lauantai 17. toukokuuta 2014

Naamakuvakollaasi

Rakkausmeikki ♥

Heipä heiiiiii ! Päätin tulla päivittämään nopsasti vähän kännykällä kuvattua materiaalia, koska löysin äskettäin niin paljon julkasematonta materiaalia ton mun luurin syövereistä :) Jotkut noista kuvista on tosin päätyny jo instagramiin, mutta eipä anneta sen häiritä. Tänään mä jatkoin niiden mielitekojen kuuntelemista ilman ylenpalttista stressaamista saati erilaisten vaihtoehtojen läpikäymistä ja lähdinkin koulun jälkeen porukoille. Eilinen Nurmijärvellä käynti oli nimittäin niin onnistunu ja mieltä kohottava, että päätin jatkaa samaan malliin. Eli niin sanotusti mennä enkä meinata :') 

Tänään oonki jo ehtiny käymään äitin kanssa kaupoilla hamstraamassa vähän meikkejä/meikkaustarvikkeita sekä hiusvärejä ja sen jälkeen pikkuveljen futismatsissa. Huomisen ajattelin pyhittää millekkäs muullekkaan ku nukkumiselle, mutta ylihuomenna palailen sitten spesiaalin merkeissä ! Eli ei muuta ku oikein hyvää viikonloppua kaikille. :3
  

Ps. Mikä noista on sun lempikuva ?

12 kommenttia

 1. Alin oikealta, sen yläpuolella oleva, ylin vasemmalta ja toiseksi ylin oikealta! :3 <3

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen vasemmalta ja tokalta oikea :)

  VastaaPoista
 3. vasemmalta eka ja oikealta kolmas ☺ ♥

  VastaaPoista
 4. Ootko ite kiinnittäny huomioo et näytät paljon enemmän jätkältä, kun et oo laittanu kulmia niin vahvasti? Tää oli siis positiivisessa mielessä, mut molempi parempi, sekä piirrettynä että ilman. :-) Oot paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä ite huomannu tai aatellu asiaa ! :D Noissa kuvissa missä mulla on vaan kulmat nii näytän väistämättäki jäbältä, mutta tarkotit varmaan niitä mis mul on ihan silmämeikitki :> Hahah, hankala sanoo ! Ite ku nään vaan itteni, en mitää sukupuolta tai sillee et oon vaa Pietu :')

   Mut aws kiitos paljon <3 :3

   Poista
 5. Alin vasemmalta!♥

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)