keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Muokattu vs. Muokkaamaton Osa 2.


 Käykö teille ikinä niin, että otatte jotain valokuvia, sit unohatte ne ja löydätte vasta pitkän ajan kuluttua? Mulle ainakin tuppaa käymään tälläsiä unohduksia aina sillon tällön ja se on kyllä aika siistiä löytää jotain vanhoja kuvia, joita ei oo ehtiny ollenkaan käymään läpi. Viimeks tein tälläsen löydön eilen, kun selailin vanhoja kuvakansioita läpi ja löysin viime elokuulta kuvia, joita en oo ikinä käsitelly saati julkassu täällä blogin puolella. Päätin tehä kyseisistä otoksista taas tälläsen "muokattu vs. muokkaamaton" postauksen, kun siitä edellisestä on vierähtänyt jo hetki. Tällä kertaa muokkasin noita kuvia aika normaalin kaavan mukaan. Parantelin värejä, lisäsin syvyyttä, kontrastia, kirkkautta ja tarpeen vaatiessa myös terävyyttä. Eipä noille kuville hirveesti tarvinnu mitään paranteluja tehä, kun ne oli alunperinkin ihan kivoja. Vois joskus koittaa ottaa ihan tarkotuksella sellasia huonosti valaistuja, heilahtaneita tai muuten vaan surkeita kuvia ja yrittää muokata niitä sit paremmiks. Siinä ois ainaki haastetta jos ei muuta. Seuraavan kuvanmuokkauspostauksen teen kuitenki niistä omista naamakuvista, kun sitä muutamat teistä lukijoista on jo jonkin aikaa multa pyytäny :)

20 kommenttia

 1. Muokkaamattomat näyttää paremmilta. Muokatut jotenkin yliampuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okeiii ! :> Kauneushan on katsojan silmissä ja ite tykkään enemmän noista muokatuista, mut kiva että kerroit kuitenki mielipitees :P

   Poista
 2. Täs noi mis ite oot on parempii muokamattomina ja taas noi muut mageempii muokattuina :)

  VastaaPoista
 3. Tällä kertaa kyllä muokkaamattomat on paremman näkösiä!

  VastaaPoista
 4. Nyt tulee varmaan pitkä teksi.. Mistähän alottaisin, varmaan siitä että tää blogi on aivan huippu! Sä olet niin taitava meikkaamisessa ja valokuvauksessa ja mä tykkään hirveesti siitä miten kirjotat! Löysin tän blogin 3päivää sitten ja nyt oon lukenu melkeen loppuun asti, ei vaan pysty lopettamaan lukemista, ennen ku silmät alkaa lupsumaan kiinni. Sen lisäksi et tää on mielenkiintosta luettavaa, tän blogin myötä oon ehkä tajunnu enemmän asioita, muuttanu käsitystäni useista asioista, avannut silmiäni ja oppinu että kaikki ei ehkä oo niin mustavalkosta. Tästä blogista myös huomaa miten oot kehittyny meikkaamisessa, kasvanu ja miten sun olo (ainakin semmosen käsityksen mä sain) ois parantunu kirjottamisen aloittamisen jälkeen :) mitäköhän muuta mä halusin vielä sanoo.. Ainii! Se on myös parasta et hyvien juttujen lisäks on paljon kuvia!

  Ihana blogi, ihana Pietu. Paljon jaksamisia ja äläkä ikänä lopeta kirjottamista ;)
  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi isot kiitokset ja tooooosi mukava kuulla et tykkäät :')) ! Pakko oli nyt samantien vastata ku oon vielä hereillä ja oon tässä useemman tunnin ajan yrittäny kirjottaa ahdistuksesta, mut eihän tästä tuu taas yhtään mitään ja kiitos sun kommentin en jaksa enää ees yrittää :D Ihan sama vaikka nyt vähän ahistaa, elämä rullaa kuitenki nykyää nii mukavasti ja muun muassa teiän lukijoiden ansioista muistan sen niinä huonoinaki hetkinä ! Kiitos siis sulle ihanasta kommentista ja oikein hyviä öitä <3 c:

   Poista
  2. Aa ihanaa jos sain ajatukset jollain tasolla muualle! Yhden yön myöhässä mutta, oikein hyviä öitä sinnekin! ^^.
   -J

   Poista
  3. Joo sait ! :') Ja eipä mitään, hyvää yötä nyt tänäänki :D

   Poista
 5. musta muokatut ehdottomasti parempia, ihana pietu :33

  VastaaPoista
 6. Vau, noi dreamcatcher-kuvat on ihan erityisen upeita muokattuina! Toki muokkaamattomanakin toimii, mut niissä on taas ihan eri ilme. Yhdyn tohon yhteen edelliseen kommenttiin, munkin mielestä noi missä oot ite on parempia alkuperäisenä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiiiii kiva kuulla c: ! Se on aina jännä kuulla mielipiteitä, ku ihmiset tykkää niin erilaisista jutuista !

   Poista
 7. Onko sulla ask.fm käyttäjä? xDD hirveesti tekis mieli kysellä kaikkee! Kaikkee turhaa ja vähemmän turhaa :DD tosiaan se on kyllä niiden 10-15 vuotiaiden teinien sivusto, mut hirveen kätevää sielä ois pikkusen kysellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyl oo ! :D Enkä näillä näkymin aio tehäkkää... Sorry :'D Mut täällä blogissa voit kysellä mitä vaa ja sähköpostiaki saa aina laittaaaaa !

   Poista
 8. Molemmissa on jotain erityistä omalla tavallaan :))

  VastaaPoista
 9. Minusta molemmissa on jotain kaunista :)

  VastaaPoista
 10. Sori mut mun mielestä muokkaat noita liikaa. Ihan liikaa kontrastia pääasiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei sun tarvii mitää anteekspyydellä :') Jokasella on oikeus mielipiteeseen ja ymmärrän kyl jos et tykkää noista muokatuista kuvista. Mä ite en oo mikään "luonnollisuuden" puolestapuhuja ja varmaan sen takia tollaset vahvan kontrastin omaavat kuvat on enemmän mun mieleen :))

   Poista

Kaikki kommentit on tervetulleita, mutta julkaisen vaan asialliset :)