sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

☆ Sunday's special ☆ (Skull makeup)

Viime maanantaina tulin koulusta kotiin ja aloin tylsistymiseltä välttyäkseni maalailemaan omaa naamaani valkosella kasvomaalilla. Päädyin sit lopulta tollaseen pääkallo meikkiin ja ajattelin, että tuun julkasemaan niitä maanantaisia kuvia vasta tänään, sunnuntain spesiaalissa. Mähän oon jo kerran tehny tälläsen pääkallo meikin, mut sillon se oli vaan sellanen aamuyön päähän pälkähdys, jonka toteuttamiseen käytinki suurimmaks osaks vesivärejä :'D Puolikas pääkallo meikki sen sijaan onnistu viime kesän lopussa aika kivasti ja siihen oon ihme ja kumma vielä tänäkin päivänä tyytyväinen. Löydätte noi postaukset täältä ja täältä. Niin ku jo sanoinki, niin käytin tällä kertaa tossa pääkallo meikissä ihan oikeeta valkosta kasvomaalia ja sen lisäks valkosta puuteria, mustaa & valkosta kajaalia, mustaa eyelineriä sekä hitusen mustaa luomiväriä tollasta "elävämpää" (elävämpi pääkallo wtf..) vaikutusta luomaan. Kyllä toi lopputulos on aika tyylikäs, vaikka viime sunnuntain meikki saattaakin jättää sen jossain määrin varjoonsa. No oli miten oli, ite oon ainakin ihan tyytyväinen ja eihän sitä niin voi ajatella, että jos kerran tekee jotain hienoa, niin sit sitä ei voi koskaan enää - niin sanotusti ylittää. Harjotushan tekee tunnetusti mestarin ja mun mielestä monipuolisuus rikastaa mieltä. Sen takia kaikki erilaiset meikit, maskeeraukset, vaatetyylit ja hiusvärit on niin virkistäviä tekijöitä, enkä mä ainakaan aio koskaan jumittua mihinkään muotteihin. Mitä hauskaa siinä nyt ois ;)


Seuraavassa postauksessa kuulette miten mun viikonloppu meni ja näätte tänään otettuja kuvia :) Mukavaa viikon alkua kaikille ja jättäkäähän kommenttia tän kertasen spesiaalin kuvista!

6 kommenttia

 1. Törmäsin sun blogiisi äskettäin ja täytyy sanoo vaan et vau, hienoja meikkejä ja
  kaikki aika eri tyylisiä.
  Kyseinen pääkallo meikki näyttää hyvältä, tästä saa heti semmosen tietyn tunnelman. Oot todella taitava
  tekemään erilaisia meikkejä ja se on mun mielestä hienoa. Odotan innolla seuraavia postauksia <3 !

  asiasta toiseen..
  En tiedä oletko jo tehnyt mutta mielestäni Edward Scissorhands tapainen meikki
  voisi olla aika hieno! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi kiva kuulla c: <3 Ja en oo kyllä Edward meikkiä koskaan tehny ! Vois joskus koittaa :)

   Poista
 2. Tee joskus sellane niiku war paint

  VastaaPoista
 3. Aattelin että sua saattais kiinnostaa tälläinen blogi :) http://own-special-place.blogspot.fi/ Tosi hieno taaskin tää sun sunday special! Oottelen aina innolla:) meikkejä on niin kiva katella mutta en oo ikinä ite innostunut sellaisia tekemään, paitsi viime halloweenina tein kaverille juurikin kallomeikin. Se oli kans ihan hetkellinen päähänpisto mut oli kyllä hauskaa! Ehkä mä teen kans joskus toiste jotain kivaa jonku kaverin naamalle tai omalleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käynpä kurkkaamassa :) Ja isot kiitokset ! Se on aina kiva kuulla, et joku oikeesti odottaa jotain mun postauksia :3 Toi on kyllä ihan totta, et meikkaaminen voi ja yleensä onki hauskaa :p

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)