maanantai 14. huhtikuuta 2014

Rainy day


Tänään oli aika valokuvauksen täytteinen päivä, johtuen näytöistä joita me ruvettiin koulussa tekemään. Vaikka aurinko alko paistaa vasta koulupäivän jälkeen, oli sää silti aika otollinen valokuvaamiseen ja oonkin tosi tyytyväinen tän päiväsiin kuviin. Kyllä huomaa, että (koulun) photarilla kuvia voi muokata iiiiihan eri tavalla, ku nyt vaikka sillä photoscapella tai picasalla, joilla yleensä kuvat muokkaan. Onneks mäki saan kuitenki pian sen photoshopin omalle koneelleni, niin pääsen muokkailemaan kuvia niin paljon ku sielu sietää ! Mulla on jo nyt vaikka ja mitä idiksiä, joiden toteuttamiseen tarvitaan tosin sitä photoshoppia, joten en varmaan sen saapuessa muuta teekään, kuin istun koneella :') 

Anyways, toivottavasti tykkäätte noista yläpuolella olevista kuvista ja jos vaan viitsitte, niin käykääpä tykkäämässä myös facebookissa mun ja Oonan kuvasta. Pääsette sinne tästä linkistä Se kuva, joka saa eniten tykkäyksiä voittaa 380€ ASUS -lahjakortteja ja kaikkien tykkääjien kesken arvotaan vielä 240€ ASUS -shoppailurahaa. 

Kilpailuaikaa on 22.4.2014 klo 09:00 asti :)

14 kommenttia

 1. Pssssst, joku päivä pääset muokkaa mun blogii. Kuten tekee sen bannerin ;))

  VastaaPoista
 2. Luin blogisi ihan kerta heitolla melkein kokonaan läpi ja fiilikset pomppii haikeudesta empatiaan ja sellaseen fiilikseen, että tekis mieli vaan tulla halaamaan siuta. Jotkut tekstit kosketti miuta itteäni tosi paljon, koska vaikkei samoja kokemuksia olekaan takana, jotkut tunteesi ja kirjoituksesi voisivat kuin olla itseni kirjoittamia. Ihailen sinua, koska uskallat kertoa tarinaasi muille omalla nimelläsi ja kasvoillasi. Itselläni meni hetki kamppaillessa jo siinä, että saisinko kirjoitettua tämän kommentin oman nimimerkkini takaa. Sait itsellesi juuri uuden lukijan ja aion jatkossakin tulla seurailemaan.

  Jakselemisia ja haleja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi kiitti ihan hirveesti :3 Arvostan tosin paljon sitä et jaksoit lukasta tän blogin, ainaki melkee läpi ja tosi siistiä jos mun kirjotelmat kosketti :') Olet ihana, tervetuloa seurailemaan ja paljon haleja takaisin <3 !

   Poista
 3. aivan ihaniii kuviii <3 c:

  VastaaPoista
 4. Määäää rakastan noita kuvia<3

  VastaaPoista
 5. Iiihania kuvia!! ♡ ♡ Mahtavia! Oijjoi! :D
  *objektiivikateus*

  Muikeeta et saat photarin itellekin, paljon näpsäkämpää..kaikki tommosen ohjelmat on niin hienoja, etenkin jos niitä osaa vieläpä käyttää! Hihii :P

  Iiih ♡ leppis!

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :3 Voi kiitos Saija <3 ! On kyllä ihan super muikeeta, en malttais oottaa ja sithän sitä tulee harjoteltua vielä enemmän, ku saan sen omaks, eikä tarvii enää siihen koulun photarii pelkästää luottaa :>

   Poista
 6. Voi eiiii, toi leppäkerttukuva on jotenki niin symppis et hymyilen sille vaan itekseni :D Ja ihana toi sulkakuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiiiii leppäkertut on söpöjä :3 Kiitoksiaa !

   Poista
 7. Olet todella todella upea kuvaaja! Olisi ihana olla noin taitava ja olla noin hyvää silmää kauneudelle!

  VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)