sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Tired but happy


Viikonloppu meni taas ihan törkeen nopeesti ja oon tällä hetkellä niin väsyny, et tarttisin varmaan toisen viikonlopun tästä ensimmäisestä selvitäkseni. :'D Nooh, onneks oli kuitenki ihan super hauskaa! Aattelin tehä tänään spesiaalin kaikista mun tän viikon sisällä tekemistä meikeistä, mutta tän väsymyksen takia joudun luopumaan ajatuksesta. Siinä menis kuitenki ikuisuus ku alkaisin muokkaamaan kuvia ja kirjottamaan vähän pidempää blogitekstiä, joten antaa olla. Saatte sit nähä niitä meikkejä myöhemmin tällä viikolla. Multa on kuitenki pyydetty sitä "viikon meikit" postausta jo pidemmän aikaa, joten nyt on jo korkee aika toteuttaa se. 

Tällä viikolla on muutenki tulossa vähän erilaista materiaalia tänne blogin puolelle, koska ajattelin ehkä julkasta teiän luettavaks muutamia mun kirjottamia tekstin pätkiä. Toivottavasti teitä kiinnostaa sellasetki kirjotelmat, joilla ei oikeestaan oo mitään "päätä eikä häntää" Oon nimittäin kirjotellu niitä tänne blogi luonnoksiin sekä päiväkirjaan vuosien varrella ja yleensä ne jää pelkiks luonnoksis, mutta ois ihan kiva tehä edes joskus sellanen postaus missä on kaikkia satunnaisia tekstejä. Yleensä ne kirjotelmat liittyy ihmissuhteisiin, tunteisiin, masennukseen tai elämään laitoksessa ja oon kirjottanu niitä enimmäkseen siks et saan ikään ku purkaa mun ajatuksia. Niitä saatte siis mahdollisesti lukea tässä lähiaikoina. Anyways, mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja palaillaan pian !

Ps. Vaihoin vähän tota blogin ulkoasua ja ois kiva kuulla näyttääkö se nyt liian sekavalta ? 

17 kommenttia

 1. Aah, viimeinkin jotain "väriä" tähänkin blogiin! <3 Minä jostain syystä vihaan valkoista taustaa blogeissa, ne on jotenkin niin persoonottomia, vaikka se valkoinen kuin kävisikin johonkin blogiin kuin toiseen, silti niihin valkoisiin taustoihin jostain kumman syystä törmää vähän väliä, etenkin mm. muoti- ja lifestyleblogeissa yms.

  Jos valkoinen tausta tulee jossain välissä takaisin tähän blogiin, murhaan sut. No ei vaineskaa, mutt ois kurjaa, jos valkoinen väri tulis takas, tää uus tausta jotenkin selkiyttää tätä blogia ja erottaa sivupalkit teksteistä yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDD Olin just vaihtamas jo takas siihe valkosee mut ehken vaihakaa ! :D On tää munki mielest paljon kivempi ja just persoonallisempi ku se valkonen, joka mul on ollu tääl blogis jo vähän turhanki pitkää, mut en vaa tiiä mitä ton bannerin kaa teen ku se ei nyt jotenki tuu enää läheskää nii kivasti esii ku aiemmin, enkä jaksais sitäkää väsätä heti uusiks, mut hmhmm.. Ehkä se ei haittaa nii hirveesti :D

   Poista
  2. Mullahan on aiemmin ollu se sellane galaxitausta aika pitkään täs blogissa, mut sit kyllästyin ja jämähin valkoseen :'D Toivottavasti tää uus ulkoasu nyt sais paljon positiivista palautetta nii voisin tyytyväisin mielin jämähtää tähän :P

   Poista
 2. Tää on tälläne persoonallinen ja just kiva :DD ite taisin just jämähtää omassa blogissa hempeeseen peura taustaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla ^^ Ja joo kävin kattoo se on kyl kiva !! :>

   Poista
  2. Heh kiiitos ja hei magneetti pitäiskö joskus edes yrittää nähdä xD paitsi etten oo 2 viikoon lähelläkkään jäkeä

   Poista
  3. :DDD No pitäs kyl ! Mite ois treffit täl viikol Hyvinkääl ? Ku meen terapiaa nii vois nähä siin samalla :) Voitas vaik jutella huomen faces lisää ?

   Poista
 3. Eksyin tänne su blogiis sen su viiltely videon kautta. On ollu kiva lukee noit su postauksii ku mulla itelläni on saman kaltasii ongelmii ku sulla ja on jotenki helpottavss kuulla et en oo ainoo. Ja jään tänne seurailee tätä su blogiis :) p.s toi ulko asu on hieno c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et tosiaan oo ainoo :)) Tervetuloa seurailemaan ja kiitos paljon !

   Poista
 4. hieno tää uusi ulkoasu, ja mun mielestä ois todella hyvä idea laittaa sun omia erilaisia tekstejä tänne! lukisin tosi mielelläni, ku oot lahjakas kirjoittaja. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ! :3 Enköhä mä niitä tällä viikolla julkase :)

   Poista
 5. millä muokkaat nui 3D efektit? mageet! *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ömm ömm.. En muista sitä ohjelmaa ku se on netis ja oon muokannu noi koulus :'D

   Poista
 6. Ääh nää sun kuvat on loistavia!! Ja mää ainankin oottelen innolla sun random tekstejä. Välillä niistä voi ymmärtää toista paremmin kuin selkeistä postauksista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitti !! Ja toooosi kiva kuulla :) Niinhän niistä voi !

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)