sunnuntai 9. helmikuuta 2014

☆ Sunday's special ☆ (Green leopard)


Voi vitsi ku nää viikonloput menee aina niin nopeesti. En ois millään malttanu lähtee tänään takas tänne Järvenpäähän, mutta pakkohan mun oli. Huomenna alkaa kuitenki se arki ja kouluun on mentävä. Onneks tää viikonloppu meni kaikesta huolimatta hyvin. Jaksoin nähä kavereita ja serkkua, käydä vähän shoppailemassa, sekä tehdä tälle päivälle vähän erikoisemman meikin. Nimittäin vihreen leopardimeikin.

 Tykkäsin tosta meikistä tosi paljon, vaikka näin jälkeenpäin keksinkin useita tapoja tehä tosta vielä näyttävämpi ja viimeistellympi. Noitten leopardi täplien teko oli hauskaa, joskin melko aikaavievää hommaa. Tekoripsiä en tällä kertaa laittanut, mutta lopputulos oli silti aika ihana. Ehkä mä vielä joskus teen uudestaan tollasen samantapasen meikin ja käytän niitä parannus ajatuksia ja ideoita sillon hyödykseni. Hauska juttu, muuten, että kun vielä erikseen mainitsin ettei tänä sunnuntaina tuu spesiaalia, niin tulihan tää nyt kuitenkin. Toisaalta parempi se on näin päin, ku niin, että lupaisin jotain enkä sit saiskaan mitään aikaseks :) Näätte alapuolella olevista kuvista vihdoinkin miltä mun hiukset näyttää ja noissa kuvissa esiintyy myös vähän viikonlopun ostoksia eli uus adidaksen huppari Koskimies 40e sekä uudet housut Carlings 29,95e.


Toivottavasti tykkäätte tosta meikistä :')
(ja uusista vaatteista.)

6 kommenttia

 1. Ooo on kyllä kivat! :33 mutta nuin nuista eri kokeiluista on hyötyä, ku sit näkee ton ekan version tehtynä ja kuvissa, nii voi sen jälkeen alkaa tekemään noista meikeistä oman näkösiä! Jos nyt ymmärrät mitä tarkotan höhöö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :> Ja niimpä! Oon samaa mieltä ja ymmärsin joo :')

   Poista
 2. Aaaaawooow toi värimaailma *_* kaikki toimii nii perfecto yhteen, yksityiskohdat ja kokonaisuus, gotta love this one :33 xxo

  VastaaPoista
 3. Siis ihan huikee kokonaisuus ♥ sun tyyli on aina vaa jotai niin ihanaa :3 rakastuin tohon leoparsimeikkiin, pitää itekkin kokeilla kun kerkiää (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww isot kiitokset !! :> Ja joo kannattaa kokeilla :p

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)