussaan huolimatta viileästä säästä ja mun on nyt kyllä ihan pakko täällä blogissakin hehkuttaa, kuinka super mahtavaa oli, kun melkein heti bussista noustuamme joku tuiki tuntematon keski-ikäinen nainen tuli kehumaan mun blogia ja sen sisältöä ! Olin sen jälkeen yhtä hymyä ja kerroinkin tästä hämmentävästä pari minuuttia kestäneestä tapahtumasta melkein jokaiselle vastaantulevalle kaverille :'D

Anyways, lähdettiin syömään subiin, jonka jälkeen kerättiin pieni viiden hengen porukka kasaan ja aloteltiin kaupunginpuistossa humaltuminen. Ilma oli tosiaan aika viileä - vaikkei läheskään yhtä viileä, kuin viime vuoden vappuna, joten mentiin käymään Lauran poikaystävän Miron äidin kämpillä vähän lämmittelemässä. Meidät otettiinkin avosylin vastaan ja kylmyys karisi hetkessä jäsenistä, kun mussutettiin vappumunkkeja ja lakuja olohuoneen lämmössä. Pian jatkettiin kuitenkin matkaa kohti Maaria, eli vanhan Porvoon lähettyvillä sijaitsevaa puistoaluetta, jossa meidän on ollut tapana viettää vappua vuosittain säästä riippumatta. Myös se on ollut perinteenä, että otetaan Lauran kanssa yhteiskuva siitä, kun istutaan puussa ja tää vappu ei ollu poikkeus, niin kuin kuvista voittekin päätellä. Puukuvien jälkeen me vaan chillailtiin, kuunneltiin musaa ja juopoteltiin. Porukkaakin oli tänä vuonna harvinaisen paljon ja se oli varmaan yks syy miks meillä oli niin mukavaa. Pimeyden saapuessa alko tulla sen verran kylmä, että lähdettiin pienimuotosille jatkoille Lauran luokse. Muistikuvat loppu illasta on kieltämättä vähän hatarat, mutta hauskaa meillä ainakin oli jos ei muuta !

Loppu loma menikin sitten hurjan nopeesti, mutta kaiken kaikkiaan oli kyllä ihan parhaat viis päivää ja mulla on jo nyt kauhee ikävä Porvooseen. Toivottavasti pääsisin takasin mahdollisimman pian !

8 kommenttia

 1. Voiku kuulostaa hauskalta :3 Tulee ihan oma nuoruus mieleen.. Olis veikeää nähdä sut kyl pienessä maistissa >:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih oli oikein hauskaa ja ehkä me viel joskus kekkeröidään samassa paikassa ;3 !

   Poista
 2. Jee kivaa että oli hauska vappu niin kuin mullakin ja viel ilman sua >:DD

  VastaaPoista
 3. Pakko sanoo et sulla on kyl niiin kivoja vaatteita :3 Ja tosi kivalta kuulostaa sun vappu!
  Oon kaua miettiny et olis sairaan siistii tuntee sut.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitoksia ! Ja aijaaa :') Kyl sä voit pyytää mut facessa kaveriks jos haluuuuuut :3

   Poista
 4. Vähäks kiva tollanne vappu perinne ja ihanii kuvii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No on joo, harmittaa vaa ku ain vappuna on nii paska sää... Mut kiitos kiitos c:

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)