tiistai 22. huhtikuuta 2014

Ethän silloin estä minua hukkaan vaeltamasta.Jostain syystä mua ahdistaa taas ihan helvetisti. Kaikki arkiset asiat on kyllä ihan mallillaan, sää mitä parhain ja tää flunssakin alkaa pikku hiljaa hellittää, mutta jostain syystä mun tekis mieli vaan käpertyä yksin peiton alle itkemään ja jäädä sinne ainakin viikoksi ellei jopa kahdeksi. Kaikki ne turhaakin turhemmat ajatuksen poikaset muuttuu mun päässä yhä isommiks ja isommiks miete ryppäiks, enkä mä pysty millään pysäyttämään niiden kulkua. Sen takia varmaan tuntuuki siltä, ku joku kuristais kaulaa jatkuvasti tai ettei ois syöny päiväkausiin. Niin näännyttävää ja fyysisesti voimakasta tää ahdistus on. Kaiken lisäks pitäis vielä taistella sitä yhtä halua vastaan. Sitä ainoota joka helpottais. Eihän mun tietenkään tarvitsis, mut jostain syystä haluun. Tyhmä minä.

Ajatus siitä, että se hyvä kausi ois nyt loppumassa tuntuu absurdilta, mutta silti jollain tasolla todella järkeenkäyvältä. Aina ennenkin se on päättynyt, miksei nyt? Auringonpaiste saattaa olla harvinaisen petollista, jos kävelee jäällä. Ei tarvita kuin räsähdys ja jääkylmä vesi aloittaa sekunnin sadasosissa toimintakyvyn lamauttamisen. Ehkä se jää petti munkin alta, kun kävelin niiden valkeiden hiutaleiden tanssiessa ympärillä. Ehkä jäin tuijottamaan niitä hetken kauemmin, kuin olisi saanut. Ehkei olisi pitänyt lähteä matkaan ollenkaan..

Kaikki on niin utuista ja sekavaa, mutta samalla niin tuttua. Vähän liiankin tuttua oikeastaan. Pelottaa enemmän kuin koskaan, että palaan takaisin entiseen. Siihen kuplaan, jonka sisällä oli turvallista, mutta jonka puhkaisuun kului useita kuukausia. Vain pieni kurotus taakse päin ja sulautuisin menneeseen minään. Korjaisin kuplan, kovettaisin sydämeni ja jatkaisin siitä mihin jäin.

Tai ehkä vaan ajattelen taas liikaa..

17 kommenttia

 1. Huonoja hetkiä tulee kaikille, se kuuluu paranemiseen :) Koita vaan jaksa äläkä luovuta ahdistukselle liikaa valtaa! <3 Voimia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm, niihän niitä tulee, mut koitan joo ! Kiitoksia <3

   Poista
 2. Mul oli eilen tollanen päivä.. mut tein piristyspostauksen, käys kattoo uusin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miu :c Joo kävin jo se oli ihana ! <3

   Poista
 3. Pitää taas pitää lapsetus yö joku yö. Olet rakas ja sitkeä! ._. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä ♥ ! Kuin myös :) <3

   Poista
 4. Kaaduin tuolilla ku näin et oot tehny uuden postauksen (kiitos, nyt en voi istua ilman että se sattus) mut oli mul järkevää asiaski. Järkevää ja järkevää. Mut siis meil oli koulus tnä lv tunnil jotain blogeist, sit piti joku lappu täyttää ja siin oli kehe bloggaajaa haluis tutustuu. emmä sitä kahta kertaa miettiny. Suhu tietty, eikä kukaa muu ollu ees kuullu sun blogist ku niit käytii läpi :o
  Mut voimii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorryyy ! Ja aaws <3 Kiitos paljonnnn !

   Poista
  2. Mitä mä tääl lv tunnist sepaan :'D tarkotan tkt

   Poista
 5. Me liikaa ajattelijat, nyttenkin luen sun blogia kun en jaksa itkeä uneen enään. Onko torstaina sulla mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :/ Joo nään tukihenkilöö

   Poista
  2. No höh, ois ollut kiva nähdä ennen mun pääsykokeit ku oisin ollut jäkes

   Poista
 6. Oon seuraillu tätä sun blogia jo jonkun aikaa ja nyt vasta uskaltauduin tänne kommentoimaan, vaikken tiedä tuleeko tästä nyt mitään järkevää. Sä kirjotat vaikeistaki aiheista tosi kauniilla, mutta uskottavalla tavalla ja tää sun blogi erottuu kaikilla tavoilla kaikista muista. Sen takia tätä jaksaakin lukea, koska tää on realistinen. Sä oot joutunu kestään tosi paljon ja se on tehny susta vahvan ihmisen, mutta jokaiselle tulee niitä heikkoja hetkiä milloin tekis mieli vaan sortua kaikkeen vanhaan. Voimia sulle ja huominen on toivottavasti valoisampi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi! Tosi mukava kuulla, kiitos paljon :3 !!

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)