perjantai 4. huhtikuuta 2014

Good bye winter


Vitsi, että on outoa kattoa noita kuvia missä maa on vielä ihan lumen peitossa ja ojatkin jäässä. Tuntuu ku siitä ois jo ikuisuus ku ulkona piti vielä käyttää talvitakkia ja lapasia, eikä sisätiloista halunnu poistua mistään hinnasta. Tää postaus taitaakin olla sellanen talven ja pakkasen hyvästely postaus, sillä seuraavat lumentäytteiset valokuvat mä otan vasta ens talvena! 

Ihan mahtavaa ajatella, että kesä on oikeesti kohta täällä. Kohta ei tarvii stressata moneen viikkoon mistään kouluun liittyvästä ja muutenkin elämä tuntuu niin hyvältä aina kesäisin. Myös se, että tää tuleva kesä tulee olemaan mun ensimmäinen kesä "vapaana" on iso juttu. Kolme kesää mä oon asunu siellä nuorisokodissa ja nyt vihdoin ja viimein mä oon ihan omillani. Voin mennä ja tulla koko kesän just niinku haluun, eikä kukaan tuu sanomaan mitä mä voin tehdä ja milloin. Hassua edes ajatella sitä vapauden tunnetta, koska se tuntuu niin epätodelliselta. Hyvältä, mutta epätodelliselta.

Nojoo, antaa sen kesän tulla omaan tahtiinsa, sillä nyt aion nauttia tästä keväästä. Kohta mun pitääkin jo lähteä junailemaan kohti Lahtea ja siitä sitten jossain kohtaa Joutsenoon. Aattelin jäädä Lahteen pariksi tunniksi Lotan kanssa hengailemaan ja ton mahtavan sään ansiosta voitais viettää vaikka koko päivä ulkona! 

Aurinkoista viikonloppua kaikille ja palaillaan sunnuntaina ! :)

11 kommenttia

 1. aa vähäks noi kuvat on ihanan vihreit :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ! :) Toi kanto näyttää super kivalta :p

   Poista
 2. ihania kuvia! metsä♥ niin ihanaa kun kesä tulee ja pääsee metsiin kävelemään c:

  VastaaPoista
 3. hei pietu, voisitko tehä tästä postauksen tai sitten vain vastata kommentilla :) itse en ainakaan löytänyt aiheeseen liittyvää postausta.

  eli kun olet ollut monta kertaa osastolla, haluaisin kuulla niistä ajoista. miksi päädyit sinne? lähetettiinkö sut sinne akuuttina? millaista siellä oli? ja kuinka kauan olit?
  -kiva jos vastaisit- :)
  t. ehkä kellikselle menevä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tehä tost osastojaksoilusta ihan erillisen postauksen, koska muuten täst kommentist tulis kilometrin pitunen :D !

   Poista
  2. hahah :D no kiva jos jaksat tehä! :)

   Poista
 4. vautsi mitä upeita kuvia ja ihana kuulla että sulla on hyvä fiilis ♥ mäkin tässä odottelen kesää ja vapautta ja sitä ettei tarvi istua sisällä nenä kiinni koulukirjoissa, kaks kuukautta enää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih :> Kiitos kiitos ! Ja jep, kaks kuukautta enäää !!! <3

   Poista
 5. uiff aivan ihanii kuvii :3 ja kyll se kesä saa jo tullakki c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purrr kiitokset, ja älä muuta sano ! ^^

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)